HOROSCOP URANIA 11-17 MAI 2019: Evitaţi conflictele, Marte domină multe zodii. Cine câştigă banii, cine are parte de dragoste

Horoscop Urania. Previziuni astrale pentru perioada 11-17 mai 2019. Venus va intra în zodia Taurului. Marte va intra în zodia Racului.

10 mai 2019, 15:27
HOROSCOP URANIA 11-17 MAI 2019: Evitaţi conflictele, Marte domină multe zodii. Cine câştigă banii, cine are parte de dragoste

BERBEC

Între 11 și 12 mai după-amiaza, bună dispoziție și entuziasm, energie canalizată pe activități care fac plăcere, destind sau le permit nativilor să se afirme în domenii de viață și activitate care compensează activitatea lor curentă, profesională. Dorință de afirmare în plan creativ, artistic, sportiv, ludic. Afectivitate intensă. Între 12 mai, după ora 19.22, și seara zilei de 14 mai, obligații de serviciu care necesită atenție, răbdare, muncă asiduă. Discrete stări organice: oboseală, plictiseală, tulburări hepatice sau digestive. Între 14 mai, după ora 21.51, și începutul zilei de 17 mai, trecătoare chestiuni parteneriale, care pun problema unei împăcări, a atenuării disputelor, a temperării reacțiilor în cazul unor provocări. Pe 15 mai, Venus va intra în zodia Taurului și până pe 9 iunie va crea situații favorabile celor născuți în Berbec să câștige bani sau să găsească soluții financiare avantajoase și, mai ales, stabile. Nota generală a acestor avantaje materiale pare să fie legată, în principal, de salarizare, de plata unei activități derulate în varii ipostaze de către nativi (angajare, colaborări, preocupări alternative la regimul stabil de muncă, ocazii, oferte). Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului și până pe 2 iulie a. c. va tranzita sectorul casei, al familiei, al patrimoniului, introducând o notă dinamică, dar, totodată, va sublinia și nevoia ca Berbecii să reziste în fața unor necazuri sau presiuni și să se-ngrijească de conservarea bunurilor și a relațiilor de familie. Din 17 mai, după ora 0.26, solicitare intensă a axei celor două case ale banilor și bunurilor materiale, context care va evidenția nevoia unei strategii de obținere a lor. Cei maturi sau care se îndreaptă spre sfârșitul carierei vor începe să se confrunte cu situații speciale, în planul menținerii puterii și al stabilității în derularea unor funcții și atribuții publice.

TAUR

Săptămână intensă cu o viguroasă susținere astrală pentru trup și suflet. Între 11 și 12 mai după-amiaza, atitudine fermă în legătură cu treburile familiale, atât cele concrete, practice, cât și în planul relațiilor dintre nativi și părinți. Între 12 mai, după ora 19.22, și seara zilei de 14 mai, echilibru afectiv, detașare sau evitare a stărilor sufletești costisitoare. Concentrare pe chestiunile de conștiință, de mentalitate sau pe analiza lucidă a opțiunilor mai vechi, care nu mai sunt în concordanță acum cu realitatea pe care o trăiesc. Nevoia de consolidare interioară, efort de luciditate și metodă. Între 14 mai, după ora 21.51, și începutul zilei de 17 mai, relații ambigui la locul de muncă. Stare de spirit fluctuantă în funcție de provocările cotidiene. Pe 15 mai, Venus va intra în zodia Taurului și va începe să tranziteze casa I a personalității acestor native, care vor avea de partea lor, până pe 9 iunie a. c., Micul Benefic în principalul sector astral al cerului lor de naștere. Pe 16 mai, Marte își va începe tranzitul prin zodia Racului. Până pe 2 iulie a.c., Marte își va pune amprenta pe sectorul comunicării (învățare, dialoguri, studii, deplasări, relații cu frații și cunoscuții ocazionali) și va introduce un factor util de acumulare a informațiilor, dar, totodată, va pune într-o ecuație dificilă multe idei, convingeri, idealuri și determinări personale vechi de paisprezece sau chiar de douăzecișiopt – treizeci de ani, ceea ce i-ar putea conduce spre o criză de conștiință și la decizii majore. Din 17 mai, după ora 0.26, relații parteneriale stinghere, dificile, marcate de neîncredere sau de ostilitatea celor alături de care trăiesc sau cu care desfășoară activități comune. Posibilă tendință de păcălire a nativilor, dar și posibilă surpriză, încercare sau provocare, în preajma zilei de 17 mai, de care Taurii trebuie să țină cont și pe care trebuie să o evalueze corect. 

