Horoscop Urania 10-16 februarie 2024. Luna Nouă în Vărsător vine cu noi începuturi. Vom fi forțați să facem schimbări radicale

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 10-16 februarie 2024 este formarea aspectului de Lună Nouă în Vărsător, care va avea loc pe 10 februarie. Luna Nouă vine cu noi începuturi, iar dacă noi nu vom avea puterea să o luăm de la capăt, Universul ne va forța să ne repoziționăm.

09 feb. 2024, 20:08
Horoscop Urania 10-16 februarie 2024. Luna Nouă în Vărsător vine cu noi începuturi. Vom fi forțați să facem schimbări radicale

Horoscop Urania 10-16 februarie 2024. Este timpul pentru o cale, o metodă, o viziune și soluție nouă. Universul ne poate forța să luăm în considerare ceva ce nu a fost posibil până  acum. În orice caz, contextul tensionat al acestei lunații ne promite schimbări radicale.

Horoscop Urania 10-16 februarie 2024 BERBEC

Univers interior destul de calm, care le va permite celor ce s-au născut în acest semn zodiacal să se ocupe de gândurile și aspirațiile lor, pe care vor dori să le aprofundeze și să le „șlefuiască”. Luna Nouă din zodia Vărsător deschide noi etape în sectorul asociat relațiilor de prietenie, vieții sociale, grupurilor de apartenență, proiectelor și planurilor de viitor.

Horoscop Urania 10-16 februarie 2024 TAUR

Prima parte a zilei de 10 februarie va sta sub semnul Lunii Noi în Vărsător, care se va produce imediat după miezul nopții (00:58′) și care va pune un accent interesant asupra evoluției profesionale, de unde și ipoteza unor evenimente care îi vor surprinde pe nativi prin ineditul lor, obligându-i să se concentreze pe o chestiune de imagine, de succes, de autoritate ori de responsabilitate în planul activităților și al statutului lor socioprofesional.

Pe 13 februarie, Marte va intra în zodia Vărsătorului, croind, până pe 23 martie, situații speciale, de cele mai multe ori cu caracter urgent, care privesc exercitarea unei funcții, a unei atribuții sau a unei activități cu impact asupra opiniei publice care trebuie supravegheată atent. În aceeași zi, planeta Venus va intra în același sector și va patrona un șir de șanse sau de succese în carieră sau în ipostazele publice.

Horoscop Urania 10-16 februarie 2024 GEMENI

Prima parte a zilei de 10 februarie va sta sub semnul Lunii Noi în Vărsător, care se va produce imediat după miezul nopții (00:58′) și care ar putea genera furtuni la nivelul crezurilor și al conștiinței, stârnite de informațiile sau de evenimentele în curs de desfășurare care îi vor obliga pe nativi să ia act de ele și să le analizeze motivația, ceea ce nu înseamnă însă că Gemenii vor fi de acord cu ele, de unde și mânia, revolta sau nesupunerea acestora în fața unor comandamente ce nu concordă cu principiile lor de viață și activitate profesională.

De altfel, în siajul acestui eveniment major, câteva zile mai târziu, adică pe 13 februarie, în acest sector, își va face apariția planeta Marte, care va amplifica furtuna stârnită de aceste noutăți și provocări.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro