HOROSCOP: Trei zodii și-ar putea găsi fericirea în luna martie

Zodiile care își pot întâlni marea dragoste în luna martie.

05 mart. 2018, 08:02
HOROSCOP: Trei zodii și-ar putea găsi fericirea în luna martie

1. Rac
Luna martie îi va responsabiliza pe Raci, iar cei care nu sunt încă într-o relație se vor ocupa mai mult de aspectele ce țin de viața lor personală. La început de primăvară există șanse mari să se îndrăgostească și chiar dacă pot să apară și neînțelegeri în viața de cuplu, Racii vor știi cum să procedeze pentru a rezolva rapid aceste probleme. Senzualitatea și romantismul sunt elementele care îi definesc pe acești nativi în următoarea perioadă, motiv pentru care va fi foarte simplu să se facă remarcați.

2. Fecioară
Fecioarele vor avea parte de experiențe foarte interesante în luna martie. Chiar dacă sunt mereu preocupate ca deciziile pe care le iau să fie cele corecte, în perioada imediat următoare, fecioarele se vor lăsa duse de val și vor da frâu liber sentimentelor. Astfel, există șanse mari să își găsească marea dragoste, iar pentru cei care se află deja în relații serioase, decizia de a trece la pasul următor și de a-și întemeia o familie poate veni în mod spontan.

3. Balanță
Balanțele sunt sensibile la început de primăvară și au nevoie de afecțiune. Își vor îndrepta atenția către persoanele care vor fi capabile să le asculte și vor căuta să se apropie de acestea. În martie, cei născuți în această zodie se pot îndrăgosti nebunește și își vor pune partenerul pe primul plan.