HOROSCOP: Top 5 cei mai buni bucătari în funcţie de zodie

În funcţie de semnul zodiacal sub care a venit pe lume, fiecare nativ este înzestrat cu aptitudini care îl pot face să exceleze în anumite domenii. Arta culinară necesită anumite trăsături înnăscute, dar şi o pasiune pentru bucătărie, pe care doar câteva dintre zodii le deţin cu adevărat.

06 apr. 2017, 12:59
HOROSCOP: Top 5 cei mai buni bucătari în funcţie de zodie

Cu siguranţă, cel mai desăvârşit maestru în arta culinară este Taurul. Prin natura sa, acesta are nevoie de un job care să-i asigure doza zilnică de adrenalină, noutate, varietate şi, de ce nu, să fie şi puţin riscant sau periculos. Dacă un Taur este pasionat de bucătărie şi hotărât să devină un bucătar de succes, nimic nu-i poate sta în cale, atât timp cât rămâne concentrat pe treaba sa şi este mereu atent la satisfacerea nevoilor clienţilor săi.

Cu toate acestea, nu este o idee prea bună ca un Taur să rămână un simplu angajat la un restaurant oarecare, deoarece acesta are nevoie de libertate şi independenţă, de aceea ideal ar fi să-şi deschidă propriul său restaurant. Succesul va fi astfel garantat, pentru că va putea da frâu liber imaginaţiei sale, să creeze orice reţetă îi trece prin minte, să combine în moduri inedite ingrediente dintre cele mai exotice, fapt ce îi va aduce renumele mult visat. Însă, este de preferat ca acesta să-şi găsească ajutoare de nădejde în ceea ce priveşte celelalte aspecte ale conducerii unei afaceri, pe care le-ar putea neglija cu uşurinţă, din cauza firii sale energice şi axate pe partea creativă a pasiunii sale şi mai puţin pe cea materială.

Citeste horoscopul pe YVE.ro