HOROSCOP: Topul zodiilor obsedate de sex. Te numeri printre ele?

HOROSCOP: Cu siguranţă te-ai întrebat care sunt zodiile care se gândesc cel mai mult la sex. De aceea, ţi-am pregătit o lista cu acestea, care te va ajută să te ghidezi în alegerea partenerului sau, de ce nu, în a-l satiface pe acesta, scrie yve.ro

08 mart. 2015, 09:22
HOROSCOP: Topul zodiilor obsedate de sex. Te numeri printre ele?

Horoscop: Chiar dacă poate îţi este greu să îţi imaginezi că cineva s-ar putea gândi aproape mereu la sex, iată că există câteva zodii care fac asta şi nu se sfiesc să o spună. 

Aşadar, citeşte următoarele rânduri şi află dacă nu cumva eşti şi tu printre ele!

1. Taur

Sensibilul şi romanticul taur se află în fruntea topului zodiilor obsedate de sex. Dar oare de ce? Se pare că, pe lângă faptul că taurul este un mare cuceritor, el adoră să fie curtat şi nu cedează uşor, fie că este bărbat sau femeie. De aceea, cu atât de multe opţiuni, taurul se gândeşte aproape în fiecare moment cum să îşi mărească lista cuceririlor.

Din această cauza, mulţi nativi din zodia taur sunt tentaţi să se implice în aventuri de o noapte. De asemenea, chiar dacă uneori nu recunosc, taurii se simt atraşi de jocurile erotice şi le place să experimenteze în dormitor.

2. Scorpion

Scorpionii sunt în elementul lor, mai ales când este vorba de sex. Ei sunt adesea asemenea unor animale de pradă şi le place să fie ei cei care deţin controlul în pat. De aceea, nu vor acceptă roluri în care ei să fie cei dominaţi.Mai mult, poţi stârni un scorpion cu o singură atingere; va fi suficient pentru că acesta să se gândească la sex. Iar pentru că îşi doresc să experimenteze mereu ceva nou, nu le prea place sexul monoton şi au nevoie de idei în permanentă.

Pentru a rezistă cu un astfel de bărbat, fie va trebui să fii tu cea care propune, fie va trebui să te conformezi dorinţelor acestuia. Aşa că, dacă ai pus ochii pe un astfel de bărbat, să ştii că partidele se vor extinde mult în afară dormitorului.

3. Fecioara

Deşi, poate, greu de crezut, sensibilă şi calculată fecioara se implică cu multă pasiune, mai ales în ceea ce priveşte sexul. De aceea, cei născuţi în această zodie se gândesc mai tot timpul la sex şi la viitorii parteneri. Chiar dacă nu lasă acest lucru să se vadă, într-o relaţie, nativii din fecioara pun mare accent pe ceea ce se întâmplă în dormitor şi au pretenţii de la cealaltă persoană.

În cazul în care nu sunt mulţumiţi, aceştia se reorientează repede. De asemenea, persoanele născute sub semnul fecioarei nu acceptă un refuz în materie de sex şi, uneori, sunt capabile să se impună într-un mod care ar putea fi deranjant pentru ceilalţi.