Horoscop toamnă: Trei zodii care trec prin mari cumpene până la finalul anului 2022

Unele zodii vor avea mai putin noroc decat toti ceilalti si pot experimenta evenimente dramatice in aceasta perioada.

17 oct. 2022, 21:59
Horoscop toamnă: Trei zodii care trec prin mari cumpene până la finalul anului 2022

Horoscop toamnă: Este posibil ca aceste semne zodiacale sa experimenteze un sfarsit de an foarte trist. Retrogradul lui Mercur in Capricorn nu le va fi deloc favorabil si vor intampina unele dificultati in aceasta perioada. Acest declin al planetei comunicarii va provoca multa tensiune la nativii acestor zodii si se vor simti neintelesi si pierduti la sfarsitul anului. Vor avea mai putin noroc decat toti ceilalti si pot experimenta evenimente dramatice in aceasta perioada. Mercur retrogradeaza in Capricorn din 30 decembrie. Unele semne zodiacale trebuie sa isi gestioneze emotiile pentru a nu  claca.

Ce zodie își va găsi sufletul pereche toamna aceasta. În sfârșit vor avea noroc în dragoste
Horoscop toamnă: Berbec
Berbecii vor intampina dificultati la sfarsitul anului si vor trebui sa ia decizii importante. Temperamentul acestui semn de Foc va fi resimtit si va provoca complicatii in viata lor. Nativii din Berbec vor incheia anul cu o oarecare tensiune in anturajul lor si vor trebui sa isi prioritizeze sanatatea mintala si sa-si asculte corpul. Berbecii vor avea nevoie de timp pentru ca ei sa faca un bilant al vietii lor si sa vizualizeze noi proiecte. Ultima luna a anului este probabil sinonima cu tristetea pentru Berbec, deoarece ar putea alege sa taca mai degraba decat sa actioneze in anumite situatii nefavorabile carierei lor profesionale.

Fecioara
Un eveniment ar putea avea loc in viata Fecioarei care le va schimba intregul curs al vietii. Acest sfarsit de an va fi o adevarata rasturnare pentru nativii acestui semn de Pamant. In acelasi timp, retrogradul lui Mercur in Capricorn va influenta puternic Fecioara dar intr-un mod foarte negativ. Lumea lor s-ar putea prabusi dupa tradarea unei persoane dragi. Este posibil ca partenerul lor sa-o insele cu altcineva. Se vor simti predispusi la chinuiala si vor experimenta un episod depresiv.

Horoscop special: Zodiile protejate de divinitate în iarna lui 2022. Vor avea noroc cu carul
Horoscop toamnă: Capricornul
Capricornii se pot gasi in situatii groaznice la sfarsitul anului. Nativii acestui semn de Pamant nu vor experimenta foarte bine acest Mercur retrograd in Capricorn. Vor avea dificultati la locul de munca si se vor confrunta cu o mare dilema pentru cariera lor profesionala. Deciziile lor nu vor mai fi la fel de rationale ca de obicei si vor simti ca se afla intr-o rutina care nu le permite sa avanseze. Se vor simti neputinciosi si ar putea trece prin cateva episoade depresive pe masura ce se apropie iarna si sfarsitul anului. Capricornii cunoscuti pentru ambitia lor nu vor mai avea motivatia si energia pentru a se dedica muncii sau carierei lor. Isi vor lasa deoparte toate planurile si nu vor fi multumiti. Vor fi nefericiti si vor incepe sa se izoleze pentru a incerca sa-si rezolve problemele. Acest sfarsit de an va fi complicat pentru Capricorni. Inca trebuie sa te gandesti sa ai grija de tine pentru a incepe de la zero in noul an.