Horoscop. Top cei mai fustangii bărbaţi ai zodiacului. Află de cine să te fereşti

Nativul din Balanţă este foarte nehotărât şi se lasă purtat de val atunci când vede o femeie mai frumoasă decât partenera lor de viaţă.

26 ian. 2016, 10:52
Horoscop. Top cei mai fustangii bărbaţi ai zodiacului. Află de cine să te fereşti

1. Peşti

Bărbaţii din această zodie ocupă locul 1 în acest top fără să existe vreun pericol că vor fi detronaţi. Acest bărbat poate avea o amantă în timp ce este angajat într-o relaţie cu tine şi nu îţi va spune că iubeşte pe altcineva pentru că este prea laş să înfrunte adevărul. Caută mereu fructul interzis şi este atras în permanenţă de ceea ce nu are!

2. Balanţă

Acest nativ poate să te trădeze cu o mare uşurinţă, pentru că acţionează instinctiv şi nu se gândeşte la consecinţe. Mereu va avea păreri admirative despre femeile frumoase şi foarte aranjate, fie în prezenţa ori absenţa ta. Este foarte nehotărât neştiind ce vrea de la viaţă, poate avea şi amantă şi soţie, căutând în permanenţă ceva mai bun pentru ei!

3. Berbec

Cu siguranţă aceşti nativi nu sunt loiali, ei fiind foarte afemeiaţi şi atraşi de lucruri interzise. Sexul e foarte important pentru ei şi îşi aleg partenerele în funcţie de pasiunea cu care sunt înzestrate. Se plictisesc repede şi caută mereu ceva nou odată ce femeia de lângă ei nu mai are nimic să le ofere!

4. Gemeni

Gemenii sunt destul de fustangii şi iau o menţiune pentru poziţia lor în acest top. Ei pot iubi cu aceeaşi pasiune mai multe femei în acelaşi timp şi sunt dornici de a experimenta tot mai multe lucruri noi. Ca să poţi ţine un astfel de partener lângă tine, trebuie mereu să evoluezi şi să te reinventezi, prea mare efortul pentru un bărbat, nu?

Citeşte topul integral, pe eva.ro