HOROSCOP. Top 3 zodii care vor avea cumpene în 2019. Totul le iese pe dos

Publicat: Joi, 03 Ianuarie 2019 10:17 // Actualizat: Joi, 03 Ianuarie 2019 10:17 // Sursa: romaniatv.net

Pentru trei zodii, anul 2019 va aduce momente decisive, în care obișnuința și sentimentul de securitate se vor spulbera.

Gemeni

Gemenii vor avea tendința, în 2019, de a urmări doar satisfacția rapidă - care, deși intensă pe moment, îi seacă de energie și le dă senzația că nu au niciun scop în viață. La apogeul acestei etape, Gemenii vor avea un comportament aproape autodistructiv, fără să le peste de părerea celor din jur sau de viitor. Va veni însă și clipa adevărului, în care nativii din această zodie vor realiza că, dacă continuă pe acest drum, vor pierde atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, tot ce au construit. Schimbarea va fi una de profunzime și va marca momentul în care Gemenii se maturizează și înțeleg că fiecare faptă are consecințe ce nu pot fi trecute cu vederea. Se vor reîntoarce atunci la vechile visuri, pe care le vor urmări cu încredere și pasiune - de data aceasta dispuși să sacrifice prezentul pentru viitor. Iar sentimentul de mulțumire va fi incomparabil. 

Fecioară

Meticulozitatea Fecioarelor se va transforma în 2019 din calitate în defect. Vor încerca să controleze fiecare aspect al vieții lor, iar această atitudine va aduce suferință și frustrări în relația de cuplu. De la seriozitate și până la un comportament autoritar este doar un singur pas, pe care nativii din zodia Fecioară îl fac fără să-și dea seama. La un moment dat, deși au intenții bune, vor veni și consecințele. Fie partenerul va decide să o ia pe un alt drum, fie încrederea din cuplu se va nărui și va interveni gelozia. Abia atunci când vor fi pe punctul de a pierde tot ce au mai drag Fecioarele vor fi dispuse să renunțe la tendința de a controla totul, lăsând reponsabilitatea și pe umerii celor dragi. Va un un adevărat chin pentru ele, dar e singura cale de a merge înainte. Cu timpul vor realiza că au luat decizia corectă. 

Rac

Racii vor porni la drum în 2019 cu aceeași vulnerabilitate emoțională pe care încearcă, de ani întregi, să o elimine. Dependenți de partener și nesiguri pe propriile forțe, vor avea tendința de a face lucruri care nu le stau în fire, doar pentru a păstra aparențele și liniștea. Este o soluție ușoară, pe termen scurt, însă care are efecte devastatoare asupra propriului mental. Fără a-și asuma responsabilitatea și fără a spune "nu", atunci când este cazul, racii nu vor putea învăța ce presupune o relație sănătoasă, în care iubiții colaborează loial și corect. Inevitabil, vor ajunge într-o situație de-a dreptul imposibilă, în care toate greșelile făcute de-a lungul timpului le vor apărea în fața ochilor. Va fi momentul în care nativii din zodia Rac vor decide să renunțe la sentimentul de securitate pentru a face ceea ce este corect. Chiar dacă, pentru asta, vor renunța la o parte din viața lor și chiar la unele persoane dragi. 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop horoscop 2019 zodii 2019
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 ian 12:36
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.8297
RON
30 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H