Horoscop Urania 10 – 16 iunie 2017: Sentimente răscolite, a treia persoană care bulversează relaţia, călătorii cu peripeţii

Horoscop Urania 10 - 16 iunie 2017: Celebrul astrolog a citit în stele şi vine cu previziunile pentru această săptămână. 

09 iun. 2017, 05:38
Horoscop Urania 10 – 16 iunie 2017: Sentimente răscolite, a treia persoană care bulversează relaţia, călătorii cu peripeţii

Horoscop Urania 10 – 16 iunie 2017 Berbec
În prima parte a zilei de 10 iunie, nativilor le pot trece prin minte tot felul de idei, nu toate însă indicate să fie puse în practică. Motivele astrale vor fi numeroase și ele vor fi determinate de aspectele mai multor planete aflate în opoziție, pe axa celor două case ale comunicării, asimilării informațiilor și a mentalului. Între 10 iunie, după ora 14:37′, și începutul zilei de 13 iunie,se vor pune probleme în privința carierei și a menținerii într-o funcție. Vinovați vor fi trei dintre maleficii care nu pot fi contracarați de Jupiter, chiar dacă, acesta va reveni, în după-amiaza zilei de 10 iunie, la mișcarea directă. Premizele puse în discuţie vor fi cele personale, familiale, patrimoniale, publice, parteneriale sau procesuale şi conflictuale. Între 13 iunie, după ora 02:45′ şi prima parte a zilei de 15 iunie, posibile surprize de la prieteni care pot spune lucruri interesante, şocante, care pot veni cu noutăţi într-un dialog cu nativul. Între 15 iunie, după ora 13:18′ şi 16 iunie, răstimp temperat, născut, poate, şi din dorinţa Berbecilor de a se calma şi de a elimina starea de surescitare care a pus stăpânire pe ei, în ultimul timp. Atenţie, întreaga săptămână la vulnerabilităţile legate de deplasările în ţară cât şi în străinătate, fiind vizate atât călătoriile de scurtă durată cât şi cele mai îndelungate. Unele încurcături se pot ivi pe fondul neînţelegerii unui mesaj (mai ales dacă acesta le este adresat nativilor într-o limbă străină pe care nu o stăpânesc), a rătăcirii unor documente, a necorelării în timp şi spaţiu, a conflictelor cu reprezentanţii unor instituţii. Etapa, fără a fi neapărat proastă, va creea secvenţe şubrede prin abordarea unui subiect, felul de a se exprima, de a argumenta sau de a se prezenta a unui candidat în faţa unei comisii de examinare. Vor fi afectaţi adolescenţii şi tinerii. Mici şanse financiare.

Taur

În prima parte a zilei de 10 iunie, continuă seria preocupărilor legate de veniturile obţinute din salarii şi alte forme de plată a muncii prestate de ei precum şi a încasărilor sau beneficiilor în natură ca rezultat al unui demers intermediat de unele persoane sau instituţii. Deşi, la prima vedere, unele soluţii par a rezolva situaţia creată, cel puţin pe moment, totuşi, fiecare variantă are o latură periculoasă prin consecinţele pe care le va genera, din categoria „preţului prea mare” ce va trebui plătit, mai târziu. Între 10 iunie, după ora 14:37′, şi începutul zilei de 13 iunie, Taurii vor fi neîmpăcaţi. Trecutul nu le dă pace. Ei analizează o situaţie care nu le-a fost favorabilă sau pe care au impresia că nu au gestionat-o cum trebuia şi apoi încearcă să identifice o portiţă de reparare a premizei irosite. Taurii nu vor avea cheful şi nici starea necesară pentru a asculta stafurile oneste ale celor apropiaţi, mai ales ale fraţilor, şi vor face tot cum „îi taie capul”, afişând o dezolantă încăpăţânare. Moment astral mai puţin favorabil pentru cei care susţin examene. În după-amiaza zilei de 10 iunie, Jupiter va reveni la mersul direct, exercitând, până la toamnă, o influenţă bună, majoră ca intensitate, care le va permite celor suferinzi să depăşească mai uşor şi mai repede o boală sau o afecţiune cronică. Jupiter, le poate oferi multora posibilitatea să-şi găsească un loc de muncă sau să rezolve un litigiu care priveşte activitatea profesională curentă. Între 13 iunie, după ora 02:45′ şi prima parte a zilei de 15 iunie, şansă în plan personal. Poate fi vorba şi de protecţia exercitată de planeta Venus, Guvernatorul lor, care-i poate feri de un accident sau care poate minimiza un risc iminent. Între 15 iunie, după ora 13:18′ şi 16 iunie, ipostaze plăcute în relaţia cu un prieten care le poate arăta simpatie, înţelegere şi solidaritate.