GEMENI

Între 11 și 12 mai după-amiaza, reacții autoritare în contextul unor activități ce presupun contacte umane, relații publice, dialoguri oficiale (ședințe, sesiuni de comunicări) în cadrul cărora Gemenii vor să se afirme sau pot să influențeze cursul evenimentelor prin punctul de vedere susținut și argumentele invocate. Între 12 mai, după ora 19.22, și seara zilei de 14 mai, obligația de a fi prezenți în viața de familie sau de a rezolva chestiuni curente în casă și gospodărie; eficiență și pragmatism. Între 14 mai, după ora 21.51, și începutul zilei de 17 mai, Gemenii vor dori să se relaxeze prin abordarea unor activități care să le facă plăcere, să le dea satisfacții culturale sau artistice ori să le permită să schimbe atmosfera prin glume, destindere, veselie și abandon al preocupărilor obositoare sau antipatice. Pe 15 mai, planeta Venus va intra în zodia Taurului. Tranzitul Micului Benefic prin sectorul casei a XII-a, până pe 9 iunie a.c., le va permite nativilor să-și recupereze forțele fizice risipite din cauza stresului sau a suferințelor organice anterioare. Acest tranzit le va permite să atragă norocul de partea lor într-un chip subtil, mai puțin obișnuit. Pentru unele persoane se poate pune problema unor izbucniri existenţiale (revolte, revelații, decizii) cu profundă motivație karmică. Întreaga săptămână, șansa de a obține informații pe căi ”discrete”. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului și va rămâne în sectorul banilor obținuți din muncă proprie până spre 2 iulie a.c. Acest tranzit îi va face pe Gemeni mai chibzuiți și mai tenace ori de câte ori se va pune problema unui venit. Odată risipită opoziția Marte/Jupiter din săptămânile anterioare, nativii vor sesiza relaxarea relațiilor parteneriale. Din 17 mai, după ora 0.26, posibile îngrijorări trecătoare sau nemulțumiri legate de activitatea curentă la locul de muncă. 

RAC

Între 11 și 12 mai după-amiaza, unele persoane pot lua decizii din orgoliu, din mândrie sau din vanitate, cu privire la cuantumul salariului sau la onorariul pretins pentru a fi corespunzător valorii lor profesionale. Între 12 mai, după ora 19.22, și seara zilei de 14 mai, nativii nu vor fi dispuși să-și piardă timpul cu discuții gratuite, iar în cazul schimburilor de idei și opinii, necesare desfășurării activităților publice sau profesionale, Fecioarele vor fi atente, supravegheate și responsabile pentru fiecare cuvânt rostit din grijă pentru imaginea lor, dar și din respect față de orizontul de așteptare al celor care îi receptează. Posibile deplasări cu scop precis, efectuate cu intenția de a ”pune lucrurile în ordine”. Între 14 mai, după ora 21.51, și începutul zilei de 17 mai, stare de spirit afectată de considerente personale, familiale, casnice, parteneriale, procesuale, socio-profesionale sau de imagine. Pe 15 mai, planeta Venus va intra în zodia Taurului și le va oferi celor născuți în zodia Racului posibilitatea să primească, în următoarele trei săptămâni, ajutorul prietenilor pe multiple planuri. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului. Astrologii nu consideră acest tranzit unul favorabil dezvoltării în plan personal, pentru că slăbește voința, instalează entuziasmul și înflăcărarea pentru a împinge apoi nativul spre delăsare și dezinteres, accentuând, până la aroganță, mândria și permițând nedreptățile. Tranzitul, care va dura până pe 2 iulie a.c., este însă unul special, pentru că este vorba de prima opoziție Marte/Saturn, pe direcția Rac/Capricorn, după treizeci de ani (ultima a avut loc între 29 aprilie 1989 – 16 iunie 1989); ea va pune punct multor aspecte de viață personală și partenerială declanșate în acea perioadă sau complicate paisprezece ani mai târziu. Din 17 mai, după ora 0.26, amărăciune sau dezamăgire la locul de muncă. 

Citeşte mai multe pe libertatea.ro