HOROSCOP URANIA 11-17 IULIE 2020. Bucurii şi noroc pentru toate zodii, Mercur nu mai este retrograd. Ce zodii sunt avantajate

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 11 - 17 iulie 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

10 iul. 2020, 09:58
HOROSCOP URANIA 11-17 IULIE 2020. Bucurii şi noroc pentru toate zodii, Mercur nu mai este retrograd. Ce zodii sunt avantajate

Horoscop Berbec – 11 – 17 iulie 2020 Zodia Berbec.

După cum, există și ipoteza unei exacerbări a acestor nemulțumiri și dezacorduri cu lumea, cu viața, cu mentalitatea sau inițiativele prietenilor care se pot manifesta prin reacții intense, asociate cu o tulburare interioară sau organică (enervare, stres, insomnie, incapacitate de a-și controla reacțiile, cuvinte aspre spuse la mânie, etc.).

Horoscop Taur – 11 – 17 iulie 2020 Zodia Taur.

Uneori, similitudinea unor evenimente în derulare cu ipostaze din trecut reprezintă un motiv suficient pentru declanșa stări de spirit dizarmonice care le vor sugera celor născuți în Taur o posibilă evoluție similară, în contexte asemănătoare. 

Horoscop de weekend. Neti Sandu spune cine are parte de clipe frumoase, cine de ghinioane 

Horoscop Gemeni – 11 – 17 iulie 2020 Zodia Gemeni.

Mecanism controlat de grijile față de ziua de mâine, de neputința de a depăși niște momente delicate din punct de vedere financiar, în plan personal, ori de a trece pe lângă destabilizările create de actuala stare de dezechilibru financiar național și internațional. 

Horoscop Rac – 11 – 17 iulie 2020 Zodia Rac.

De aici, o doză de tensiune interioară, de conflict deschis cu persoanele din cercul de colaboratori care nu-l susțin sau îl combat, precum și de asumare a riscurilor și, implicit, a consecințelor acestora. Uneori, nativul va simți o chemare interioară spre acte de bravură, de curaj, spre gesturi de independență sau de frondă ori spre demonstrațiile de forță.

Horoscop Leu – 11 – 17 iulie 2020 Zodia Leu.

Minciuna și manipularea care au funcționat, un timp, îl pot pune pe câte un nativ în fața unei realități care îi obligă să țină cont de evidențe și să se reorienteze în principiile și interesele personale puse în cumpănă. 

mai multe detaliui pe Horoscop Urania