Gemeni

În prima parte a zilei de 10 iunie, se vor manifesta reflexele astrale ale Lunii Pline în Săgetător, care a avut loc în ajun, şi care a creat o relaţie specială între casele I – VII prin opoziţiile alcătuite, printre altele, de doi malefici. Relaţiile parteneriale pot evolua pe muchie de cuţit; în acest sens, ziua de 16 iunie trebuie privită cu multă atenţie. În mod normal, într-un astfel de context, sunt de evitat discuţiile şi angajamentele importante. Prudenţă la afirmaţiile şi declaraţiile făcute în instanţă sau în faţa unor reprezentanţi ai legii. Între 10 iunie, după ora 14:37′, şi începutul zilei de 13 iunie, nativii vor fi obligaţi de împrejurări să facă economii şi să se abţină de la unele cheltuieli, chiar dacă ele vor fi necesare. În după-amiaza zilei de 10 iunie, Jupiter va reveni la mersul direct şi, în acest fel, îşi va putea manifesta, până la toamnă, latura pozitivă de mare protector şi benefic,în ipostaze care ţin de casa a V-a astfel că, Gemenii vor fi avantajaţi în planul relaţiilor sentimentale, care se pot destinde, al bucuriilor, al plăcerilor trecătoare, în planul exprimării dacă sunt scriitori şi ziarişti sau interpreţi de teatru şi film, în principal şi, secundar, cântăreţi. Părinţii vor avea posibilitatea să-şi pună în aplicare proiectele de creştere şi educare a copiilor lor cu tact, intuiţie şi subtilitate, fără să recurgă la constrângeri. Între 13 iunie, după ora 02:45′ şi prima parte a zilei de 15 iunie,formă bună mentală. Gemenii vor fi mai îndrăzneţi. Ideile vor veni cu uşurinţă, dar, o triere a lor, va fi necesară. Între 15 iunie, după ora 13:18′ şi 16 iunie, sentimente răscolite de situaţiile pe care le trăiesc, de afirmaţiile care se fac la adresa lor şi care îi vor contraria. Starea generală a nativilor va fi una destul de agitată pentru că vor fi hărţuiţi de problemele mărunte de viaţă.

Rac

În prima parte a zilei de 10 iunie, va continua să se manifeste, în planul sănătăţii (circulaţie, mobilitate loco-motorie, sistem nervos periferic, funcţii hepatice), efectul Lunii Pline din ajun. Sectorul muncii va rămâne, însă, întreaga săptămână, unul solicitant. Nativii vor „pune la inimă” tot ce aud, tot ce se spune, tot ce se zvoneşte că ar urma să se petreacă la locul lor de muncă cu efect direct asupra statutului profesional şi salarial. Dacă, totuşi, unele informaţii nu vor rămâne la stadiul de colportări de ştiri ci se vor adeveri, Racii nu trebuie să intre în panică şi să ia decizii sub impresia momentului. Între 10 iunie, după ora 14:37′, şi începutul zilei de 13 iunie, tendinţa lor va fi să conserve ceea ce au, să nu cedeze într-o relaţie partenerială deteriorată, care va pune problema unor concesii, a renunţării la bunuri, bani sau avantaje. Funcţia sau procesele în curs de desfăşurare îi pot pune în faţa unei situaţii în care nu există variante, ca să poată alege, ci o singură direcţie la care trebuie să se raporteze. Din după-amiaza zilei de 10 iunie, Jupiter se va arăta mult mai protectiv cu familia şi bunurile lor. Între 13 iunie, după ora 02:45′ şi prima parte a zilei de 15 iunie, posibile mici accidente sau întâmplări care îl fac pe nativ să treacă pe lângă un pericol. Între 15 iunie, după ora 13:18′ şi 16 iunie, se va derula un aspect astral armonic pentru ei, de care vor profita cei care desfăşoară activităţi superioare, în plan cultural, juridic, religios, pedagogic. Va fi vorba de multă sensibilitate sufletească, de vocaţie intelectuală. Cei care duc o viaţă obişnuită şi nu „ard” la mare intensitate artistică sau spirituală îşi vor găsi echilibrul şi satisfacţiile compensatorii în activităţi care îi educă sau îi luminează: lecturi, evenimente artistice, cursuri care le permit să evolueze în plan personal.

Leu

În prima parte a zilei de 10 iunie, relaţiile sentimentale rămân afectate de „viitura” recentei Luni Pline care a mobilizat axa caselor V – XI. Emoţiile vor destabiliza până şi legăturile de prietenie mai vechi. Nativii se vor lua după sugestii, sfaturi sau părerile altora. Alteori, nemulţumirile mai vechi vor reveni în actualitate; la mijloc va fi vorba de impresii şi de subiectivism. Moment în care demersurile pedagogice ale părinţilor – Leu vor fi sortite eşecului: copilul lor, indiferent de vârstă şi de motiv al disputei, va fi capricios, instabil şi nehotărât. Între 10 iunie, după ora 14:37′, şi începutul zilei de 13 iunie, vechile probleme de sănătate pot reveni în actualitate. Aparatul digestiv şi regimul zahărului pot cunoaşte fluctuaţii în parametrii de funcţionare, mai ales pe fondul suprasolicitării sistemului neuro-vegetativ. În după-amiaza zilei de 10 iunie, Jupiter va reveni la mersul normal, ceea ce le va permite Leilor să devină nişte excelenţi diplomaţi, meditatori ori să aibă, de acum până la toamnă, succes ori de câte ori vor pleda pentru o cauză sau pentru un proiect important. Aspect confortabil pentru luări de cuvânt, precizări, intervenţii menite să restabilească adevărul şi ordinea de drept sau pentru a susţine examene şi verificări ale competenţei lor profesionale. Între 13 iunie, după ora 02:45′ şi prima parte a zilei de 15 iunie, acele persoane care vor simţiadierea unei victorii, vor dori să grăbească momentul şi se vor agita pentru a nu „scăpa fericita ocazie”. Între 15 iunie, după ora 13:18′ şi 16 iunie, posibile cadouri, gesturi de simpatie venite din partea unor persoane care vor să îşi exprime, astfel, admiraţia sau recunoştinţa faţă de ei. Atenţie, întreaga săptămână, la a manevrele unui rival tenace sau ale unui duşman care „se ţine de capul lor”, mânat de gândul răzbunării.

Fecioara

În prima parte a zilei de 10 iunie, casa, locuinţa, gospodăria, averea vor fi subiect de dispută în familie. Fiecare va avea o idee şi un interes de apărat. Contextul va dura încă două săptămâni. Între 10 iunie, după ora 14:37′, şi începutul zilei de 13 iunie, predispoziţia astrală îi va face pe mulţi nativi recalcitranţi. Leii nu vor vrea să vadă, să audă, să înţeleagă sau să analizeze cu răbdare şi obiectivitate situaţia care îi lezează. Se vor crampona de principii, de norme, îşi vor justifica atitudinea argumentând că trebuie să le dea celor care l-au supărat o „lecţie” pe care, evident, „să o ţină minte toată viaţa”, vor dori să demonstreze că sunt puternici, fermi pe poziţia lor şi că nu negociază. Această neînduplecare poate că va sugeraunora că au procedat greşit dar, cel mai mult ,tot Fecioarele vor avea de suferit, pentru că ele nu vor „preda” această lecţie de viaţă cu indiferenţă ci se vor „ambala”, se vor enerva şi-şi vor strica bruma de linişte necesară. În după-amiaza zilei de 10 iunie, Jupiter va reveni la mersul direct şi va începe să funcţioneze, de acum până la toamnă, ca un benefic şi un protector pe casa banilor câştigaţi din muncă proprie. Între 13 iunie, după ora 02:45′ şi prima parte a zilei de 15 iunie, surprize la locul de muncă, posibile schimbări de statut profesional sau salarial, nu spectaculoase dar sensibil mai bune. Între 15 iunie, după ora 13:18′ şi 16 iunie, nativii vor manifesta o tendinţă împăciuitoare. În unele privinţe, mai ales atunci când va fi vorba de colegi de proiect, parteneri de afaceri, persoane cu care se află în relaţii contractuale, Fecioarele se vor arăta cooperante, amabile sau, măcar, dispuse să asculte punctul acelora de vedere. Posibilă intervenţie binevenită a unei persoane speciale,utilă în pregătirea lor profesională sau în luarea unei decizii cu privire la studii şi meserie; împrejurare fericită.

Citeşte continuarea pe libertatea.ro