Horoscop Urania 11 – 17 februarie 2017: Luna Plină în Leu pe 11 februarie

Horoscop Urania 11 – 17 februarie 2017: Celebrul astrolog ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 11-17 Februarie 2017

10 feb. 2017, 07:21

Berbec

Între 11 și 12 februarie dimineața, perioadă intensă, trăită de fiecare nativ în funcție de vârstă, aspirații și dorințe, într-o cheie aventuroasă, extravagantă sau doar efervescentă. Tumultul interior îi va face pe acești nativi să simtă nevoia de libertate, de inițiativă, de participare emotivă, de implicare în activități care să le dea satisfacții intense și imediate, impulsuri intensificate de Luna Plină în Leu (casa a V-a) din 11 februarie, care va genera și o eclipsă de Luna și care va accelera dorința de „modelare” a relațiilor de prietenie prin afirmații ciudate sau prin inițiativele cu care își vor surprinde cunoștințele. Între 12 februarie (după ora 03:51′) și 14 februarie seara, nevoie de cumpătare, de calmare a spiritului, de revenire la matca unor trăiri temperate, astfel încât ei să-și poată desfășura normal activitatea cotidiană. Evoluție spectaculoasă a unor procese sau litigii, indiferent de natura lor. Între 14 februarie (după ora 22:42′) și 16 februarie dimineața, relațiile parteneriale se pot îndrepta rapid spre o criză. Unele persoane pot exercita presiuni asupra lor, iar Berbecii vor reacționa cu brutalitate. Ostilitatea, individualismul și comportamentul recalcitrant își vor pune amprenta pe atitudinea nativilor atrăgându-le antipatii și amplificând conflictele. Combativitatea le-ar putea facilita, pentru moment, mici victorii, mai ales în disputele minore, dar nu le va permite să analizeze corect situația, să stimeze pericolele și îi va determina să facă afirmații, să lanseze promisiuni sau inițiative care vor complica starea de lucruri, și așa, explozivă. Pe 14 februarie, Luna Neagră va intra în casa a IX, a mentalului superior și a relațiilor cu străinătatea. Între 16 februarie (după ora 08:41′) și 17 februarie, tendință de a recurge sau de a accepta soluții pe muchia de cuțit a legalității cu privire la o chestiune bănească, materială sau de avantaj personal.

Taur

Între 11 și 12 februarie dimineața, posibile tulburări afective sau conflicte deschise, declanșate de relațiile precare de familie (copii/părinți, socri/nurori/gineri) care, pe fondul Lunii Pline și al eclipsei din 11 februarie, pot scoate la iveală gândurile ascunse ale unora dar și caracterul altora, devoalând drastic fapte comise în trecut. Cele două evenimente astrologice pot exercita o influență intensă și asupra casei a X-a (cariera, în principal), anunțând posibile modificări de statut, de autoritate sau de responsabilitate socio-profesională. Între 12 februarie (după ora 03:51′) și 14 februarie seara, Taurii pot manifesta stări de plictis și dezinteres față de problemele lor sentimentale sau ale celor apropiați. Dorința lor va fi să-și găsească sau să-și păstreze echilibrul interior, deranjat de impulsurile astrale puternice ale momentului. La începutul zilei de 14 februarie, Luna Neagră va părăsi Scorpionul și va intra în casa a VIII-a a beneficiilor materiale care provin din relația cu persoane sau instituții. Între 14 februarie (după ora 22:42′) și 16 februarie dimineața, axa celor două case ale sănătății va fi pusă la încercare de trei rânduri de aspecte ce pot declanșa stări congestive, febră, migrenă, insomnie, tulburări de vedere și de gândire. Nota generală nu este cea unei boli anume ci a unei dereglări organice, cel mai adesea pe fond neuro-vegetativ. Plină de surprize s-ar putea dovedi și relația nativilor cu munca unde evenimentele sau deciziile ce-i privesc direct vor fi doar aparent justificate în realitate, ele fiind motivate de o intenție ascunsă a cărei rațiune va rămâne ascunsă. Între 16 februarie (după ora 08:41′) și 17 februarie, mici conflicte, animozități, antipatii pe față, replici sarcastice, ale unor parteneri de muncă, de dialog, de afacere sau de căsnicie. Moment al geloziei și al exacerbării simțului de proprietate.

