Horoscop ţigănesc pentru luna noiembrie 2023. Urmează perioade pline de surprize pentru unele zodii

Unele zodii trec prin cele mai bune momente ale acestui an, în timp ce alte zodii vor avea parte de multe încercări. Iată ce îţi pregătesc astrele în luna noiembrie 2023, conform horoscopului ţigănesc.
Alina Costache
08 nov. 2023, 18:09
Horoscop ţigănesc pentru luna noiembrie 2023. Urmează perioade pline de surprize pentru unele zodii
Horoscop ţigănesc pentru luna noiembrie 2023. Urmează perioade pline de surprize pentru unele zodii

Horoscop ţigănesc pentru luna noiembrie. Urmează o perioadă de excepţie pentru o zodie și multe surprize multe pentru o altă zodie. Sfeșnicul și steaua profită de zilele libere și vor avea parte de o lună noiembrie excepțională. Moneda are ceva probleme în cuplu, iar Toporul găsește rezolvări pentru multe probleme.

Citește și: Horoscop rune 8 noiembrie 2023. WUNJO aduce belşug şi fericire pentru o singură zodie

Horoscop ţigănesc pentru luna noiembrie 2023

Horoscopul țigănesc este împărțit în 12 semne care sunt asociate fiecărui nativ în funcție de data nașterii și sunt reprezentate de obiecte cotidiene. În luna noiembrie, înarmați-vă cu răbdare pentru a trece peste obstacolele ce urmează să vină.

PUMNALUL (21 martie – 20 aprilie) Berbec

Horoscop țigănesc noiembrie 2023. Este momentul să stai liniștit și să permiți lucrurilor să-și găsească propria cale. Există și alte modalități de a rezolva lucrurile. Amintește-ți că nu ești responsabil pentru cuvintele sau acțiunile altora, ai grijă mai întâi de angajamentele tale.

Obiect al războiului, pumnalul sugerează de asemenea onoarea unei victorii. La început, potrivit legendelor ţigăneşti, pumnalul era folosit de nomazi pentru a-şi croi loc în vegetaţia înaltă. De aceea, pumnalul este considerat deschizător de drumuri. Celor care sunt născuţi în această perioadă le place competiţia, succesul, sunt impulsivi şi-şi pierd repede răbdarea, însă dacă învaţă să se controleze, pot ajunge în poziţii de conducere.

COROANA (21 aprilie – 20 mai) Taur

Când o ușă se închide, alta se va deschide, viitorul stă în mâinile tale. Cu toate acestea, lucrurile pe care ți le dorești nu le vei obține fără un pic de efort. Așadar, începe luna aceasta să lucrezi la visul tău și recompensele vor fi pe măsură.

Coroana este asociată cu ideea de aur, strălucire, nobilime şi putere. Sugerează de asemenea iubirea pură şi valoarea. Cei născuţi sub semnul Coroanei sunt oameni atraşi de tot ce ţine de un trai mai bun, confort şi lux. Sunt hotărâţi să obţină ce vor cu orice preţ şi perseverenţi, motiv pentru care au și numeroşi duşmani. Le place să se relaxeze, dar fac asta numai după ce obţin ce vor. Până atunci, muncesc pe brânci.

SFEȘNICUL (21 mai – 20 iunie) Gemeni

Există momente în care nimic din ceea ce faci sau spui nu schimbă o situație, așa că uneori este mai bine să permiți lucrurilor să-și urmeze cursul. Ai grijă cu alegerile financiare, există opțiuni  mult mai bune.

Sfeşnicul este prezentat ca un îndrmător în legendele ţigăneşti. Persoanele născute sub acest semn caută să cunoască mereu adevărul, să dobândească cât mai multe cunoştinţe. Totodată, sunt foarte comunicativi, îşi fac prieteni cu multă uşurinţă. Curioşi din fire şi dornici de a cunoaşte cât mai multe, le place să înveţe şi să-i înveţe şi pe ceilalţi.

ROATA (21 iunie – 21 iulie) Rac

Horoscop țigănesc noiembrie 2023. Este posibil să fi trecut printr-o situație mai dificilă în ultima perioadă. Fii recunoscător, lucrurile ar fi putut fi mult mai rele. De multe ori, este mai bine să lași pierderile în spate și să mergi mai departe. Nativii Rac din zodiacul ţigănesc vor fi puşi în faţa unor provocări uriaşe. Anumite persoane încearcă să le destabilizeze relaţiile. Racii vor fi nevoiţi să dea dovadă de multă maturitate luna aceasta.

Roata este asociată cu Luna, emoţiile, instabilitatea şi maternitatea. Dacă eşti născut sub acest semn zodiacal, înseamnă că eşti impulsiv şi emotiv, cei din jur reuşind să te rănească cu uşurinţă. Deseori, te confrunţi cu emoţii dintre cele mai diverse, trecând uşor de la fericire la tristeţe. De regulă, eşti o persoană pacifistă, dar îţi ieşi cu uşurinţă din minţi, când ceva nu-ţi iese aşa cum ai visat.

STEAUA (22 iulie – 22 august) Leu

Decizii pe bandă rulantă, ceea ce duce la mult stres. Nu trebuie să fii atât de dur cu tine, ar fi mai confortabil doar să te lași purtat de val. Dacă te plafonezi prea mult în jurul unei probleme, doar prelungești stresul. Răsare soarele pe strada Leilor, căci luna aceasta vor avea parte de câștiguri materiale considerabile. Pe plan sentimental totul va fi liniștit și lipsit de evenimente neplăcute.

Steaua ţigănească are șase vârfuri, formată din două triunghiuri echilaterale, ce simbolizează cerul şi pământul, ce este sus şi ce este jos, succesul şi liniştea sufletească. Nativii născuţi sub această pecete astrologică s-au născut ca să strălucească şi ca să fie în centrul atenţiei. Sunt pozitivi şi optimişti mereu, vor să fie cei mai buni în ce fac şi respectaţi de ceilalţi.

CLOPOTUL (23 august – 22 septembrie) Fecioară

Luna aceasta ți-ar putea aduce bucurii în toate domeniile, dar mai ales pe planul amoros. Gândește-te înainte de a acționa din impuls. Cineva ar putea apărea ca o fantomă din trecut, așa că fii precaut. Este o luna plină de schimbări pentru Fecioare. Aceşti nativi vor fi provocaţi să facă faţă unor situaţii complicate la fiecare pas, dar vor trece cu brio de obstacole.

Acest semn este asociat cu timpul şi punctualitatea, disciplina şi voinţa. Clpotul se învârte în jurul ideii de perfecţiune. Nativii acestui semn sunt eficienţi, organizaţi şi capabili să-şi asume roluri importante în societate. În acelaşi timp, ei sunt foarte atenţi la detalii. Le place să-şi trăiască viaţa, dar sub propriile reguli, şi tind să ceară foarte mult de la cei din jur.

MONEDA (23 septembrie -22 octombrie) Balanță

Horoscop țigănesc noiembrie 2023. Să nu crezi nimic din ceea ce nu vezi cu ochii tăi, lucrurile ar putea fi un pic înșelătoare. Claritatea este o necesitate absolută în toate domeniile. E timpul să te confrunți cu niște obstacotele. Balanţele se vor lovi de o serie de situaţii neprevăzute. Au parte de multe lovituri de la viaţă, însă totul va fi în avantajul lor. Problemele acumulate în această perioadă, stresul și grijile le va afecta starea de sănătate.

Moneda are două feţe, ce simbolizează psihicul, situaţia materială şi cea spirituală. De asemenea, moneda este asociată cu ideea justiţiei. Persoanele născute sub această pecete astrologică sunt simpatice, au charismă şi talente. Îşi mărturisesc trăirile şi le place să-i ajute pe ceilalţi, motiv pentru care au foarte mulţi prieteni. Totodată, sunt maeşti ai negocierilor.

CUȚITUL (23 octombrie – 21 noiembrie) Scorpion

Luna aceasta va trebui să fii calm și concentrat pentru a rezolva câteva probleme sufletești. Provocările sunt menite să fie rezolvate, nu ignorate. E timpul să te ocupi de câteva lucruri din viața ta. Nativii zodiei Scorpion care sunt implicaţi într-o relaţie trebuie să dea dovadă de multă înţelegere în relaţiile lor de cuplu. Tratați toate problemele cu înțelepciune și totul se va rezolva de la sine.

În cultura ţigănească,cuţitul este asociat cu maturitatea,puterea,dar şi cu viaţa şi moartea. Ţinând pâine şi cuţit în mâini înseamnă că ai în mâini viaţa şi supravieţuirea. Cei născuţi sub acest semn au un temperament aprig,se ghidează în viaţă după propriile reguli şi nu se lasă până nu obţin ce vor. În jurul lor pluteşte o aură misterioasă. Sunt persoane care îşi urmăresc instinctul şi iau decizii fără să stea mult pe gânduri.

TOPORUL (22 noiembrie – 21 decembrie) Săgetător

În luna noiembrie va curge lapte şi miere pentru nativii Săgetător. Nimeni nu le va putea stă în cale în realizarea proiectelor care îi încânta atât de mult. Este o perioadă bună pentru a începe o dietă sau o cură de detoxifiere. Încearcă să nu intri în drama din jurul tău, fiecare lucru se întâmplă la timpul lui. Amintește-ți, dacă nu poți schimba nimic, renunță la a mai încerca în zadar. Dacă totuși îți afectează viața, analizează bine înainte de a clarifica situațiile.

Toporul este un simbol al libertăţii, al trecerii peste obstacole. Nativii acestui semn sunt aventuroşi şi libertini. Iubesc provocările şi liberatatea mai mult decât orice altceva în viaţă. Curajoşi, ei se pot adapta oricăror situaţii. Au tendinţa de a-şi risipi energia pe lucruri fără valoare şi nu fac niciodată ceva ce nu doresc.

POTCOAVA (22 decembrie – 20 ianuarie) Capricorn

Horoscop țigănesc noiembrie 2023. Viața nu se va schimba pentru tine dacă nu vei avea curaj să faci câteva alegeri. Da, schimbarea este grea și există probleme de luat în considerare. Cu toate acestea, orice mișcare înainte este mai bună decât să nu faci nimic. Din punct de vedere amoros lucrurile vor fi puțin confuze în prima perioadă a lunii noiembrie. Toată atenția ta va fi canalizată spre dezvoltarea personală și promovarea la locul de muncă. Ai grijă la virozele din luna noiembrie.

Potcoava este considerată semn al norocului şi al şansei, un puternic talisman care atrage binele şi menit să ţină la distanţă forţele necurate. Surprinzător sau nu, potcoava este asociată cu ideea de efort, muncă, activitate, nu doar noroc. Nativii născuţi sub această pecete astrologică sunt muncitori, ambiţioşi şi vor să aibă succes în viaţă. Totodată, ei sunt familişti convinşi.

CUPA (21 ianuarie – 19 februarie) Vărsător

Noile începuturi nu pornesc de la sine, ci au nevoie de muncă și perseverență. Acum este timpul să începi să ai încredere în tine. Dacă îți lipsește motivația, apelează la cineva apropiat care te poate îndruma. Vărsătorii vor avea o luna bună în linii mari, însă vor avea de luat câteva decizii importante pentru sufletul lor. Stările sufletești vor afecta și sănătatea. Cupa este în pericol de a cădea într-o depresie de lungă durată.

Cupa este semn al uniunii şi al fexibilităţii, deoarece orice lichid turnat în ea ia forma acesteia. Potrivit legendelor ţigăneşti, mireasa şi mirele beau din acelaşi pahar, sugerând legătura strânsă dintre ei şi acceptarea unui destin comun. Cei născuţi sub acest semn zodiacal sunt creativi, oneşti, inteligenţi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Ei visează la o mare iubire şi le place să fie înconjuraţi de oameni cu care sunt pe aceeaşi lungime de unde.

