HOROSCOP URANIA 10-16 FEBRUARIE: Eclipsă parţială de Soare, relaţiile parteneriale capătă o dinamică aparte. Cine primeşte daruri

Publicat: Vineri, 09 Februarie 2018 12:49 // Actualizat: Vineri, 09 Februarie 2018 13:03 // Sursa: romaniatv.net

Previziuni Urania pentru perioada 10 – 16 februarie 2018. Venus va intra în Zodia Peștilor. Luna Nouă în Vărsător. Eclipsa parțială de Soare influenţează zodiile, citiţi previziunile detaliate.

HOROSCOP URANIA 10-16 FEBRUARIE Berbec
 
Între 10 și 11 februarie dimineața devreme, Berbecii vor dezvolta de ambiții și dorințe, intens resimțite, privitoare la felul în care își pun în aplicare dorințele, visurile și speranțele. Unii vor dori mai mult de la viață, alții vor trudi pentru a crea cadrele necesare de acțiune pentru a ieși din monotonie și blazare. Una dintre soluții, ar fi o evadare din peisajul cotidian, prin excursii, călătorii, alții își vor propune să-și schimbare viața în funcție de exigențele altui oraș sau altei țări. Moment bun pentru găsirea unei motivații care să-i facă să progreseze în plan profesional. La începutul zilei de 11 februarie, Venus va intra în zodia Peștilor ceea ce le crea, o predispoziție spre visare, meditație, concentrare pe un univers interior. Va începe o perioadă de aproximativ trei săptămâni în care se vor putea reface fizic și psihic prin apelarea le metode terapeutice „blânde” (hidroterapie, psihoterapie, meloterapie, sacroterapie, îngrijire corporală, schimbare a look-ului). Între 11 februarie, dup ora 04:21′, și 13 februarie, după-amiaza, îngrijorări sau stare de nemulțumire provocată de un aspect particular sau de un context mai larg legat de funcție, rang, demnitate. Între 13 februarie, după ora 17:12′, și zorii zilei de 16 februarie, surprize de la prieteni; nativii se pot afla în ipostaze paradoxale din cauza unor prieteni ori a relațiilor cu aceștia care evoluează imprevizibil. Pe 15 februarie, noaptea (ora 23:04′) va avea loc faza de Lună Nouă în Vărsător, moment astronomic și astrologic însoțit de o eclipsă parțială de Soare. Registrul afectiv va fi influența în prejma acestei date, Berbecii fiind înclinația să ia hotărâri nesăbuite generate de situațiile imprevizibile și neconvenabile în care sunt atrași sau de care sunt vizați prin apartenența la un grup de prieteni. Pe 16 februarie, după ora 04:42′, nevoie de odihnă, izolare, repaus.
 
HOROSCOP URANIA 10-16 FEBRUARIE Taur
 
Între 10 și 11 februarie dimineața devreme, preocupări materiale, demersuri oficiale, efort de a intra în legalitate dar și posibile conflicte cu persoanele interesate să obțină aceleași bunuri materiale sau avantaje materiale vizate de Tauri. La începutul zilei de 11 februarie, Venus va intra în zodia Peștilor și va începe, pentru aproximativ trei săptămâni, să atragă o șansă de pe urma relațiilor cu persoanele născute în zodia Peștilor ori, măcar, de a se simți bine în compania lor. Între 11 februarie, după ora 04:21′, și 13 februarie, după-amiaza, lumea gândurilor înalte și a reprezentărilor superioare despre lume și viață vor fi marcate de o stare de scepticism, de dezinteres, de plictis sau de dezamăgire. Relațiile cu străinătatea pot fi blocate, anevoioase sau pot crea piedici și probleme nebănuite. Între 13 februarie, după ora 17:12′, și zorii zilei de 16 februarie, posibile schimbări în statutul profesional, social sau la nivelul atribuțiilor. Aceste modificări pot surveni brusc pe fondul fazei de Lună Nouă din 15 februarie, care va introduce un element de noutate ce îi va pune într-o lumină nouă pe acești nativi. Pe 16 februarie, după ora 04:42′, Taurii pot simți nevoia să ajute un prieten, să fie alături de acela într-un moment greu prin care trece. Nota generală a săptămânii va fi dată de tensiunile create de cuadraturile create de Jupiter și planetele aflate în tranzit prin semnul Vărsătorului, inclusiv cu Luna Nouă, aruncând, asupra caselor VII/X, o povară astrală reală, intensă care cu greu va trece fără să provoace efecte în viața de fiecare zi, în plan public sau partenerial, contractual, conjugal, procesual. Întreaga atenție trebuie îndreptată, în aceste momente, spre menținerea calmului, păstrarea stăpânirii de sine și a obiectivității și, în măsura în care va fi posibil, amânarea deciziilor importante, pentru perioada de după 18 februarie.
 
HOROSCOP URANIA 10-16 FEBRUARIE Gemeni
 
Între 10 și 11 februarie dimineața devreme, relațiile parteneriale capătă o dinamică aparte, mai intensă dar și mai contradictorie sau mai conflictuală, pe fondul divergențelor de opinie sau a intereselor contrare, susținute de părți cu vehemență. La începutul zilei de 11 februarie, Venus va intra în zodia Peștilor și va aduce un strop de noroc în viața profesională cu miză mare (funcție) sau în care e implicată imaginea publică (simpatie, prețuire, aplauze, distincții). Între 11 februarie, dup ora 04:21′, și 13 februarie, după-amiaza, senzația ca o chestiune materială s-a blocat ori că respectiva cauză este pierdută. Dezamăgire față de cursul evenimentelor care nu evoluează în favoarea unei rezolvări materiale, patrimoniale; una dintre cauze ar fi termenele extrem de lungi cu care se confruntă pe fondul unor proceduri legale (notariale, administrative, procesuale). Între 13 februarie, după ora 17:12′, și zorii zilei de 16 februarie, Gemenii pot avea tot felul de idei și soluții, privitoare la viața lor personală sau profesională care vor conține, cu toatele, un sâmbure de noutate, ca și cum ar pregăti o surpriză sau ca și cum, ei înșiși s-ar antrena, pentru a se obișnui cu schimbările radicale pe care intenționează să le facă, în curând, în viața lor. Unele decizii, ce pot fi catalogate ca „precipitate”, pot fi provocate sau justificate de Luna Nouă în Vărsător din 15 februarie. Pe 16 februarie, după ora 04:42′, perioadă oarecum favorabilă cultivării unei imagini favorabile. Cei care desfășoară activități cu publicul (profesori, avocați, ziariști, actori, interpreți, oameni politici) pot înregistra un succes sau pot câștiga simpatia și admirația celor ce îi privesc sau îi ascultă. Posibile controverse sau dispute alimentate de discrepanța între oferta unor parteneri ce nu concordă cu orizontul de așteptare și cu speranțele nativilor.
 
HOROSCOP URANIA 10-16 FEBRUARIE Rac
 
Între 10 și 11 februarie dimineața devreme, chestiuni administrative, de obținere a unor adeverințe, aprobări sau semnături, pe fondul unui nou contract de muncă, al unor reglementări ce impun modificări substanțiale în regimul de muncă ori pe fondul schimbării (găsirii) unui loc de muncă. Unele angajări vor juca un rol important în viața nativilor, sau un rol de modelare a carierei lor. Atenție la riscul de suprasolicitare, de epuizare a organismului prin acceptarea unui volum de muncă peste puterile lor ori prin apropierea unor termene-limită de predare a unor lucrări care îi obligă să muncească „zi și noapte”. La începutul zilei de 11 februarie, Venus va intra în zodia Peștilor, ceea ce va aduce nuanțe în plus, necesare nativilor, în toate procesele mentale și activitățile de învățare și valorificare a cunoștințelor ori în cadrul unei activități de creație artistică (literatură, muzică în special, secundar arte plastice cu toate ramurile lor). Între 11 februarie, dup ora 04:21′, și 13 februarie, după-amiaza, relațiile parteneriale se vor desfășura pe fondul unei atitudini dificile, deloc cooperante a nativilor care vor manifesta un fel de ostilitate sau reticență față de toate propunerile și soluțiile ce le vor fi adresate: în toate vor vedea un pericol, nu vor crede în utilitatea sau oportunitatea nici uneia. Între 13 februarie, după ora 17:12′, și zorii zilei de 16 februarie, posibile surprize legate de un aspect material sau de un avantaj. Uneori, Luna Nouă din Vărsător, din seara zilei de 15 februarie, le poate revela nativilor un context nou de viață și realități care să-i conducă spre decizii nebănuite. Pe 16 februarie, după ora 04:42′, subtilitate mentală, finețe a spiritului, repliere spre domeniu de cunoaștere sau de viață interioară care presupun recursul la literatura de bună calitate, la filosofiei, religie, esoterism, spiritualitate, muzică, meditație, cunoaștere specială.
 