Gemeni

Între 11 și 12 februarie dimineața, se conturează probleme majore de comunicare. Tot ce ține de această casă (învățare, susținere a unor examene, asimilarea unor informații, capacitatea de exprimare liberă, declarațiile, dialogul precum și deplasările scurte) va fi supus stresului provocat de Luna Plină în Leu și de eclipsa care va controla axa caselor III – IX precum și de opoziția pe care Luna o va face guvernatorului lor, Mercur, aflat în tranzit prin Vărsător, și care va tulbura apele conștiinței de sine. Este un motiv astrologic întemeiat pentru a-i sfătui pe cei născuți în Gemeni ca, în acest răstimp, să nu se lanseze public în teorii și declarații, să nu ceară și să nu dea explicații, să amâne verificarea cunoștințelor și competențelor (mai ales în ipostaza de audiție, vizionare), să evite drumurile cu avionul și mașina și deplasările ce impun folosirea unor instalații și utilaje (ATV, telescaun, telecabină, telegondolă, avion, elicopter), practicarea sporturilor periculoase (bob), cu grad mare de risc sau care au legătură cu noțiunea de „înălțime” (escaladări, bungee jumping, parașutism, sărituri cu schiurile, sărituri de la trambulină, acrobații). Între 12 februarie (după ora 03:51′) și 14 februarie seara, discrete confuzii sau atitudini eronate în legătură cu familia, partenerii și activitatea profesională. În zorii zilei de 14 februarie, Luna Neagră va intra în zodia Săgetătorului, respectiv în casa a VII-a, de unde va exercita o influență negativă asupra relațiilor parteneriale, a litigiilor, a proceselor și a relațiilor cu legea. Între 14 februarie (după ora 22:42′) și 16 februarie dimineața, puțini Gemeni vor scăpa de furtunile sentimentale și de stridențele afective care îi vor împinge să facă greșeli și să nu înțeleagă ce se întâmplă cu ei sau cu sufletul celor dragi. Între 16 februarie (după ora 08:41′) și 17 februarie, posibile șicane și încurcături la locul de muncă.

Rac

Între 11 și 12 februarie dimineața, furtuna va veni în cele două case ale banilor și/sau avantajelor materiale de la faza de Lună Plină precum și de la eclipsa ce va opera în același moment și care va da o turnură bruscă, brutală, surprinzătoare și drastică unor evenimente care, chiar dacă nu se vor petrece aievea, vor sugera iminența unei ipostaze ce-i va speria pe cei nepregătiți financiar (fără o mică rezervă de bani). E nevoie de calm, răbdare, stăpânire de sine, autocontrol, pentru a găsi cele mai bune și raționale soluții; de aceea, nu vă hazardați, nu acceptați ajutoare vicioase și nu vă implicați în „combinații” periculoase. Între 12 februarie (după ora 03:51′) și 14 februarie seara, momente al cumpătării, ale prudenței care îi vor determina să-și verifice informațiile înainte de a acționa. În siajul acestei atitudini rezervate, se va înscrie amânarea sau contramandarea unei întâlniri, participarea la o întrunire, efectuarea unei deplasări. Pe 14 februarie, Luna Neagră va intra în casa a VI-a a sănătății și a muncii, poziție în care va rămâne multe luni de acum încolo, generând situații incomode la locul de muncă sau legate de felul în care se desfășoară o activitate lucrativă (contestări, aplicarea unor măsuri interne, alinierea la normele legale) care-i vor dezavantaja pe cei născuți în Rac. Între 14 februarie (după ora 22:42′) și 16 februarie dimineața, stare de agitație, de revoltă și de nemulțumire provocate de relațiile de familie, de evenimentele care se derulează în viața celor apropiați (mai ales părinții nativilor) ori în legătură cu situația averii personale, a patrimoniului familiei sau a situației locative. Între 16 februarie (după ora 08:41′) și 17 februarie, mici puseuri de gelozie, de egoism ori comportament „hiper-matern” (control exagerat, autoritarism, rigiditate) în relația mamă/copil, indiferent de vârsta ambilor.

