Horoscop Urania 10-16 octombrie 2020. Mercur retrograd aduce conflict de interese, sentimente răscolite şi o vizită la medic

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 10 - 16 octombrie 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

09 oct. 2020, 09:12
Horoscop Urania 10-16 octombrie 2020. Mercur retrograd aduce conflict de interese, sentimente răscolite şi o vizită la medic

Horoscop săptămânal Berbec – 10 – 16 octombrie 2020

Între 10 și 11 octombrie, în zori, probleme domestice incomode, obositoare, care îi vor solicita pe Berbeci mai ales când vor avea alte urgențe de rezolvat. Între 11 octombrie, după ora 03:25′, și dimineața zilei de 13 octombrie, entuziasm, dorință de a face lucruri deosebite care să le dea satisfacție și, eventual, să le permită să se afirme. Între 13 octombrie, după ora 07:56′, și dimineața zilei de 15 octombrie, stare de sănătate corectă sau marcată de ameliorări ale unei suferințe ai vechi. Efort de consolidare a unui statut la locul de muncă sau de a obține un beneficiu material care li se cuvine și care nu a fost încă plătit. Din 15 octombrie, Mercur se va afla în mișcare aparent retrogradă și, până pe 1 noiembrie, va introduce puternice accente de îndoială cu privire la direcția pe care ar trebui să o apuce în abordarea unei chestiuni bănești sau patrimoniale. Atenție însă că, în următoarele zile, ei s-ar putea lăsa influențați de niște persoane care nu au intenții oneste și care nu așteaptă decât momentul potrivit ca să-i destabilizeze.

Horoscop WEEKEND 9-11 OCTOMBRIE 2020. Lasa iubirea în viaţa ta, compromisuri consstructive! 

Între 15 octombrie, după ora 08:54′, și 16 octombrie, conflict de interese, sentimente răscolite între un nativ și partenerul lui de viață, de proiect, de afaceri. Situații speciale în contextul unui litigiu (proces) pe fondul Lunii Noi în Balanță, din 16 octombrie, care va marca începutul unui nou tip de relații cu persoanele cu care se află într-o legătură de tip partenerial consfințită de un contract, o înțelegere, și va pune relația în termeni noi; deocamdată, va fi vorba (doar) de un disconfort, de un aspect nemulțumitor sau de o acutizare a intereselor divergente, obligându-i pe Berbecii să devină vehemenți, intoleranți, radicali, exigenți și ultimativi chiar cu riscul de a deteriora respectivele relații. Berbecii ar putea primi oferte și soluții pentru a ieși dintr-un impas sau vor putea pune bazele unor noi tipuri de colaborare.

Horoscop săptămânal Taur – 10 – 16 octombrie 2020

Între 10 și 11 octombrie, în zori, nativii vor face efortul să se stăpânească ori de câte ori vor fi provocați la dialog sau la o conversație incomodă. De aici și senzația că refuză schimbul de impresii, că nu sunt de acord cu interlocutorul, că sunt ostili unor idei și formulări. Nu e obligatoriu să facă efortul de a conversa dacă nu au chef dar, poate că, o atitudine mai tolerantă ar face bine acestor relații din punct de vedere social. Între 11 octombrie, după ora 03:25′, și dimineața zilei de 13 octombrie, amestec de situații și ipostaze care se reflectă, în chip stresant, în familia unui nativ sau care îl obligă să ia decizii cu privire la casa și la familia lui.

Între 13 octombrie, după ora 07:56′, și dimineața zilei de 15 octombrie, mod de viață afectivă trăită cu moderație, fără expansiune, cu o mare atenție acordată armoniei, măsurii și echilibrului între beneficiile sufletești, trupești sau emoționale. Din 15 octombrie, Mercur se va afla în mișcare aparent retrogradă și, până pe 1 noiembrie, va genera tot felul de atitudini născute din neîncrederea nativilor în partenerii lor, în importanța unui proiect la care s-a angajat sau în afirmațiile celor cu care colaborează și pe care îi suspectează și cărora le verifică veridicitatea și onestitatea. Uneori, această vigilență ar putea să le fie utilă.

Între 15 octombrie, după ora 08:54′, și 16 octombrie, cele două case ale sănătăți vor fi intens solicitate și vor genera modificări ale stării organice generale sau legate strict de fiziologia unui organ anume. Ecou al evenimentelor exterioare asupra funcțiilor cerebrale care vor trece printr-o perioadă de suprasolicitare în preajma zilei de 16 octombrie, când va avea loc Luna Nouă în Balanță, care ar putea marca un eveniment la locul de muncă sau într-o chestiune ce privește bunul plasament al capacității lor profesionale. Stare generală de disconfort pe perioade scurte de timp.

