HOROSCOP URANIA 1-6 FEBRUARIE 2020. Luna iubirii aduce lacrimi şi despărţiri, karma grea pentru multe zodii

HOROSCOP URANIA 1-6 FEBRUARIE 2020. Mercur va influența sectorul conștiinței, al idealurilor, al aspirațiilor profesionale și le va da posibilitatea celor născuți în Făurar să-și rafineze mijloacele de cunoaștere și înțelegere a premizelor subtile de viață.

31 ian. 2020, 10:46
HOROSCOP URANIA 1-6 FEBRUARIE 2020. Luna iubirii aduce lacrimi şi despărţiri, karma grea pentru multe zodii

HOROSCOP URANIA 1-6 FEBRUARIE 2020 Berbec

Între 1 și 3 februarie, la prânz, nevoia de stabilitate materială sau de a găsi soluții coerente din punct de vedere financiar. Între 3 februarie, după ora 13:29, și seara zilei de 5 februarie, Berbecii vor dovedi o frumoasă capacitate de a se exprima atât în dialogurile personale cu frați, vecini, cunoscuți ocazionali, cât și în împrejurările oficiale (ședințe, întruniri, colocvii) sau în contextul unor examene. Nativii vor avea abilitatea să se adapteze la circumstanțele delicate și să iasă inteligent dintr-o încurcătură. Deplasări de scurtă durată sau pe distanțe mici. Relații cu oamenii și cu instituțiile din afara țării marcate de premise legale, juridice sau administrative; unele mai greu de acceptat sau de pus în aplicare. Pe 3 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor, pe care o va tranzita până pe 11 aprilie; șederea îndelungată în acest semn zodiacal se explică prin mișcarea aparent retrogradă în care această planetă se va afla între 18 februarie și 12 martie. Până atunci, Mercur va introduce o nuanță subtilă, blândă, volatilă la nivelul amintirilor sau al reperelor active ale trecutului, permițând “vindecarea” de traume, suferințe și apăsări sufletești. Perioadă bună pentru aprofundarea unor planuri de viață personală cu iz de vis, de fantezie, de aspirație considerată a fi “prea frumoasă” pentru a fi pusă în aplicare. Între 5 februarie, după ora 21:03, și 7 februarie, aspecte astrale care îi vor cupla la viața de familie sau la activitatea curentă dedicată casei și căminului lor; asta nu înseamnă că aceste preocupări le vor da vreo satisfacție, ci doar că vor spori factorii de stres din activitatea cotidiană prin provocări plictisitoare, cu atât mai greu de dus la îndeplinire, cu cât ele se vor constitui ca factori de blocare și încetinire a activităților socio-profesionale.

HOROSCOP URANIA 1-6 FEBRUARIE 2020 Taur

Între 1 și 3 februarie, la prânz, Luna va traversa sectorul casei I a personalității celor născuți în zodia Taurului și le va da acestor nativi tendința de a se echilibra, de a-și păstra cumpătul în împrejurări banale.
Între 3 februarie, după ora 13:29, și seara zilei de 5 februarie, discuții pe teme financiare, consultări, abordări pe calea dialogului a unor chestiuni salariale sau care privesc regimul veniturilor care au o legătură indirectă cu munca (burse, indemnizații, ajutoare, sporuri sau pensii). Pe 3 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor, pe care o va tranzita până pe 11 aprilie; șederea îndelungată în acest semn zodiacal se explică prin mișcarea aparent retrogradă în care această planetă se va afla între 18 februarie și 12 martie. El va traversa sectorul relațiilor de prietenie, introducând o disponibilitate spre amabilitate, politețe sau delicatețe și sensibilitate în relațiile de prietenie ale acestor nativi cu prietenii lor, înlesnind aproprierile sufletești, concordanța de idei și corespondențele spirituale. Între 5 februarie, după ora 21:03, și 7 februarie, capacitate mai restrânsă de a se exprima verbal degajat atât în conversațiile obișnuite, cât și în cadrul activităților organizate după anumite criterii (activitate școlară, universitară, forme de pregătire profesională, activități publice, evenimente oficiale). Taurii vor prefera să asculte, să observe, să ia aminte, să acumuleze cunoștințele necesare pregătirii personale pentru muncă și viață; unii vor da curs tendințelor negativiste, de ostilitate față de ideile și de principiile care li se impun, pe care nu le contestă fățiș, dar față de care manifestă o vădită reticență. Posibilă șansă de a afla un detaliu util lor prin intermediul unui sfat, al unui avertisment sau al intervenției salutare a unui cunoscut de-al nativului care pune lucrurile la punct.

