Horoscop Urania 10-16 decembrie 2022. Săptămână cu multe câştiguri financiare. Ce zodii sunt binecuvântate de astre

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 26 noiembrie - 2 decembrie 2022 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

09 dec. 2022, 15:08
Horoscop Urania 10-16 decembrie 2022. Săptămână cu multe câştiguri financiare. Ce zodii sunt binecuvântate de astre

Horoscop Urania Berbec – 10 – 16 decembrie 2022

Între 10 și 11 decembrie seara târziu, chestiuni domestice care se rezolvă greu, încet ori care stârnesc nemulțumire ori de câte ori nativii încearcă să le găsească o soluție și aceasta este greu de pus în aplicare. În zorii zilei de 10 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului și, până pe 3 ianuarie 2023, va traversa sectorul casei puterii, a carierei și a imaginii personale, dându-le nativilor capacitatea de a se impune mai ales prin seriozitatea și temeinicia prestațiilor lor publice sau în cadre oficiale (întruniri, reuniuni) care le vor permite să-și etaleze cunoștințele și calitățile personale, ceea ce va constitui în viitor o adevărată carte de vizită.

Între 11 decembrie, după ora 22:09′, și 14 decembrie dimineața, Berbecii vor avea chef de viață, dorință de a face mișcare, sport, de a se mișca nestingheriți de constrângeri (orar, mod de viață protectiv). Cei tineri vor fi mânați de dorința de a face o impresie puternică persoanelor care îi atrag în ideea alcătuirii unei perechi apropiate prin emoții și dorință comună de aventură. Creativitate și formă de exprimare în plan artistic sau interpretativ.

Între 14 decembrie, după ora 10:46′, și seara zilei de 16 decembrie, moment al hărniciei sau al asumării responsabile și poate resemnate a unor activități care nu le oferă vreo mare satisfacție, alta decât mulțumirea că au dus niște treburi la bun sfârșit. Evoluție a sănătății în limitele normalului. Psihic (încă) relaxat; disponibilitate spre evadare cu gândul în zone de confort emoțional (imaginație, fantezie, vise, proiecte, analize).

Întreaga săptămână se va menține riscul de a se petrece un eveniment neplăcut cu impact asupra vieții profesionale și a impresiei generale a publicului, a colegilor și a celor apropiați despre un nativ care poate fi pus într-o lumină neplăcută. Nu vă hazardați în zone nesigure din punct de vedere socio-profesional.

Între 10 și 11 decembrie seara târziu, vești sau situații delicate din punct de vedere financiar care ar putea să le creeze probleme Gemenilor și în afara acestui răstimp, întreaga săptămână.

În zorii zilei de 10 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului și, până pe 3 ianuarie 2023, va traversa sectorul beneficiilor financiare sau materiale prin cooperarea (înțelegerea) nativilor cu diferite persoane sau cu ajutorul unor instituții care pot decide o soluție în favoarea lor. Totuși, e de reținută că, la final, suma obținută sau cuantumul unui beneficiu ar putea să fie mai mic decât cel scontat, de unde, poate, și nevoia unei reajustări a planului căruia îi erau destinați acei bani.

Între 11 decembrie, după ora 22:09′, și 14 decembrie dimineața, unii nativi, mai ales cei maturi, pot face impresie sau chiar senzație în cadrul unei întruniri oficiale (ședință, sesiune de comunicări, întrunire, consultare) prin felul competent, documentat și curajos de abordare a unor teme evitate de alte persoane din teama de a nu fi la înălțime sau din cauza aspectelor spinoase conținute de subiectul pus în discuție, pe care nu l-ar putea gestiona adecvat.

Horoscop 2023, cu Cristina Demetrescu: Un an bipolar, plin de belşug, cu căsătorii karmice şi tulburări politice

Între 14 decembrie, după ora 10:46′, și seara zilei de 16 decembrie, implicare (fără chef) în treburile domestice; interferență a unor aspecte de viață de familie care reclamă prezența sau intervenția lor în contrapartidă cu responsabilitățile socio-profesionale. Opoziția Marte/Soare, care a tulburat până acum una sau mai multe relații parteneriale, se va risipi și va lăsa loc liber, până pe 21 decembrie, intervențiilor necesare pentru reglementarea unor aspecte ce țin de contracte, înțelegeri, colaborări, strategii în cadrul unui litigiu. Marte însă va continua să „pună bețe-n roate” Gemenilor până la începutul lunii ianuarie. Saturn va lucra în favoarea celor tineri, permițându-le limpezirea de sine.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro