HOROSCOP: Topul femeilor experte în dormitor, în funcţie de zodie. Cu ele vei avea parte de plăceri de neuitat

Vrei să ştii dacă te numeri printre reprezentantele sexului frumos cu aptitudini excelente într-ale amorului nebun?

06 apr. 2017, 07:53
HOROSCOP: Topul femeilor experte în dormitor, în funcţie de zodie. Cu ele vei avea parte de plăceri de neuitat

Săgetător

Reprezentantele protejate de zodia săgetătorului pot fi caracterizate ca fiind pline de energie și spontane, ceea ce le ajută să aibă parte de partide de amor ca în filme. Au mereu la ele o „listă” cu preferințe și dorințe în materie de sex și le pun în aplicare, în funcție de starea lor și de creativitate, pentru a-și satisfice partenerul. Pe care, nu se lasă dacă nu îi oferă cele mai intense senzații.

Taur

Se spune despre femeile născute în zodia taur că sunt maestre în arta amorului. Acestea dețin calități cum doar nativii în taur posedă, fie că sunt femei sau bărbați, și se lasă purtate de vraja dragostei. Din fire, nu sunt persoane pudice, așa că au obiceiul să-și etaleze nuditatea pentru a trezi simțuri nebănuite la partener. De fapt, femeile în taur adoră să-și vadă partenerul mai mult decât satisfăcut și vor face tot ce pot să îl aducă la un nivel cât mai ridicat.

Leu

Considerate zeițe supreme ale sexului, nativele în leu se manifestă printr-o energie debordantă și dorință. Nu se plictisesc niciodată în pat, pentru că au tendința să încerce de fiecare dată lucruri noi, poziții, jucării, chiar și locuri imposibile. Stau bine la capitolul imaginație și atrag bărbații ca un magnet, în special pe cei care au același temperament cu ele. Femeia în zodia leu a avut sau își dorește să aibă măcar o aventură de-o noapte nebună.

Gemeni

Ești născută în zodia gemenilor? Sigur știi de ce ești capabilă în așternuturi? Pentru tine, cuvântul creativitate are o mulțime de înțelesuri și pe plan amoros și le poți pune în aplicare, datorită energiei sexuale ridicată la cote maxime. Femeile născute sub acest semn se mândresc cu o putere de seducție ieșită din comun și cu forță de a creea fantezii erotice de nestăvilit. Le pun mai greu în practică, dar când o fac, partenerii lor au parte de cele mai nebunești momente din punct de vedere sexual.

Scorpion

Pudice, tăcute, preiau greu initiațiva și pare uneori că sunt frigide. În sufletul lor, doar ele știu cât de tare iubesc să facă sex. Nu le place să fie în centrul atenției și să recunoască faptul că adoră să se simtă bine și să-l vadă pe partener satisfăcut. Joacă de multe ori rolul unei femei misterioase, greu de citit, și asta îi determină pe bărbați să-și activeze toate armele de seducție pentru a o cuceri. În pat, acestea adoră bărbații care știu să domine, dar nicidecum să fie agresivi.