Leu

Între 11 și 12 februarie dimineața, moment de excepție în viața Leilor. Pe 11 februarie se va produce faza de Lună Plină în Leu, pe axa caselor I/VII, motiv pentru care impactul acestei faze va fi important și bogat în semnificații. Ar putea fi vorba de un apogeu, de o împlinire: nativii pot trăi o întorsătură a sorții favorabilă lor în relațiile parteneriale, contractuale, procesuale, conjugale. Din perspectiva statutului personal, Leii vor pecetlui o nouă atitudine față de sine, de viața și viitorul lor, pe fondul revoluției Solare care le-a permis, în 2016, să deschidă un circuit care acum se închide și care le va permite să inaugureze un ciclu nou, până în 2018. Nu sunt excluse informațiile care pot schimba „datele problemei” într-un conflict sau o dispută, scoțând la iveală elemente necunoscute, cu puterea unei revelații. Nuanța generală va fi dată de Mercur, în Vărsător (curaj, inițiative bizare), pe fondul relației cu planetele implicate în eclipsă. Între 12 februarie (după ora 03:51′) și 14 februarie seara, pași mici, progrese dar și ezitări cu privire la regimul veniturilor și cheltuielilor. Pe 14 februarie, Luna Neagră va intra în casa a V-a a sentimentelor și a relațiilor cu copiii ori a plăcerilor vieții și a creativității, generând crize interioare, efervescență și risc de a greși prin lipsă de măsură. Între 14 februarie (după ora 22:42′) și 16 februarie dimineața, nu se poate vorbi de un context favorabil pentru dialoguri, examene, învățare sau deplasări. E prea multă patimă, prea mult subiectivism și prea multă provocare chiar și pentru Lei care vor avea tendința să se „ambaleze” din orice, să se implice și acolo unde nu e cazul sau nu e treaba lor să intervină. Risc de incidente sau accidente în timpul deplasărilor scurte. Între 16 februarie (după ora 08:41′) și 17 februarie, posibile enervări provocate de motivele pe care le oferă relațiile de familie.

Fecioara

Între 11 și 12 februarie dimineața, starea de sănătate a nativilor se va resimți din cauza influxurilor puternice ale Lunii Pline conjugate cele ale eclipsei de Lună, amplificate de Mercur, în tranzit prin casa afecțiunilor de scurtă durată. Primii vizați vor fi cei cu afecțiuni cardio-vasculare, cu probleme osoase sau neurologice legate de fiziologia coloanei vertebrale. Riscul de a se produce accidente vasculare/cardiace este mai mare decât într-o zi obișnuită. Un mod de viață cumpătat culinar, somnul suficient și odihna prelungită sunt o primă condiție ce trebuie asociată cu o medicație adecvată dar moderată (eventual, în aceste două zile, se renunță la medicamentele care nu sunt absolut necesare). Enervările, conflictele prelungite, emoțiile intense, munca epuizantă, extenuarea nervoasă, practicarea unor antrenamente solicitante sunt factori agravanți. Dacă este posibil și nu sunt absolut necesare, intervențiile chirurgicale ar trebui reprogramate (ideal ar fi după 28 februarie pentru că, pe 26 februarie, va avea loc, pe fondul Lunii Noi în Pești, o eclipsă de Soare). Fecioarele trebuie să se aștepte la schimbări bruște, importante, la locul de muncă: restructurări, demisia unor șefi care pot pleca singuri sau împreună cu un grup de angajați apropiați lui, aplicarea unor măsuri economice (insolvență, faliment), etc. Între 12 februarie (după ora 03:51′) și 14 februarie seara, bun prilej de calmare a spiritelor și de revenire la matcă în plan fizic și psihic. Pe 14 februarie, Luna Neagră va intra în casa a IV-a, a relațiilor cu părinții, a casei și a patrimoniului. Între 14 februarie (după ora 22:42′) și 16 februarie dimineața, posibile situații tensionate, conflictuale, complicate sau urgențe provocate de o chestiune bănească cu sau fără consecințe legale. Între 16 februarie (după ora 08:41′) și 17 februarie, nativilor le va plăcea să-și ironizeze interlocutorii dar, nu întotdeauna, observațiile lor vor fi oportune sau inspirate.

Citeşte mai multe pe liberatate.ro