CAPELA (20 februarie – 20 martie) Pești

Prietenii și petrecerile sunt grozave, însă doar pentru o vreme. Este timpul să îți stabilești un nou set de obiective. Toate lucrurile bune nu trebuie să se termine, dar ai nevoie de mai multă moderație. S-ar putea ivi o oportunitate de lucru pe care ar trebui să o iei în serios. Nativii zodiei Peşti vor avea ceva norişori deasupra sectorului amoros. Trebuie să fie pregătiţi oricând pentru o mică furtună. La locul de muncă lucrurile decurg mai bine decât s-ar fi așteptat iar câștigurile apar cu puțin efort.

Cei născuţi sub acest semn iubesc intens, cu pasiune şi sunt firi foarte sensibile. Persoane emoţionate, ele mizează pe intuiţie şi trăiri persoanale. Cei născuţi sub acest semn ştiu când să iubească din toate inima şi mai ales pe cine. În faţa celorlaţi sunt calmi şi pacifişti, controlând orice situaţie.

Citește și: Horoscop 9 noiembrie 2023. Zodia care primeşte sprijin divin joi. Cine câştigă marele pot la Loto

Spynews
Știrile Antena Stars. De ce a refuzat Alex Bodi 1 milion de dolari. A rămas uimit când a aflat ce i s-a oferit, dar nu a putut să accepte: ”Nu am vrut” / VIDEO
Bzi.ro
Câți bani a luat Babasha la concertul Coldplay? „Vă jur cu mâna pe inimă!“
Fanatik.ro
Doliu în lumea muzicii din România. A murit într-un cumplit accident
Capital.ro
A murit un geniu al României. Pierdere imensă. A fost un nume emblematic
Playtech.ro
Noua CUCERIRE a lui Bădălău e PERFECTĂ: Cum arată în COSTUM DE BAIE! Bianca Drăgușanu e istorie
DailyBusiness
Lovitură din partea BNR! Se întâmplă chiar AZI cu toate creditele în LEI
Adevarul
Beneficiile candidaturii lui Iohannis la șefia NATO pentru țară și dimensiunea „eșecului” ANALIZĂ
Spynews
Dezastru la un pelerinaj. Peste 550 de persoane au murit. Temperaturile de 51 de grade Celsius le-au fost fatale
Spynews
A mers pe jos 90 de minute pe zi. Ce s-a întâmplat după 2 ani
Evz.ro
Secretele relației Ponta - Udrea. Ce se ascundea dincolo de perdea
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
wowbiz.ro
Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta
Cancan.ro
Rămâi fără cuvinte! Cu cine l-a ”tradus” Bianca pe Gabi Bădălău. Noul iubit a venit după ea, la petrecere!
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cea mai frumoasă prezentatoare TV, apariție aproape interzisă la Euro! Eva ridică temperatura mai ceva decât canicula
kanald.ro
Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au pus fanii pe jar! „Fetiță sau băiat?”. Detaliul care i-a dat de gol
Capital.ro
Cutremur în cazul Elodia-Cioacă. Mama Elodiei a recunoscut: EL A TĂIAT
StirileBZI
Stimulent financiar de la stat pe timpul verii! Vezi dacă te încadrezi în cerințe
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu Andreea Bălan, într-un costum de baie alb, la Dubai. L-a zăpăcit pe iubitul ei tenismen, care e cu 9 ani mai tânăr
stirilekanald.ro
Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară
substantial.ro
Fostul președinte al Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, poate fi cercetat sub control judiciar
MediaFlux
GIGI BECALI, cum NU L-AȚI VĂZUT NICIODATĂ! PATRONUL FCSB, la BUSTUL GOL și în ȘLAPI lucrând la BISERICĂ
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?