HOROSCOP: Top 6 cele mai nesimţite zodii

HOROSCOP: Unii oameni sunt pur și simplu lipsiți de scrupule, mai ales când este vorba de atingerea unor scopuri. Unele dintre aceste firi, sunt asemeni doar unora dintre cele 12 zodii și din acest motiv, este foarte important să cunoaștem care sunt caracteristicile generale pentru a vedea care sunt cele mai nesimţite zodii. 

08 iun. 2015, 07:30
HOROSCOP: Top 6 cele mai nesimţite zodii

HOROSCOP: Bineînțeles, ca în orice, sunt și câteva excepții de la regulă, însă multe dintre aceste “calitati” se regăsesc, cu precădere la cele 6 zodii analizate, în ceea ce privește lipsa de respect și nesimțirea, atunci când vorbim de persoanele din jur. 

Gemeni
Având în vedere că au fost desemnați de numeroși specialiști nativii cei mai parșivi din zodiac, bineînțeles că sunt primii și când este vorba de nesimțire. Fiind semn de duplicitate, o parte din ei adoră să semene tot felul de intrigi, pentru a se bucura de rezultatele dezbinării. Sunt persoane complicate dar și complexe, care-și pun de multe ori, la bătaie inteligența pentru a-și duce la bun sfârșit scopurile ascunse.

Rac
De multe ori, este cea mai bună zodie și bineînțeles că și la acest capitol sunt printre primii, dar doar atunci când este nevoie să-și atingă scopul personal, secret și ascuns. Nu se lasă mai prejos și apelează la nesimțire, fiind lipsiți de scrupule, în cazul în care se simț amenințați, jigniți sau în calea lor au apărut obstacole la care nu s-ar fi așteptat. Dacă stați în calea unui Rac, care se află pe drumul așteptat de mult, fiți sigur că, dacă îi sunteți inamic, va găsi o metodă să vă doboare.

Citeste tot articolul pe YVE.ro