Horoscop Urania 1-7 iunie 2019. Luna Nouă în Gemeni. Mercur va intra în zodia Racului, de ce trebuie să te fereşti

Horoscop Urania 1-7 iunie 2019. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

31 mai 2019, 13:45
Horoscop Urania 1-7 iunie 2019. Luna Nouă în Gemeni. Mercur va intra în zodia Racului, de ce trebuie să te fereşti

BERBEC

Între 1 și 2 iunie după-amiaza, efort de stabilizare materială sau de securizare a unor venituri (cele existente, de ex. economii, sau cele salariale ori câștigurile viitoare). Între 2 iunie, după ora 14:48′, și 4 iunie seara, evenimente care se vor derula pe fondul Lunii Noi, în Gemeni, din 3 iunie, care le va da posibilitatea să intre în posesia unor informații de excepție, să asimileze cunoștințe necesare, să se prezinte bine la un examen de verificare a pregătirii lor școlare sau profesionale, să facă drumuri sau deplasări de scurtă durată, în țară și străinătate, care să le fie utile prin lecția de viață sau prin deschiderea pe care le-ar putea-o oferi. Posibile divergențe cu autoritățile care răspund de regimul pașapoartelor sau al vămii. Între 4 iunie, după ora 19:17′, și 6 iunie noaptea, concentrare pe evenimentele familiale, casnice, domestice, care îl obligă pe nativ să se informeze sau să se consulte pe tema respectivă, tendință indusă și susținută de Mercur, care, pe 4 iunie, va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne, într-o primă etapă, până pe 27 iunie, pentru că, după după ce va fi intrat în zodia Leului, pe fondul unei ample mișcări retrograde, el să revină în zodia Racului, pe care o va tranzita, pentru a doua oară, între 19 iulie și 11 august a. c. Așadar, este de luat în calcul un răstimp mai lung decât de obicei, necesar rezolvării acestor probleme care, până la soluția finală, pot genera o criză sau o situație critică mai intensă în perioada 18 – 21 iunie. În egală măsură, acest context astral își va exercita influența blocantă, de la caz la caz, în viața socială și în cea profesională. Între 6 iunie, după ora 22:16′, și 7 iunie, energie, vitalitate, disponibilitate către plăceri, aventuri, sport, divertisment, afirmare prin calitățile personale exprimate într-un plan artistic sau interpretativ.

Citeşte şi HOROSCOP 1 IUNIE 2019: Ziua copilului pentru fiecare zodie

TAUR

Între 1 și 2 iunie după-amiaza, perioadă confortabilă, din punct de vedere organic, șanse sau noroc; ipostaze care le vor face plăcere sau, în funcție de natura și contextul în care ele se vor materializa, îi vor flata, măguli sau „repara” în ochii altora. Între 2 iunie, după ora 14:48′, și 4 iunie seara, discuții despre bani sau bunuri care se pot accentua sau pot căpăta o ipostază semnificativă în preajma zilei de 3 iunie, când va avea loc Luna Nouă în Gemeni. Litigiile pe chestiuni patrimoniale vor fi aprinse dar nu vor rezolva nimic, nici în plan personal și nici nu vor duce la împăcare sau înțelegere de bună voie ba chiar vor lansa provocări care, teoretic, se vor stinge în prima parte a lunii decembrie a. c. Între 4 iunie, după ora 19:17′, și 6 iunie noaptea, universul comunicării va fi modelat de planeta Mercur care, pe 4 iunie, va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne până pe 27 iunie, într-o primă etapă, pentru că, după ce va fi intrat în zodia Leului, pe fondul unei ample mișcări retrograde, ea va reveni în zodia Racului, pe care o va tranzita pentru a doua oară, între 19 iulie și 11 august a. c. Astfel, este de reținut că, în primele trei săptămâni, nativii pot acumula informații interesante și necesare, se pot consulta dar, ca tendință generală, ar fi bine să nu se bazeze doar pe aceste informații, care se vor modifica substanțial, în aceste două-trei luni, conducându-i, de-a lungul acestui răstimp, la alte concluzii, mai adecvate, mai utile sau mai firești în legătură cu cauza pe care ei trebuie să o rezolve. În acest răstimp, ca și în următoarele două-trei săptămâni, contradicții între ceea de văd și aud ori înțeleg și convingerile lor anterioare. Între 6 iunie, după ora 22:16′, și 7 iunie, intervenții autoritare în „jocurile de familie” sau de redresare a relațiilor care alunecă necontrolat spre eroare și subiectivism.