Horoscop săptămânal Gemeni – 10 – 16 octombrie 2020

Între 10 și 11 octombrie, în zori, efort de a depăși niște un moment mai complicat din punct de vedere financiar. Între 11 octombrie, după ora 03:25′, și dimineața zilei de 13 octombrie, fel de a vorbi autoritar, cu accente ferme, chiar și atunci când contextul nu justifică asta, mai ales dacă aceste formulări se vor petrece la locul de muncă și vor conține elemente critice sau revendicative.

Între 13 octombrie, după ora 07:56′, și dimineața zilei de 15 octombrie, etapă necesară pentru reglementări administrative, ordine în gospodărie, reparații, îmbunătăți, amenajări, redecorări. Din 15 octombrie, Mercur se va afla în mișcare aparent retrogradă și, până pe 1 noiembrie, va introduce elemente de nesiguranță, de neîncredere, de îndoială cu privire la locul muncă. Ambalări pe o temă delicată și renunțări în ultima clipă, pe fondul evaluărilor de ultim moment sau al informațiilor care vor scoate la iveală date noi cu privire la un context întreg de relații inter-umane, sociale, profesionale, instituționale care vor impune revizuirea discursului pregătit anterior de ei și a argumentelor cu care intenționau să-și susțină cererea, nemulțumirea sau pretenția.

Nativii trebuie să fie atenți la mesajele trimise de organismul lor care vor pune în evidență ineficiența sau chiar o abordare terapeutică greșită, în neconcordanța cu cauza organică reală, care le provoacă o suferință. Între 15 octombrie, după ora 08:54′, și 16 octombrie, discuții despre trăirile și sentimentele față de o persoană dragă. Risipă de cuvinte pe fondul unei stări de spirit modificate de Luna Nouă în Balanță, care va avea loc pe 16 octombrie. Momentul ar putea marca începutul unei relații noi afective sau acceptarea unor condiții și circumstanțe pentru a salva o relație mai veche, pusă acum în criză. Unii prieteni pot lua decizii nesăbuite, obligându-i pe Gemeni să ia, la rândul lor, decizii radicale.

Horoscop săptămânal Rac  – 10 – 16 octombrie 2020

Între 10 și 11 octombrie, Luna va tranzita semnul Racului, se va afla în domiciliu și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal calități speciale sau sporite, în conformitate cu tiparul astral al zodiei dar, totodată, va complica relațiile parteneriale cu accente care vor indica ostilitatea și spiritul refractar la orice tentativă de împăcare; uneori, poate fi vorba doar de frica nativului de a nu se lăsa convins de aparențe sau de a se lăsa influențat. În această perioadă, vor funcționa multe Pătrate Mistice pe semnele Cardiale ceea va intensifica senzația de perioadă grea, va accentua blocajele și disfuncțiile și-i va pune pe nativi în situația de a nu progresa din teama de a nu greși. Între 11 octombrie, după ora 03:25′, și dimineața zilei de 13 octombrie, dorință de mai bine financiar, regrupare de forțe interioare pentru a porni la un drum nou care să le permită o reglementare a regimului de venituri/încasări sau, chiar, să câștige mai mult. Din 15 octombrie, Mercur se va afla în mișcare aparent retrogradă și-i va afecta pe cei care trec acum prin despărțiri, separări, părăsiri, conflicte. Alteori, poate fi vorba de o stare de revoltă dacă, de curând, au constat că perechea lor sufletească nu „joacă corect”. Atenție, părinți: copiii pot spune minciuni, de mai mică sau mai mare gravitate; ele vor fi descoperite după 1 noiembrie dar, bine ar fi, ca ele să nu se producă; adoptați o conduită preventivă, dublată de vigilență. Între 15 octombrie, după ora 08:54′, și 16 octombrie, sectorul familie, rude, casă, gospodărie, administrare a patrimoniului va sta sub semnul Lunii Noi în Balanță, din 16 octombrie, care poate declanșa un eveniment ce poate schimba datele unei probleme de viață mai ales că, în context, se vor activa niște aspecte la grad perfect sau foarte strâns, care pot alimenta piedici majore în plan social, public, profesional, de imagine, de autoritate.

Mai multe pe libertatea.ro