HOROSCOP. Top 3 zodii care vor avea cumpene în 2019. Totul le iese pe dos

Pentru trei zodii, anul 2019 va aduce momente decisive, în care obișnuința și sentimentul de securitate se vor spulbera.

03 ian. 2019, 08:17
HOROSCOP. Top 3 zodii care vor avea cumpene în 2019. Totul le iese pe dos

Gemeni

Gemenii vor avea tendința, în 2019, de a urmări doar satisfacția rapidă – care, deși intensă pe moment, îi seacă de energie și le dă senzația că nu au niciun scop în viață. La apogeul acestei etape, Gemenii vor avea un comportament aproape autodistructiv, fără să le peste de părerea celor din jur sau de viitor. Va veni însă și clipa adevărului, în care nativii din această zodie vor realiza că, dacă continuă pe acest drum, vor pierde atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, tot ce au construit. Schimbarea va fi una de profunzime și va marca momentul în care Gemenii se maturizează și înțeleg că fiecare faptă are consecințe ce nu pot fi trecute cu vederea. Se vor reîntoarce atunci la vechile visuri, pe care le vor urmări cu încredere și pasiune – de data aceasta dispuși să sacrifice prezentul pentru viitor. Iar sentimentul de mulțumire va fi incomparabil. 

Fecioară

Meticulozitatea Fecioarelor se va transforma în 2019 din calitate în defect. Vor încerca să controleze fiecare aspect al vieții lor, iar această atitudine va aduce suferință și frustrări în relația de cuplu. De la seriozitate și până la un comportament autoritar este doar un singur pas, pe care nativii din zodia Fecioară îl fac fără să-și dea seama. La un moment dat, deși au intenții bune, vor veni și consecințele. Fie partenerul va decide să o ia pe un alt drum, fie încrederea din cuplu se va nărui și va interveni gelozia. Abia atunci când vor fi pe punctul de a pierde tot ce au mai drag Fecioarele vor fi dispuse să renunțe la tendința de a controla totul, lăsând reponsabilitatea și pe umerii celor dragi. Va un un adevărat chin pentru ele, dar e singura cale de a merge înainte. Cu timpul vor realiza că au luat decizia corectă. 

Rac

Racii vor porni la drum în 2019 cu aceeași vulnerabilitate emoțională pe care încearcă, de ani întregi, să o elimine. Dependenți de partener și nesiguri pe propriile forțe, vor avea tendința de a face lucruri care nu le stau în fire, doar pentru a păstra aparențele și liniștea. Este o soluție ușoară, pe termen scurt, însă care are efecte devastatoare asupra propriului mental. Fără a-și asuma responsabilitatea și fără a spune „nu”, atunci când este cazul, racii nu vor putea învăța ce presupune o relație sănătoasă, în care iubiții colaborează loial și corect. Inevitabil, vor ajunge într-o situație de-a dreptul imposibilă, în care toate greșelile făcute de-a lungul timpului le vor apărea în fața ochilor. Va fi momentul în care nativii din zodia Rac vor decide să renunțe la sentimentul de securitate pentru a face ceea ce este corect. Chiar dacă, pentru asta, vor renunța la o parte din viața lor și chiar la unele persoane dragi.