HOROSCOP URANIA 10-16 FEBRUARIE Leu
 
Între 10 și 11 februarie dimineața devreme, perioadă bună pentru activitățile menite să refacă tonusul fizic și să le repare nativilor cheful de viață. Moment în care Leii vor dori să se relaxeze prin petreceri, divertisment cultural, activitate sportivă, aventuri, jocuri sau chiar speculații financiare. Moment al impetuozității și individualismului: Leii vor fi preocupați doar de ei înșiși. La începutul zilei de 11 februarie, Venus va intra în zodia Peștilor, ceea ce ar putea explica sau chiar determina gesturi de recunoștință traduse prin atenții, cadouri, recompense financiare, ajutoare în contrapartidă. Între 11 februarie, dup ora 04:21′, și 13 februarie, după-amiaza, rutină, muncă fără entuziasm, stare organică proastă care ar putea fi unul dintre motivele pentru care nativii vor dori să evadeze în plăceri compensatorii. Între 13 februarie, după ora 17:12′, și zorii zilei de 16 februarie, relațiile parteneriale vor trece prin momente importante. De la caz la caz, unele conflicte se pot naște, altele se pot rezolva în mod surprinzător sau neconvențional. Risc de despărțiri bruște în plan partenerial (între soți, parteneri de contract, de afaceri) prin decizia Leilor de a rupe o relație sau o colaborare ori un contact care, direct sau indirect, lezează un interes personal de familie sau de patrimoniu. Atenție la evoluția într-o direcție neluată în calcul de către părțile implicate într-un conflict sau într-un proces printr-o „lovitură de maestru” (măiestria poate fi datorată nativului, unui avocat sau a unei instanțe care aplică legea invocând un argument surpriză). Evenimente care se precipită, pe fondul influenței exercitate de Luna Nouă în Vărsător, din 15 februarie. Pe 16 februarie, după ora 04:42′, motive de bucurie sau de satisfacție durată provenind de la un câștig sau de la rezolvarea fericită a unei pricini materiale (financiare).
 
HOROSCOP URANIA 10-16 FEBRUARIE Fecioară
 
Între 10 și 11 februarie dimineața devreme, relații controversate, acute sau prea „vocale” cu unele rude care își propun să saboteze inițiativele nativilor sau care nu găsesc de cuviință să-i susțină și să-i ajute în demersurile lor care au un scop familial sau patrimonial comun. La începutul zilei de 11 februarie, Venus va intra în zodia Peștilor și va lumina casa a VII-a a relațiilor parteneriale, introducând o binevenită notă de confort, de echilibru, de nuanță, ba poate chiar de temperanță, contracarând asperitățile care au împins unele relații până aproape de „punctul de rupere”, cum se spune în arhitectură. Între 11 februarie, după ora 04:21′, și 13 februarie, după-amiaza, distanță față de stările de spirit care presupun efuziune sentimentală. Fecioarele vor să rămână cerebrale, lucide, logice, pragmatice iar domeniul vieții afective le tulbură această conduită autoimpusă. Între 13 februarie, după ora 17:12′, și zorii zilei de 16 februarie, posibile surprize provenind din inițiativele unor șefi de a reorganiza unul sau mai multe sectoare la locul de muncă al Fecioarelor. În preajma zilei de 15 februarie, când se va produce faza de Lună Nouă în Vărsător în acest sector al cerului lor astral, Fecioarele își vor formula nemulțumirile destul de dur. În planul sănătății, sistemul nervos va fi cel pus la încercare, alături de sistemul vascular care va reacționa la toate aceste provocări. Pe 16 februarie, după ora 04:42′, Luna va contribui la generarea unor relații parteneriale cordiale. Un aspect general, al săptămânii viitoare privește diferența majoră de viziune și interes între nativi, rudele acestuia (în principal, părinții acestuia) și partenerii lor de viață. Posibile dezamăgiri. Unele ipostaze de viață tind să-l forțeze pe nativ să accepte niște cedări, renunțări sau abandonarea unei cauze, ceea nu e indicat.
 
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8297
RON
31 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H