Horoscop: Top 5 cele mai orgolioase zodii! Cine ocupă primul loc?

Printre cele mai orgolioase zodii se număra Berbecul, Taurul, Leul sau Capricornul. Aceste zodii nu își calcă niciodată pe orgoliu indiferent de situație, potrivit Bewoman.ro.

14 mai 2015, 08:58
Horoscop: Top 5 cele mai orgolioase zodii! Cine ocupă primul loc?

Berbec

Berbecii sunt pe primul loc in topul celor mai orgolioase zodii. Desi sunt persoane sociabile si isi fac foarte usor prietenii, acestia nu iarta la fel de usor pe cei care le gresesc. Ei sunt foarte orgoliosi, insa din orice greseala, ei stiu sa invete. Acestia sunt guvernati de planeta Marte si prin urmare, sunt personalitati complexe. Atunci cand isi propun ceva, nimic nu le sta in cale si fac o chestiune de onoare din a-si implini scopurile.

Taur

Taurii sunt in general persoane introvertite si isi exprima foarte greu sentimentele. De aceea, uneori ceea ce la ei pare simpla incapatanare, este de fapt orgoliu. De obicei, oamenii se simt foarte bine in preajma Taurilor insa fac gafe la adresa acestora fara sa isi dea seama ca acestia nu isi arata intotdeauna sentimentele. Atunci cand suparati pe cineva, cu siguranta Taurii nu isi vor calca pe orgoliu ca sa faca pace cu acea persoana.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO