Horoscop. Trăsătura principală a copilului tău, în funcţie de semnul său zodiacal

HOROSCOP: Fiul şi fiica ta din Fecioară sunt destul de sensibili și adună frustrări chiar dacă nu arată acest lucru. Sunt pretențioşi și nu acceptă pe oricine lângă ei!  

07 iul. 2015, 04:35
Horoscop. Trăsătura principală a copilului tău, în funcţie de semnul său zodiacal

RAC

Copilul tău din această zodie este foarte atașat de părinți și devine foarte plângăcios sau morocănăs atunci când este luat de lângă aceștia.

Este foarte atent la ce se întâmplă în jurul lui și memorează chiar și vorbele pe care sperai nici să nu le audă. Firea lui emotivă te va manipula în cele mai multe cazuri!

LEU

Copilul tău din zodia Leu este foarte răsfățat și nu se va lăsa până nu obține ce își dorește.

Vrea totul sau nimic. Este plin de el și există riscul să fie exclus din grupul de colegi sau de prieteni, tocmai pentru că nu știe să colaboreze și să îi lase și pe ceilalți să se exprime. Are un orgoliu ce nu trebuie hrănit de niciunul dintre părinți!

FECIOARĂ

Copilul tău din această zodie este destul de sensibil și adună frustrări chiar dacă nu arată acest lucru.

Este foarte ascultător și ordonat, la fel cum va fi și atunci când va crește. Nu va face greșeli majore și nici nu deraiază atunci când poate ar avea ocazia. Este destul de pretențios și nu acceptă chiar orice și pe oricine lângă el!

BALANŢĂ

Copilul din zodia Balanță nu este prea descurcăreț, adesea având nevoie să fie ghidat.

Este destul de sensibil, cu toate că pare vesel în orice situație în care este pus. Se va descurca bine la școală pentru că este de ajuns să știe că trebuie să învețe, și o va face. Este destul de fricos și trebuie protejat!

Citeşte mai mult pe eva.ro