HOROSCOP URANIA 1-6 FEBRUARIE 2020 Gemeni

Între 1 și 3 februarie, la prânz, context astral mai puțin semnificativ din perspectiva Lunii care va traversa sectorul lucrurilor ascunse: posibilă nevoie de stabilitate și limpezire a trăirilor, a impresiilor și a reacțiilor, dar și multă dorință de schimbare, de abordare curajoasă a noului, de afirmare a unui spirit novator, a imaginației și capacităților speculative.

Între 3 februarie, după ora 13:29, și seara zilei de 5 februarie, Luna va traversa zodia Gemenilor și le va da acestor nativi un spor de vitalitate, de optimism în felul în care vor primi provocările cotidiene. Gemenii vor fi (mai) veseli, degajați și adaptabili. Atenție la posibilele confruntări cu unul sau cu mai mulți parteneri, care pot deveni incandescente din cauza înflăcărării cu care Gemenii se vor apăra, vor susține un punct de vedere sau un interes. Din păcate, cei care vor exagera sau vor aborda greșit o premisă cu potențial de conflict vor fi chiar cei născuți în Gemeni, care se vor lăsa duși de valul impresiilor subiective sau al informațiilor insuficient verificate, susținându-și astfel cauza prin metode neindicate sau utile lor (false argumente, exagerări subiective, trunchierea adevărului). Pe 3 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor, pe care o va tranzita până pe 11 aprilie; șederea îndelungată în acest semn zodiacal se explică prin mișcarea aparent retrogradă în care această planetă se va afla între 18 februarie și 12 martie. Noul tranzit se va plasa în sectorul carierei, generând culoarele necesare unui dialog care să le permită netezirea drumului lor profesional, a statutului și autorității într-o activitate de interes socio-politic public. Între 5 februarie, după ora 21:03, și 7 februarie, concentrare pe chestiunile bănești mai mult sau mai puțin confortabile care privesc, mai degrabă, câștigurile, moștenirile, speculațiile și litigiile pe teme financiar-patrimoniale.

HOROSCOP URANIA 1-6 FEBRUARIE 2020 Rac

Între 1 și 3 februarie, la prânz, situații de viață speciale, care pot scoate în evidență o latură necunoscută din structura umană a unui prieten, evenimente mai puțin obișnuite pe care nativul le va trăi alături sau din cauza unui apropiat, care îl vor obliga să mediteze asupra relației cu acea (acele) persoane și să ia o decizie în consecință.
Între 3 februarie, după ora 13:29, și seara zilei de 5 februarie, tendințe organice instabile care vor privi aparatul locomotor, circulația arterială, sistemul nervos, funcțiile hepato-biliare, fiziologia musculaturii, înlesnind stări inflamatorii, congestii locale, puseuri de febră ori tensiune arterială oscilantă. În cazul unor nativi, mai ales al celor tineri și, implicit, cu mai puțină experiență de viață, s-ar putea pune problema unor conflicte la locul de muncă ale căror consecințe ar putea fi limitate la minimum dacă cei născuți în zodia Racului vor avea puterea să se abțină, să se controleze sau să accepte o realitate (o deficiență în procesul muncii, o carență în pregătirea lor profesională) asupra căreia cei în drept formulează observații, critici, atenționări sau, la limită, aplică sancțiuni. Pe 3 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor, pe care o va tranzita până pe 11 aprilie; șederea îndelungată în acest semn zodiacal se explică prin mișcarea aparent retrogradă în care această planetă se va afla între 18 februarie și 12 martie. Mercur va influența sectorul conștiinței, al idealurilor, al aspirațiilor profesionale și le va da posibilitatea celor născuți în Rac să-și rafineze mijloacele de cunoaștere și înțelegere a premizelor subtile de viață care, odată identificate, le vor sugera metodele prin care ar putea obține un rezultat ori s-ar putea pune visul în aplicare. Între 5 februarie, după ora 21:03, și 7 februarie, perioadă bună, în care Luna va spori calitățile specifice zodiei lor.

Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Rac pentru perioada 01 – 07 februarie 2020