HOROSCOP: Trăsături nesuferite ale bărbaţilor în funcţie de zodie

HOROSCOP. Majoritatea dintre noi cunoaştem trăsăturile pozitive ale zodiilor, însă în fiecare din noi zace şi o parte mai puţin plăcută. Iată la ce să te aştepţi mai rău din partea iubitului tău în funcţie de zodie.

06 dec. 2014, 19:49
HOROSCOP: Trăsături nesuferite ale bărbaţilor în funcţie de zodie

Un BERBEC arogant iti va spune cat de mult te iubeste, dar in acelasi timp ca trebuie sa „te lase sa pleci” pentru ca ii stai in calea planurilor lui marete. De asemenea, e genul care isi lasa sosetele aruncate peste tot prin casa si arde painea in toaster.

Un TAUR poate avea un comportament tiranic. Va tuna si va fulgera, te va domina si te va teroriza, insa la primul cuvant plin de sarcasm din partea ta se va retrage in cochilia lui si va plange ascuns in baie. In plus, un Tuar nu poate face sex fara sa se certe un pic inainte.

Un GEAMAN va va fura banii si apoi va va ajuta sa ii cautati. De asemenea, va inventa tot felul de povesti legate de sexualitatea – sau mai degraba bisexualitatea lui – si le va povesti in detaliu prietenilor. Un rege al comunicarii defectuoase, va va tine langa telefon asteptand un telefon din partea lui.

Un RAC iti va face un dar, iar apoi se asteapta sa i-l platesti. Dar nu cu bani, ci cu favoruri sexuale, santaj sentimental si o bucatica din sufletul tau. Un expert in a lua ostatici, un RAC foloseste autocompatimirea si sarcasmul ca sa isi tortureze victimele. Apoi le face sa se simta ca si cum nu ar fi bune de nimic.

LEUL va face tot ce ii sta in putinta sa te dea pe spate – te va invita la o intalnire, te va fermeca, se va muta cu tine, va petrece Craciunul cu familia ta, in timp ce le spune tuturor celorlalti ca este…SINGUR!

FECIOARELE sunt razbunatoare. Stramba din nas si apoi incearca sa te modeleze dupa bunul lor gust, incercand sa te transforme in femeia perfecta. Nu il poti multumi niciodata, dar daca vrei s ail parasesti, te va urmari toata viata si va incerca sa te recucereasca.

Citeşte mai mult pe perfecte.ro

Citeşte şi Trăsături ale bărbaţilor pe care femeile le consideră irezistibile şi de ce