HOROSCOP: Trei zodii cu minte murdară. E incredibil ce pot să gândească

Sunt avizi de mister si atrasi de experiente sexuale inedite, insa nici macar nu ai ce le trece prin cap. Descoperi doar in intimitatea dormitorului ce ganduri "murdare" ascund. Aceste persoane sunt nascute cu predilectie in urmatoarele trei zodii:

26 iul. 2017, 07:31
HOROSCOP: Trei zodii cu minte murdară. E incredibil ce pot să gândească

Varsator

Varsatorul e un noncoformist, ceea ce il transforma usor intr-un pervers. Orice e nou il incita si nu ar refuza o orgie sau chiar sexul in public. E convins ca un dram de nebunie nu face rau nimanui. Adora detaliile picante si amorul fara reguli. Perversiunile lui depasesc granitele dormitorului si se transpun in viata de zi cu zi, traducandu-se prin minciuni spuse degajat, prin plagierea unor lucrari sau insusirea ideilor altora.

Berbec

Nativul Berbec are preferinte ciudate si este fericit atunci cand intalneste un partener gata sa ii satisfaca fetisurile. Iubeste adrenalina si de multe ori patul este locul in care o gaseste. Catusele fac mereu parte din fanteziile sale ascunse. Are o imaginatie bogata, e energic si aduce spectacolul in dormitor. Mintea lui murdara se transpune si intr-o agresivitate fizica si verbala care iese la iveala rar, exact atunci cand nu te astepti.

Fecioara

Fecioara are un trecut cu secrete murdare, despre care nu vrea sa vorbeasca. Tocmai de aceea, nativul este dispus la compromisuri, pentru a nu iesi la iveala. Cand vine vorba despre sex are si aici fetisuri perverse. Fecioara e creativa si dezinhibata, avand inclinatii spre agresivitate sexuala si impingerea placerilor trupesti spre cele mai intunecate parti ale sale. Nu se teme de jocul robiei, de caverne intunecate sau de jocuri in care e legat la ochi.