HOROSCOP URANIA 11-17 ianuarie 2020. Ce aduce pentru fiecare nativ intrarea lui Venus în zodia Peştilor

Astrologul Urania a făcut horoscopul pentru săptămâna 11-17 ianuarie 2020. Ce i se va întâmpla fiecărei zodii săptămâna viitoare vedeţi un pic mai jos. 

10 ian. 2020, 11:18
HOROSCOP URANIA 11-17 ianuarie 2020. Ce aduce pentru fiecare nativ intrarea lui Venus în zodia Peştilor

Berbec

În prima parte a zilei de 11 ianuarie, atașament față de casă sau implicare în activitățile familiale.

Între 11 ianuarie, după ora 14:16, și 13 ianuarie, după prânz, dorință de a trăi intens, de a se distra, de a trăi aventuros, mai ales dacă aceia născuți în acest semn zodiacal sunt tineri; nevoie de a se afirma sau de a și (re)confirma valoarea în cazul celor care desfășoară activități artistice și interpretative, mai ales dacă în fața lor stau festivaluri, concursuri, recitaluri, spectacole importante pentru care se pregătesc intens, vizând un succes important pentru cariera lor.

Pe 13 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și va avea meritul să le liniștească spiritul și să-i rupă de preocupările terre à terre. Moment al evadărilor interioare, al intereselor motivate de o lume superioară spre care aspiră; noroc, până pe 7 februarie, la informațiile venite pe căi subtile; presimțiri. Între 13 ianuarie, după ora 16:06, și 15 ianuarie, după-amiaza, obligația de a se reintegra într-un program de muncă sau de a accepta rigorile activității profesionale de care s-au cam detașat în ultima vreme. Nu sunt excluse stările organice neplăcute, de natură digestivă, intestinală sau hepato-biliară.

Între 15 ianuarie, după ora 17:44, și 17 ianuarie, întâlniri și dialoguri la care Berbecii vor trebui să dea dovadă de diplomație, măsură, răbdare și tact dacă vor să obțină ceea ce și-au propus și să-și reprime tendințele vehemente ori nerăbdarea. Pe 16 ianuarie, Mercur va începe să tranziteze zodia Vărsătorului și, până pe 3 februarie, le va permite să treacă prin secvențe speciale de viață alături de prieteni, să cunoască lume nouă, să aibă parte de dialoguri utile și interesante pentru viața sau cariera lor. Atenție însă la acele persoane care pot să-i încânte, pe moment, să le stârnească admirația, pasiunea și care, apoi, să-i pună în situații delicate.

Taur

În prima parte a zilei de 11 ianuarie, predispoziția acestor nativi pentru discuții, dialoguri, convorbiri sau exprimare în public va fi limitată pentru că fie nu au ce spune, fie consideră că nu este momentul potrivit pentru ca ei să se pronunțe în mod public asupra unui subiect controversat.

Între 11 ianuarie, după ora 14:16, și 13 ianuarie, după prânz, moment al energiei canalizate spre chestiunile domestice curente. Pe 13 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor, semn pe care îl va traversa până pe 7 februarie, și va introduce o binevenită notă de bunăvoință în sectorul relațiilor de prietenie, de amabilitate ori chiar de noroc.

Beneficiarii acestor impulsuri astrale convenabile se vor simți bine în preajma unor persoane care îi susțin, îi admiră ori care, pur și simplu, au calități care inspiră încrederea. Între 13 ianuarie, după ora 16:06, și 15 ianuarie după-amiaza, opinii față de cei dragi prudente, de bun-simț sau logice în respectivul context de viață. Pentru că solicitările majore ale momentului le mobilizează din plin gândurile, conștiința și rațiunea, chestiunile afective pot cădea într-un plan secund sau pot fi amânate pentru o perioadă mai relaxată. Între 15 ianuarie, după ora 17:44, și 17 ianuarie, dorința de a menține relații politicoase la locul de muncă.

Taurii nu se vor implica în dispute sau inițiative colective dacă acelea nu-i privesc în mod clar și pe ei. Pe 16 ianuarie, Mercur va începe să tranziteze zodia Vărsătorului și, până pe 3 februarie, se va plasa în sectorul carierei, oferindu-le unor nativi, mai ales celor tineri, posibilitatea să vorbească liber într-o ipostază publică, să se „facă auziți” ori să surprindă prin modul modern și deloc conservator în care vor aborda chestiunile oficiale, profesionale, etc., mai ales în răstimpul cuprins între 17 și 19 ianuarie.

Gemeni

În prima parte a zilei de 11 ianuarie, concentrare pe problemele bănești, mai ales pe ideea de economie sau de limitare a cheltuielilor curente.

Între 11 ianuarie, după ora 14:16, și 13 ianuarie, după prânz, abordare autoritară a unor premise ce nasc nu doar dispute, ci stârnesc orgolii sau vanități. Unii dintre cei născuți în acest semn zodiacal vor aduce în discuție, mai voalat sau mai explicit, argumente exterioare subiectului abordat (vârsta, educația, obiceiurile de familie, experiența de viață, notorietatea, succesele lor profesionale) pentru a da o mai mare greutate argumentelor invocate de ei. Pe 13 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, până pe 7 februarie, va aduce un aer binefăcător, destins, în relațiile oficiale. Unii, dacă desfășoară activități cu publicul, vor atrage simpatia celor care îi văd și-i aud.

Plus de șansă dacă se va pune problema unei numiri sau a desemnării cuiva dintr-un grup de candidați la o funcție. Între 13 ianuarie, după ora 16:06, și 15 ianuarie după-amiaza, activități practice: stres relațional rezultat, acolo unde există o logică a relațiilor de familie, rezultat din intensificarea ostilităților între socri, de-o parte, și gineri/nurori, de cealaltă parte. Între 15 ianuarie, după ora 17:44, și 17 ianuarie, perioadă relaxată, care îi mână pe mulți în acele locuri unde se desfășoară activități relaxante (vizite, spectacole, concursuri, manifestări culturale, artistice, distractive cu participarea publicului).

Pe 16 ianuarie, Mercur va începe să tranziteze zodia Vărsătorului și, până pe 3 februarie, le va flutura Gemenilor perspectiva unor posibile schimbări de scop și ideal, dându-le ghes să-și adapteze viziunea despre școală, învățătură, atașamentele morale sau de conștiință la condițiile moderne de muncă și viață și să abordeze curajos posibilitatea unor înnoiri profesionale.

Continuarea horoscopului pe libertatea.ro.