Horoscop Urania 11-17 septembrie 2021. O săptămână cu şicane, atenţie mare la duşmani

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 11 - 17 septembrie 2021 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

10 sept. 2021, 14:29
Horoscop Urania 11-17 septembrie 2021. O săptămână cu şicane, atenţie mare la duşmani

Horoscop Urania 11-17 septembrie 2021 Berbec
Între 11 și 12 septembrie dimineața, unii se vor îngrijora cu privire la veniturile curente, alții la plățile pe care trebuie să le facă sau la felul în care vor depăși niște etape încurcate relațional și instituțional cu privire la bani, bunuri sau la patrimoniul personal ori în devălmășie cu alte persoane din familie ori cu străini (parteneriate, asocieri).

În ziua de 11 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 7 octombrie, va alimenta aceste stări de spirit, aruncând o umbră de nesiguranță și cultivând prilejurile de a face constatări care-i vor pune pe gânduri, obligându-i să ia aminte la ceea ce se întâmplă.

Între 12 septembrie, după ora 11:35, și 14 septembrie la prânz, nesiguranță cu privire la oameni și la intențiile lor, dialoguri în contextul cărora se invocă situații neadevărate, se vehiculează informații false, se dau sugestii neadecvate; pe fond, va pluti o doză de incertitudine ori de neîncredere față de tot ceea ce se aude, se citește sau se vede cu ochiul liber, ca și cum respectiva întâmplare ar fi o prefăcătorie. Între 14 septembrie, după ora 14:34, și 16 septembrie după-amiaza, ipostaze dificil de acceptat pentru că îl pot pune pe nativ în ipostaze (aparent) fără ieșire.

În ziua de 15 septembrie, planeta Marte va intra în zodia Balanței și, până pe 30 octombrie, va crea un cadru interesant pentru negocieri și abordările speciale ale unor chestiuni care fie nu s-au rezolvat până acum, fie se vor pune în viitorul apropiat și care vor putea fi evaluate corect de către nativi.

Între 16 septembrie, după ora 18:23, și 17 septembrie, relații și dialoguri ciudate cu unul sau mai mulți prieteni, situații care îi vor lua prin surprindere pe Berbeci, impresii mai mult sau mai puțin adevărate, dar trăite intens de către nativi în contextul unor evenimente în care se vor afla alături de acești cunoscuți.

Horoscop Urania 11-17 septembrie 2021 Taur

Între 11 și 12 septembrie dimineața, unele relații parteneriale se pot desfășura într-un fel crispat sau chiar încrâncenat, depinde și de motivul care îi animă. Posibile crize de gelozie între soți sau de invidie între partenerii de afaceri, de contract între care s-a conturat o rivalitate. Unii vor fi tentați să recurgă la șicane sau la mijloace mai puțin cinstite, deci atenție la dușmani.

Calendar ortodox 11 septembrie 2021. Cine își serbează onomastica în această zi

Profilul acestei perioade se va perpetua din 11 septembrie, când planeta Venus va intra în zodia Scorpionului, până pe 7 octombrie, inaugurând un răstimp de discordie, de sentimente apăsătoare, de ostilitate sau de strategii incorecte. Între 12 septembrie, după ora 11:35, și 14 septembrie la prânz, informații contradictorii, neîncredere în felul în care se conturează evoluția unei situații care îi va conduce la o rezoluție utilă, dar nemulțumitoare, pentru că ea va fi adoptată în absența unei alternative.

Între 14 septembrie, după ora 14:34, și 16 septembrie după-amiaza, nativii vor manifesta rezervă față de ipostazele de viață personală sau profesională cu aspect de constrângere; de asemenea, acestora nu le va face plăcere să constate că unui proiect de care și-au legat multe speranțe trebuie să-i pună punct ori să-l abandoneze sine die, pentru că nu e momentul potrivit, nu au resurse, nu mai e util în ansamblul prezentului pe care îl trăiesc.

În ziua de 15 septembrie, planeta Marte va intra în zodia Balanței și, până pe 30 octombrie, va traversa sectorul sănătății și al muncii. În ambele ipostaze, va crea un cadru astral în care se va munci și trăi echilibrat, cu măsură, cu grijă față de exagerările sau abaterile de la normă.

O perioadă în care cei născuți în zodia Taurului pot privi dintr-o altă perspectivă toate planurile legate de muncă și viață profesională curentă. Între 16 septembrie, după ora 18:23, și 17 septembrie, schimbări în statutul lor public, oficial, profesional.

Horoscop Urania 11-17 septembrie 2021 Gemeni

Între 11 și 12 septembrie dimineața, impact al tranzitului Lunii asupra stării psihice (tristeți, enervări, reacții pătimașe la provocările cotidiene chiar dacă acestea sunt niște fleacuri care ar putea fi rezolvate cu tact, cu umor sau cu măsură).

Această ipostază, mai puțin agreabilă pentru dispoziția curentă a nativilor, va continua și se va diversifica din 11 septembrie, când planeta Venus va intra în zodia Scorpionului, instaurând, până pe 7 octombrie, un tip de provocare astrală care se va îndrepta asupra trupului (tulburări hormonale, risc sporit de infecții, tulburări ale glandei tiroide, ale glandelor paratiroide). Între 12 septembrie, după ora 11:35, și 14 septembrie la prânz, regim fluctuant în relațiile parteneriale.

Horoscop 11 septembrie 2021. Stai departe de conflicte şi ceva frumos se va întâmpla

Multă confuzie, comportament inconsecvent, neseriozitate în dialoguri și în felul în care unii se vor implica în activitățile și angajamentele comune. Chiar dacă partenerii lor vor greși, nici Gemenii nu vor fi un model în acest tip de relații. Între 14 septembrie, după ora 14:34, și 16 septembrie după-amiaza, context astral puțin semnificativ pentru a formula o concluzie cu privire la evoluția problemelor bănești și financiare în care intervin alte persoane sau instituții.

În ziua de 15 septembrie, planeta Marte va intra în zodia Balanței și, până pe 30 octombrie, va influența sectorul relațiilor afective. Până la un punct, el va putea insufla nativilor moderație în trăirile și exprimarea emoțiilor, dar, în situații speciale, el ar putea provoca dezechilibre, declanșând trăiri intense, reacții pătimașe, sentimente profunde, marcate de subiectivism.

Între 16 septembrie, după ora 18:23, și 17 septembrie, unele persoane, în funcție de meserie și de domeniul în care activează, mai izolat sau public, pot trăi ceea ce se cheamă “spectacolul ideilor”; conversații interesante, vești, dialoguri speciale, informații care schimbă datele unei probleme.

Citeşte Horoscop Urania integral, pe Libertatea.ro

 


loading...