HOROSCOP: Topul zodiilor care îşi doresc o relaţie serioasă

Când vine vorba de dragoste, unii sunt mai norocoși decât alții, însă, mai devreme sau mai târziu, ne va veni rândul la fiecare dintre noi; trebuie doar să avem răbdare. YVE.ro a alcătuit în rândurile ce urmează, un top 6 al acelor zodii, ce-și doresc o relație serioasă, pentru a vedea dacă partenerul actual face parte dintre ele, sau chiar să ni-l alegem pe următorul în funcție de informațiile de mai jos.

26 mai 2015, 06:39
HOROSCOP: Topul zodiilor care îşi doresc o relaţie serioasă

Taur

Sunteți firi norocoase în ceea ce privește iubirea, fiind guvernați de Venus. Sunteți mereu optimiste și indiferent de modul în care ați terminat o relație sau ați fost refuzată, în mod clar sperați la mai bine și nu va demoralizați ușor. Sunteți adepta relațiilor de durată pentru că vă doriți o persoană alături, căreia să-i oferiți tot timpul afecțiunea dumneavoastră.

Citeşte şi Horoscop: Cu ce zodie eşti perfect compatibil în dragoste

Balanță

Sunteți veselă și optimistă și aveți un farmec aparte, lucru ce atrage foarte mulți parteneri.  Preferați stabilitatea, cu toate că uneori mai flirtați nevinovat și mai trageți cu ochiul în alte colțuri; doriți doar să mai condimentați puțin relația.

Citeste tot articolul pe YVE.ro.