HOROSCOP: Top 5 zodii care doresc să facă dragoste în locuri publice

Yve.ro ti-a pregatit un top 5 cu zodiile care doresc să facă dragoste în locuri publice.

11 iun. 2015, 07:36
HOROSCOP: Top 5 zodii care doresc să facă dragoste în locuri publice

Berbec

Berbecul este renumit pentru spiritul său aventuros, așa că, mai ales când vine vorba despre sex, poate să aibă loc oriunde. Dacă e un loc public sau un loc interzis, atunci adrenalina e la maximum, deci și sexul mult mai savuros. 

Diversitatea îl caracterizează pe Berbec, deci dacă ai gânduri mai neortodoxe și ți-ai dori să experimentezi vreun loc public, ia un Berbec de mână (sau de coarne) și lasă-te pradă extazului.

Foarte deschis, Berbecul va fi destul de direct în ceea ce privește preferințele sexuale și nu te impacienta atunci când îți va propune să vă aventurați în afara locuinței. Cu cât locul e mai extravagant, cu atât mai bine. Locurile precum parcurile, liftul ori mașina vor avea întâietate. 

Gemeni

Persoana născută sub zodia Gemeni este o persoană vie, spontană, aventuroasă. Bineînțeles, foarte deschisă la experimente. Acestea au beneficiul de a-l excita la maximum. Mereu în căutare de experiențe noi, persoana Gemeni va accepta orice loc pentru o partidă de sex sau, de ce nu, dragoste. 

Citeste continuarea AICI