HOROSCOP URANIA 10-16 NOIEMBRIE 2018. Nodurile Lunare aduc probleme pentru majoritatea zodiilor. Previziuni complete

HOROSCOP URANIA 10-16 NOIEMBRIE 2018. Marte va intra în zodia Peștilor, cum sunt afectate celelalte zodii de planeta războiului.

09 nov. 2018, 10:47
HOROSCOP URANIA 10-16 NOIEMBRIE 2018. Nodurile Lunare aduc probleme pentru majoritatea zodiilor. Previziuni complete

Berbec – Previziuni Urania pentru perioada 10 – 16 noiembrie 2018

Între 10 și 11 noiembrie dimineața, proiecte, planuri în care factorul „străinătate’ se află în centrul atenției lor, mai ales dacă este vorba de persoane tinere care vor să evolueze și pe care, ipoteza unei schimbări a locului de viață și muncă, nu-i sperie, ba, dimpotrivă, îi motivează. Între 11 noiembrie, după ora 05:55′, și 13 noiembrie după-amiaza, cei maturi se vor lupta să-și păstreze statutul profesional ori să înfrângă niște blocaje care stau în calea carierei lor.

Între 13 noiembrie, după ora 17:46′, și 16 noiembrie dimineața, surprize de toate tipurile (informații, evenimente, situații de-a dreptul neverosimile) vor pune relațiile de prietenie ale Berbecilor la încercare. Unele vor ieși din aceste încercări cam „șifonate’. Pe 16 noiembrie, Marte va intra în zodia Peștilor și își va exercita influența asupra lumii interioare a acestor nativi care vor fi mai profunzi, mai meditativi, mai sensibili și mai preocupați de latura morală a evenimentelor și consecințelor unor decizii asupra cărora, până acum, nu zăboveau, prea mult, cu gândul. Va urma o perioadă în care Berbecii vor fi receptivi la mesajele subtile și la rafinarea percepțiilor. Tot pe 16 noiembrie, axa celor două Noduri Lunare (Nodul Nord și Nodul Sud, respectiv Capul și Coada Dragonului sau „Sensul vieții’ și „Pedeapsa în viață’) va părăsi sectorul Vărsător/Leu și se va muta pe direcția Capricorn/Rac, respectiv pe direcția caselor IV/X, și își va pune amprenta, până în iunie 2020 pe sectoarele casă, familie/carieră, rol social. Din 16 noiembrie, după ora 06:42′, Luna, fără a avea o influență directă asupra stării lor de sănătate, le va insufla nativilor oarecare lentoare în reacții, le va da mai mult chef de odihnă, recuperare a forțelor, ceva mai multă (și binevenită!) indiferență față de aspectele enervante ale vieții de fiecare zi. 

Taur – Previziuni Urania pentru perioada 10 – 16 noiembrie 2018