GEMENI

Între 1 și 2 iunie după-amiaza, nevoie interioară de izolare de factorii de stres și de eliminare a gândurilor negre. Între 2 iunie, după ora 14:48′, și 4 iunie seara, răstimp marcat de importanța Lunii Noi în Gemeni, care va alea loc în ziua de 3 iunie. În felul acesta, se poate anticipa începutul unui demers sau modificarea unui segment de viață personală care se croiește altfel, induce schimbări de atitudine și opțiune și îi apropie, pentru un an de acum încolo, de alte ipostaze de viață. Între 4 iunie, după ora 19:17′, și 6 iunie noaptea, calcule bănești, atașamente patrimoniale. Moștenirile și partajele vor fi marcate, din 4 iunie, când Mercur va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne până pe 27 iunie, de opoziții, limitări, interdicții, amânări pretinse de adversari sau de instituțiile menite să administreze acest conflict de interese într-o primă etapă. După ce va fi intrat în zodia Leului, pe fondul unei ample mișcări retrograde, Mercur va reveni în zodia Racului, pe care o va tranzita pentru a doua oară, între 19 iulie și 11 august a. c. și va relua toate aceste premize, aducându-i pe nativi în situația de să se conformeze exigențelor și limitelor sau restricțiilor impuse. Între 6 iunie, după ora 22:16′, și 7 iunie, dorința de a-i convinge pe interlocutori de validitatea opiniilor ori de legitimitatea punctelor de vedere susținute. Un aspect interesant în reprezintă, întreaga săptămână, opoziția Soarelui cu Jupiter, pe direcția caselor I/VII, ceea ce conduce spre o anume criză relațională și, mai ales, a principiilor care stau la baza lor. Apogeul acestor discordii sau controverse se va înregistra săptămâna viitoare când Soarele va face, pentru prima și ultima oară, în următorii doisprezece ani, o opoziție cu Jupiter pe direcția Gemeni/Săgetător, construind, astfel, pentru același răstimp îndelungat, premizele unor relații complicate.

RAC

Între 1 și 2 iunie după-amiaza, bucurii de la prieteni, ajutor (ne)sperat de la cunoștințe, consolidarea unor relații pe fondul activităților comune de relaxare sau compensare. Între 2 iunie, după ora 14:48′, și 4 iunie seara, va fi solicitată axa celor două case ale sănătății (circulația arterială, fiziologia mușchilor, a nervilor și a osaturii membrelor inferioare, zona anatomică a toracelui cu organele implicate (plămâni, trahee, esofag, laringe) și funcțiile controlate de acestea (respirație, vorbire, exprimare, pronunție), manualitate și dexteritate prin implicarea nervilor periferici. Tulburările de sănătate pot căpăta, în unele cazuri, aspectul unor mici crize, din fericite trecătoare și fără urmări, din cauza impactului pe care îl va avea, asupra unor persoane, în preajma zilei de 3 iunie, Luna Nouă în Gemeni. Între 4 iunie, după ora 19:17′, și 6 iunie noaptea, Luna se va afla în sectorul lor natal și va alcătui o echipă puternică alături de Mercur și Marte. De aici, putem estima că, în aceste două-trei zile, Racii vor trăi intens evenimentele care-i privesc direct și care îi vor obliga să ia atitudine față de partenerii de viață, de afaceri, de persoanele cu care se află în conflict personal sau într-un litigiu. Pe 4 iunie, Mercur va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne până pe 27 iunie, într-o primă etapă, pentru că, după după ce va fi intrat în zodia Leului, pe fondul unei ample mișcări retrograde, Mercur va reveni în zodia Racului, pe care o va tranzita pentru a doua oară, între 19 iulie și 11 august a. c. În felul acestea, percepția lor asupra unor evenimente, motivația lor, evoluția, soluționarea, implicațiile, riscurile, etc. vor fi un subiect fierbinte întreaga vară. Între 6 iunie, după ora 22:16′, și 7 iunie, nevoia de a avea bani, sau de a realiza, cât mai repede, o siguranță financiară.

Continuarea horoscopului  pe libertatea.ro.