HOROSCOP: Top 6 zodii obsedate de Facebook

HOROSCOP: Până acum, sunt de părere că fiecare dintre noi se cunoaște pe sine foarte bine, ne știm natura, comportamentul, stilul de viață și modul de a acționa, și cu siguranță, am aflat că toate acestea sunt influențate și patronate de semnele zodiacale; acest lucru se întâmplă și în cazul obsesiilor, cu precădere obsesia față de rețeaua de socializare, Facebook. 

09 iun. 2015, 07:24
HOROSCOP: Top 6 zodii obsedate de Facebook

HOROSCOP: Fiecare semn zodiacal ne ajută să înțelegem lucrurile mult mai bine și de asemenea ne îndeamnă acțiunile și ne influențează în activitățile de zi cu zi. Mai jos, am întocmit un top al primelor 6 zodii, ce sunt obsedate, în mod deosebit de Facebook și vă invit să vedeți dacă vă aflați printre ele. 

Berbec
Sunteți cunoscut după tăria dumneavoastră de caracter și perseverența deosebit de stăruitoare, atras fiind de foarte multe ori de confort și lux sau tot ce ține și vine o dată cu o situație materială foarte bună. Căutați noi metode de a face bani și din această cauza sunteți mai tot timpul în priză, pentru a vedea cine și ce mai postează, unde sunt și cu ce persoane. Sunteți neînfricat, agresiv uneori în cuvinte dar și o persoană foarte pasionată atunci când se implică și din această cauza doriți mai mereu câte ceva nou în viață dumneavoastră.

Gemeni
Aveți un simț dezvoltat al criticii, așa că vă face mai mult decât o deosebită plăcere să dați like sau nu unei persoane (dacă ar exista și dislike, ați fi în culmea fericirii). Aveți o dorință înnăscută de a deține succesul, pentru care nu cunoașteți nici o limită când mergeți în cucerirea lui, iar din această cauză, Facebook-ul este o metodă mai mult decât potrivită pentru a va găsi noi “victime”, care vă pot ajuta să vă atingeți scopurile.

Vezi articolul complet pe YVE.ro