HOROSCOP URANIA 10-16 august 2019. Mercur va intra în zodia Leului. Lună Plină în Vărsător. Cum sunt afectate zodiile

Publicat: Vineri, 09 August 2019 13:33 // Actualizat: Vineri, 09 August 2019 13:33 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 10 - 16 august 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

Foto: libertatea.ro

În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

HOROSCOP BEBEC

Între 10 și 11 august dimineața, proiecte construite cu mult entuziasm care privesc schimbarea statutului socio-profesional, progresul sau ruptura necesară de trecut, de oraș, țară, meserie, loc de muncă, preocupări, univers de idei pentru a putea evolua.

Citeşte şi Horoscop WEEKEND 9-11 august 2019. Ce iti aduce cel mai norocos weekend?

Între 11 august, după ora 7.50, și 13 august după-amiaza, constrângeri legate de nevoia de a-și apăra imaginea publică, renumele sau autoritatea în fața unui colectiv pe fondul unor relații oficiale care le restrâng libertatea de mișcare și paleta de opțiuni; de cele mai multe ori, va fi vorba de efortul de adaptare la condițiile date și, eventual, de așteptare resemnată. În seara zilei de 11 august, Mercur va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita până pe 29 august a.c. și care le va da o disponibilitate specială în privința unui anume fel de a vedea și înțelege relațiile afective și preocupările artistice.

Energie și vigoare în cadrul unor concursuri sportive și competiții profesionale unde nativii ar trebui să evolueze în fața unui public. Pe 12 august, Jupiter va reveni la mersul direct, ceea ce va da mai multă coerență deciziilor profesionale care implică o chestiune de conștiință. Între 13 august, după ora 18.36, și dimineața zilei de 16 august, surprize de la prieteni sau situații imprevizibile în planul relațiilor cu persoane apropiate nativilor, care s-ar putea produce în preajma zilei 15 august, când se va produce faza de Lună Plină în Vărsător și care va pune în balanță noțiunea de prietenie și nevoia de a se proteja pe sine în fața unor secvențe de viață vulnerabile. Pe 13 august dimineața, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă, complicând, de-acum până pe 10 ianuarie 2020, cât va dura această ipostază, sectorul banilor câștigați din muncă proprie. Din 16 august, după ora 6.50, Berbecii vor simți nevoia relaxării și a odihnei.

HOROSCOP TAUR

Între 10 și 11 august dimineața, efort de a înțelege prevederile legale cu privire la banii, bunurile materiale sau împrejurările favorabile de care nativul ar putea beneficia (ajutor, susținere, iertare, păsuire, sponsorizare); contextul va fi mai ofertant după 12 august, când Jupiter va reveni la mersul direct, putând, astfel, să-și reverse potențialul benefic și protectiv fără restricții.

Între 11 august, după ora 7.50, și 13 august după-amiaza, posibil blocaj mental: nativii ar putea să nu vadă o soluție cu privire la planurile lor majore de viață; conflictele de interese care le grevează conștiința vor rămâne active și greu de depășit. În seara zilei de 11 august, Mercur va intra în zodia Leului, introducând, până pe 29 august a.c., o notă de autoritate sau de inflexibilitate motivată de orgoliu, mândrie, conștiință a valorii și/sau a importanței unei chestiuni patrimoniale sau familiale. Taurii nu vor ceda presiunilor care se vor exercita asupra lor de una sau mai multe rude pentru a face un anume lucru (vânzare, închiriere, valorificare a unui bun) în condiții pe care nativii, dotați nu doar cu simț practic, ci și cu un acut simț al datoriei, nu le pot accepta.

Între 13 august, după ora 18.36, și dimineața zilei de 16 august, surprize cu impact asupra vieții lor profesionale, asupra relațiilor oficiale sau a imaginii publice pe fondul influenței Lunii Pline în Vărsător din ziua de 15 august, care se va manifesta în acest sector al cerului lor de naștere. Pe 13 august dimineața, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă, introducând, până pe 10 ianuarie 2020, destul de multe tulburări în plan personal: evenimente, sentimente, decizii, întâmplări destabilizatoare. Din 16 august, după ora 6.50, clipe plăcute petrecute alături de prieteni, comunicare sufletească sau, eventual, reabilitarea relațiilor cu un apropiat, alterate în ultima vreme.

Continuarea horoscopului pe libertatea.ro. loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
1
EUR
4.7524
RON
16 Oct
noapte 9 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H