HOROSCOP TOAMNĂ OANA HANGANU. Ce zodii sunt afectate de MERCUR RETROGRAD, ce zodii câştigă mulţi bani

Horoscopul lunii octombrie 2019 este marcat de multe evenimente astrologice importante care aduc șanse pentru fiecare zodie. Află cum va fi a doua lună de toamnă pentru tine!

05 oct. 2019, 17:28
HOROSCOP TOAMNĂ OANA HANGANU. Ce zodii sunt afectate de MERCUR RETROGRAD, ce zodii câştigă mulţi bani

Horoscopul lunii octombrie este marcat de multe evenimente astrologice importante:

  • 7 octombrie – planeta Venus intră în zodia Scorpion;
  • 14 octombrie – Lună Plină în Berbec;
  • 23 octombrie – Soarele intră în zodia Scorpion;
  • 28 octombrie – Lună Nouă în Scorpion;
  • 31 octombrie – Mercur retrograd în zodia Scorpion.

Horoscop octombrie, pe scurt:

Balanțele sunt vedetele lunii, iar Scorpionii se pregătesc pentru ”sezonul lor”, care va începe în dimineața zilei de 23 octombrie.
Taurii își pot găsi jumătatea, iar Capricornii vor fi greu de învins în orice fel de competiții.
Berbecii își fac ordine în relații, Gemenii au șanse neașteptate în plan profesional,  iar Racii trebuie să nu mai renunțe la propriile interese pentru a-i mulțumi pe alții.
Leii rezolvă probleme de familie, iar Fecioarele câștigă mai mulți bani.
Săgetătorii devin mai chibzuiți și nu-și mai forțează norocul, Vărsătorii sunt ajutați de oameni importanți, iar Peștii au oaspeți din străinătate.

Citește horoscopul complet  pentru fiecare zodie:  

BERBEC
În prima parte a lunii, aglomerația de planete din sectorul Relațiilor îi ajută pe Berbeci să ia decizii importante privind parteneriatele de afaceri, colaborările sau relațiile sentimentale.
În special Luna Plină din 14 octombrie îi va ajuta să își facă ordine în viață pentru că va avea loc în semnul lor zodiacal și îi va motiva să își restabilească prioritățile.          
Berbecii care își doresc o viață sentimentală mai ”condimentată” vor avea sprijin astral în ultima decadă a lui octombrie, când mulți nativi vor trăi iubiri pline de pasiune sau vor fi receptivi la tentații și provocări amoroase.
Financiar: șanse prin alții, după data de 8 octombrie!                

TAUR
În prima parte a lunii, Taurii pun accent pe profesie și sănătate. După data de 4 octombrie, ambiția personală, dar și ajutorul colegilor îi ajută să își pună planurile în aplicare sau să obțină o promovare meritată.
În plan sentimental, norocul începe să le surâdă celor singuri, după data de 8 octombrie, dar schimbări majore pot apărea spre sfârșitul lunii.
Taurii care au o relație stabilă se bucură de armonie sau reușesc să stingă vechi tensiuni și să reaprindă ”flacăra iubirii”.
În plan financiar, norocul depinde în special de modul în care Taurii reușesc să gestioneze relațiile cu partenerii de afaceri. 

GEMENI
Luna octombrie le poate aduce multor Gemeni călătorii în interes profesional sau oportunități care presupun și mutarea într-o altă localitate.
În plan personal, astrele sunt de partea nativilor care își doresc copii și de partea celor care își caută jumătatea. Mijlocul lunii va fi ”semnificativ” în acest sens.
În ultima parte a lunii, Gemenii vor străluci în societate și, cel mai probabil, cu ajutorul unor prieteni importanți, își pot găsi un loc de muncă mai bine plătit sau mai apropiat de intersele și aptitudinile pe care vor să le pună în valoare.
În plan financiar, după 3 octombrie pot primi ajutorul de care au nevoie.

RAC
Racii trebuie să învețe să nu-i mai pună pe alții pe primul plan. Aceasta este, de altfel, lecția lor de viață până la sfârșitul anului. În octombrie, deosebit de importantă va fi atitudinea Racilor față de partenerul de viață. Nu vor mai accepta orice și bine vor face!
Și în relațiile cu ceilalți membri ai familiei, Racii vor deveni mai autoritari.
În plan sentimental, vor avea noroc după 8 octombrie. În ultima parte a lunii: o nouă iubire sau un nou capitol într-o relație ”cu vechime”!
Financiar, octombrie este o lună foarte bună pentru Racii care își pun în valoare creativitatea, pentru cei care au proiecte destinate copiilor sau pentru cei care au afaceri de familie.

LEU
Pentru Lei, luna octombrie vine cu vești bune legate de familie, cu invitații și întâlniri cu rude apropiate sau cu succes în afaceri imobiliare. Vești bune pot primi și nativii care vor să își renoveze ori să își decoreze casa: vor primi la timp resursele financiare necesare sau vor găsi exact oamenii de care au nevoie.
În comunicarea cu cei din jur, Leii vor fi mai ”incisivi” și există riscul unor tensiuni în relațiile cu prietenii foarte apropiați sau cu vecinii.
În afaceri și profesie, însă, această ”incisivitate” îi va ajuta să obțină exact ce vor.
Sentimental, mijlocul lunii le poate aduce declarații și admiratori-surpriză sau multă ”căldură” și afecțiune în cuplu.

FECIOARĂ
Luna octombrie va fi deosebit de importantă pentru Fecioarele care au copii sau care își doresc să devină părinți. În special pentru acestea din urmă, vechi obstacole, inclusiv probleme karmice, se vor diminua sau vor dispărea complet.
În plan financiar, succesul nu va întârzia pentru că, din 4 octombrie, planeta Acțiunii și ambiției se va afla în sectorul Banilor din astrograma generală a Fecioarelor.
Un contract avantajos ar putea fi semnat în jurul datei de 13 octombrie sau o ofertă de muncă nesperată ar putea să aducă mai mult optimism în viața Fecioarelor.
Sentimental, ”se anunță” vești bune, declarații, invitații sau călătorii în compania persoanei iubite.

Citeşte mai multe aici