HOROSCOP: Top 4 zodii care TAC şi FAC

HOROSCOP: Atunci când ne apucăm de ceva, avem tendința să ne plângem mereu, ori pentru că suntem perfecționiști sau pentru că avem senzația că nu ne este apreciată adevărata valoare. Există și persoane care nu întreabă foarte mult atunci când au sarcini de îndeplinit. Descoperă dacă faci parte din top 4 zodii care tac și fac.

07 feb. 2015, 17:50
HOROSCOP: Top 4 zodii care TAC şi FAC

HOROSCOP. Top 4 zodii care tac și fac:

Locul 4: BALANȚĂ
Balanțele caută mereu armonia chiar și la locul de muncă. Acestea sunt capabile să rabde foarte mult, deși sunt o serie de lucruri care le deranjează. Balanța înghite poate chiar umilințe la locul de muncă, venite din partea colegilor sau a șefului, având o personalitate extrem de puternică. Acasă însă, aceste persoane varsă lacrimi pe care nu le vede nimeni.

LOCUL 3: SĂGETĂTOR
Săgetătorii au tendința de a sări repede în sus atunci când ceva nu le convine, însă așa cum se aprind, se sting la loc. În general sunt persoane obediente, care își ascultă șefii și fac uneori chiar mai mult decât li se cere. Săgetătorul nu comentează foarte mult atunci când este suprasolicitat, iar acest lucru nu îl ajută neapărat de fiecare dată.

LOCUL 2: PEȘTI
Peștii sunt în mare parte a timpului extrem de visători, chiar și la locul de muncă. Dacă apare vreo problemă, aceștia nu înjură, nu dau coate în stânga și în dreapta ci visează cu hârtiile sau ustensilele în mână. Atunci când sunt însă solicitați aceștia tac și ascultă pentru ca rezultatul muncii lor să fie realmente apreciat. Peștii nu suportă să nu-și facă bine treaba deoarece nu suportă criticile.

Vezi cine este pe locul I pe Revista TEO