HOROSCOP: Topul celor mai buni tătici în funcţie de zodie

Vom vedea în cele ce urmează care sunt cei mai buni tătici în funcţie de zodie pentru a observa modul acestora de “operare” şi pentru a va confirma sau infirma dacă cel ce va este alături face parte dintre aceştia.

24 sept. 2015, 07:52
HOROSCOP: Topul celor mai buni tătici în funcţie de zodie

1. Taur

Nativii acestei zodii sunt părinţi foarte buni. Nu sunt dictatori înnăscuţi ci mai mult decât atât, vor caută să se bucure de toate activităţile şi toate etapele din viaţa copilului nefiind constrâns de reguli şi limite. Îl va răsfaţă şi îl va călăuzi în toate demersurile sale şi se va implică atunci când vine vorba de educaţie. Se va lasă pe sine de foarte multe ori şi va ceda în faţă cererilor celui mic, lucru deseori deranjant pentru mămică.

Citeşte şi Fată de casă sau aventurieră? Care sunt cele mai bune soţii ale zodiacului

2. Rac

Tatăl Rac este extrem de protectiv şi uneori exagerat de iubitor. De foarte puţine ori îşi va lasă copilul de capul lui, să se descurce în viaţă şi cu greutăţile ce le poate întâmpina. Preferă să ducă el tot greul, să se sacrifice doar pentru bunăstarea copilului. Acesta pune foarte mare accent pe educaţie şi pe rezultate excepţionale deoarece adoră să se mândrească cu ceea ce a crescut.

Citeste articolul complet pe YVE.ro.