Horoscop Urania 12 – 18 decembrie 2020. Trei evenimente astrologice importante vor aduce schimbări majore în viețile nativilor

Horoscop Urania 12 – 18 decembrie 2020. Luna Nouă în Săgetător, care se va produce pe 14 decembrie, intrarea lui Venus în Săgetător, care se va produce pe 15 decembrie, și intrarea planetei Saturn în Vărsător, pe 17 decembrie, vor aduce schimbări importante în viețile nativilor. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 12 – 18 decembrie 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

11 dec. 2020, 13:55
Horoscop Urania 12 – 18 decembrie 2020. Trei evenimente astrologice importante vor aduce schimbări majore în viețile nativilor
Horoscop Urania 12 – 18 decembrie 2020

Horoscop Urania 12 – 18 decembrie 2020. În fiecare vineri, Urania prezintă pe www.libertatea.ro previziunile pentru săptămâna care urmează. Află de ce trebuie să te ferești, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești în săptămâna 12 – 18 decembrie 2020.

Horoscop Urania 12 – 18 decembrie 2020 Berbec

Între 12 și 13 decembrie, în zori, îngrijorări, îndoieli și nesiguranță cu privire la un proiect material/financiar; lucrurile par să nu meargă așa cum și-ar dori nativii. Între 13 decembrie, după ora 04:40, și dimineața zilei de 15 decembrie, comunicare cu instituțiile din țară sau din străinătate legate de proiectele profesionale menite să le permită nativilor o ascensiune sau o perfecționare.

Moment al unui început onorabil, pe fondul influenței Lunii Noi în Săgetător din 14 decembrie, posibilă schimbare a convingerilor și a atașamentelor în lumina evenimentelor produse în acest sector de viață. Între 15 decembrie, după ora 05:35, și dimineața zilei de 17 decembrie, mobilizare a resurselor mentale, intelectuale și, nu în ultimul rând, psihice care să le permită nativilor să facă față chestiunilor profesionale (funcție, coordonare, răspundere, asumare de responsabilități speciale).

În după-amiaza zilei de 15 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 8 ianuarie 2021, le va da Berbecilor disponibilitatea de a acumula date, informații și experiențe utile: programarea unei călătorii, pregătirea pentru o deplasare în vederea studiilor sau a aprofundării unor discipline și forme de manifestare a performanței lor cu miză mare, chiar dacă punerea lor în practică nu se va materializa în aceste zile sau săptămâni, ci în viitor.

Între 17 decembrie, după ora 08:27, și 18 decembrie, informații referitoare la un prieten sau la un grup de cunoscuți care îi vor obliga pe nativi să se recalibreze față de aceia.

Pe 17 decembrie, planeta Saturn va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 7 martie 2023, va tranzita sectorul relațiilor de prietenie și de integrare în colective de lucru și activitate, dându-le nativilor, de-acum încolo, frecvente motive de destabilizare prin diferențele care se vor accentua între mentalitatea, viața și deciziile lor și reperele acelora.

Horoscop Urania 12 – 18 decembrie 2020 Taur

Între 12 și 13 decembrie, în zori, se vor reitera relațiile complicate în plan partenerial; nativii nu vor avea chef de dialoguri și explicații. Între 13 decembrie, după ora 04:40, și dimineața zilei de 15 decembrie, nativii vor face efortul de a da de capătul adevărului într-o chestiune de interes material sau financiar: dialoguri pe teme juridice, consultații, strângerea de dovezi, acte și documente necesare susținerii unei cereri sau a unei pretenții (revendicări).

Pe 14 decembrie, va avea loc Luna Nouă în Săgetător, însoțită de o eclipsă de Soare, care va crea un context avantajos pentru dezbateri succesorale și va introduce un reper semnificativ în efortul lor de a reglementa pe cale legală dreptul lor de posesie asupra unui bun sau a unei sume de bani.

Între 15 decembrie, după ora 05:35, și dimineața zilei de 17 decembrie, ultimele două zile în care blocajele mentale vor mai funcția la nivelul și în nota ultimilor doi-trei ani pentru că, pe 17 decembrie, planeta Saturn va părăsi sectorul casei a IX-a (conștiință, convingeri, atașamente, proiecte importante), eliminând astfel neînțelegerile și inhibițiile. În după-amiaza zilei de 15 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 8 ianuarie 2021, le va permite Taurilor să realizeze câștiguri modeste, să aibă mici avantaje, să primească ajutoare sau susțineri financiare moderate.

Între 17 decembrie, după ora 08:27, și 18 decembrie, vești destabilizatoare, ipostaze inedite, sentiment mai mult sau mai puțin justificat că, în viața lor, se vor petrece schimbări importante, pe fondul intrării planetei Saturn în zodia Vărsătorului, care va traversa, până pe 7 martie 2023, casa X-a a puterii, instaurând un context astral provocator prin modificările profunde pe care le va instala și care îi vor obliga pe nativi să se adapteze lor, nu prin cedare sau înfrângere, ci printr-o transformare reală și lucidă.

Horoscop Urania 12 – 18 decembrie 2020 Gemeni

Între 12 și 13 decembrie, în zori, solicitare a celor două case ale sănătății cu un accent pus pe latura psihică (concentrare pe o temă de viață). Între 13 decembrie, după ora 04:40, și dimineața zilei de 15 decembrie, este posibil ca relațiile parteneriale să se desfășoare într-un ritm mai intens decât în ultimul timp; dialogurile, consultările și schimburile de informații se vor desfășura onest, fără strategii ascunse.

Evoluție favorabilă a demersurilor în justiție; relațiile nativilor cu instituțiile statutului ar putea fi marcate de un eveniment care s-ar putea petrece în preajma Lunii Noi în Săgetător, din 14 decembrie, care va permite așezarea multor activități de cooperare pe baze corecte și legale. În plus, la dezvoltarea armonioasă a relațiilor parteneriale, va contribui și planeta Venus, care își va începe tranzitul prin Săgetător, pe 15 decembrie, patronând, până pe 8 ianuarie 2021, relațiile destinse și reciproc avantajoase și creând conjuncturi favorabile unui dialog, unei înțelegeri, semnării unui contract, stabilirii unei relații de colaborare. Evoluție corectă din punct de vedere juridic, deși modestă ca impact, a unor litigii, conflicte sau procese.

Între 15 decembrie, după ora 05:35, și dimineața zilei de 17 decembrie, ultimele două zile de griji și de blocaje sau de obstrucții venite de la instituții pe direcția reglementării regimului unor bunuri sau a demersurilor menite să le procure o sumă de bani necesară unui proiect pentru că, din 17 decembrie, Saturn va părăsi acest sector, eliberându-l de stresul ultimilor trei ani.

Între 17 decembrie, după ora 08:27, și 18 decembrie, efervescență a ideilor, nevoie resimțită brusc de a opera schimbări în planul scării lor de valori și al atașamentelor pe fondul intrării planetei Saturn, în Vărsător, pe 17 decembrie. Din această postură, Saturn va influența sectorul conștiinței până la începutul lunii martie 2023.

Citește restul zodiilor pe www.libertatea.ro