Horoscop: Temerile bărbaţilor, în funcţie de zodie

Horoscop: Orice bărbat are anumite temeri când vine vorba de implicarea lui într-o relaţie. Dacă vrei să ştii de la început la ce să te aştepţi, iată de ce se tem bărbaţii, în funcţie de zodie.

20 iun. 2014, 19:11
Horoscop: Temerile bărbaţilor, în funcţie de zodie

Bărbatul Berbec

Pentru că i se aprind călcâiele destul de uşor, bărbatului născut în zodia berbec îi este teamă de refuzuri, dezamăgiri şi de relaţiile încheiate prematur. Speră mereu ca sinceritatea şi entuziasmul să nu îi fie zdrobite de o femeie care se dovedeşte zgomotoasă, dominatoare sau încăpăţânată.

Bărbatul Taur

Bărbatul taur îi este teamă să nu piardă comoditatea şi siguranţa oferite de femeia de care s-a îndrăgostit. Deşi pare sigur pe el, şi bărbatul taur suferă şi se gândeşte ca nu cumva să fie părăsit, fără explicaţii. Îi place să facă mici cadouri, însă se gândeşte  temător dacă a ales bine sau nu.

Bărbatul Gemeni

Într-o relaţie, bărbatul gemeni se teme să nu îi fie îngrădită libertatea. Deşi îi place să-şi tachineze partenera şi are uneori un comportament dual, urăşte confuziile şi replicile cu dublu înţeles venite din partea iubitei.

Bărbatul Rac

Se teme cel mai mult de respingere şi de faptul că nu ar putea fi înţeles de către partenera lui de viaţă. Fiind puţin gelos, nu îi place să vadă cum roiesc bărbaţii în jurul iubitei, din teama de a nu fi înşelat.

Bărbatul Leu

Un bărbat născut în zodia leu are nevoie în permanenţă de dovezi de afecţiune şi iubire. Altfel, începe să îşi facă temeri cu privire la interesul tău faţă de el. De asemenea, îi este teamă ca la începutul unei relaţii să nu zică sau să facă ceva greşit, încât să interpretezi lucrurile în sens negativ.

Bărbatul Fecioară

Una dintre cele mai mari temeri ale bărbatului fecioară este aceea de a nu-i ascunde ceva, care l-ar putea afecta şi chiar, răni. Aşadar, arată-i că eşti o pesoană sinceră şi ia-l mereu în seamă, altfel va ajunge să fie şi mai îngrijorat.

Bărbatul Balanţă

Bărbatului născut în zodia balanţă îi este teamă de schimbările bruşte şi de posibilitatea ca partenera lui să aibă un caracter dual. De asemenea, balanţa urăşte situaţiile tensionate şi discuţiile aprinse. 

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro