HOROSCOP URANIA 12-18 IANUARIE 2019. Casa Banilor este frumos aspectată, dar apar probleme în cuplu. Previziuni complete

HOROSCOP URANIA 12-18 IANUARIE 2019. Anul 2019 vine cu numeroase schimbări pentru anumite zodii, atât în plan financiar, cât și în plan amoros. Ce anunță horoscopul pentru fiecare zodie, descifrat de Urania.

11 ian. 2019, 10:29
HOROSCOP URANIA 12-18 IANUARIE 2019. Casa Banilor este frumos aspectată, dar apar probleme în cuplu. Previziuni complete

Previziuni Urania pentru perioada 12 – 18 ianuarie 2019 – Berbec

În prima parte a zilei de 12 ianuarie, momente de calm și confort interior, fugă de stres, abandon al problemelor care le-ar solicita nativilor atenția și i-ar „încărca negativ’. Unii vor avea chef de meditație ca scop recreativ sau curativ. Între 12 ianuarie, după ora 10:18‘, și seara zilei de 14 ianuarie, Berbecii vor fi în bună formă fizică și psihică, în stare să-și asume sarcini de serviciu sau activități personale care implică concentrare, consum de energie și combativitate. Dinamism interior care îi poate motiva ori de câte ori se vor apuca de proiecte de viață importante sau cu scop educativ. Senzație interioară de „înflorire’, de progres. Între 14 ianuarie, după ora 20:32‘, și zorii zilei de 17 ianuarie, dorință de stabilitate materială, nevoia de a-și consolida modul de viață curent printr-o rezervă bănească obținută prin măsură și economie. Între 17 ianuarie, după ora 03:01‘, și 18 ianuarie, frumoasă capacitate de a comunica, de a discuta în ipostaze oficiale sau publice; șansa de a primi informații utile. Posibile deplasări de scurtă durată sau pe distanțe mici, care să nu dureze, decât în rare cazuri, mai mult de o zi-două. Întreaga săptămână, nativii pot să primească o ofertă sau să beneficieze de o oportunitate care să le permită să dea curs preocupărilor socio-profesionale. Interes pentru studiu, învățare, perfecționare, indiferent de vârstă. Pentru unii, străinătatea poate funcționa în chip salutar. Rămâne activ grupul de planete pe casa rolului social și a ridicării în rang care indică piedici, de moment sau mai vechi, ca rezultat al unor carențe de educație ori al unor opțiuni greșite. Aspectul devine mai important pentru cei care se apropie de cincizeci – șaizeci de ani.

Previziuni Urania pentru perioada 12 – 18 ianuarie 2019 – Taur

În prima parte a zilei de 12 ianuarie, întâlniri plăcute cu acele persoane din rândul apropiaților lângă care nativii se simt bine și cu care împărtășesc aceleași valori, preocupări și activități comune. Între 12 ianuarie, după ora 10:18‘, și seara zilei de 14 ianuarie, răstimp marcat de posibile neliniști interioare, de stres, de nervozitate, insomnii, tulburări cerebrale, disfuncții ale fiziologiei organelor localizate în zona anatomică a capului. Insomnii provocate de agitația de peste zi sau de evoluția unor problemelor personale. Taurii se pot frământa ori de câte ori vor fi puși în situația să ia o decizie care intră în contradicție cu convingerile sau cu speranțele lor. Persoanele în vârstă se pot lupta cu „fantomele trecutului’. Impulsuri temperamentale mai puțin logice. Între 14 ianuarie, după ora 20:32‘, și zorii zilei de 17 ianuarie, perioadă mai temperată în provocări și solicitări fizice. Taurii vor avea posibilitatea să analizeze, cu mai mult calm decât în alte dăți, soluțiile și direcțiile de viață necesare. Rigiditate în atașamentele importante pe baza cărora și-au construit, până acum, un drum în viață, și la care nu pot renunța decât cu prețul abandonării respectivelor activității, funcții sau postùri publice. Cei tineri vor dori să-și consolideze un statut personal, cei maturi vor căuta stabilitate în preocupările majore de viață. Între 17 ianuarie, după ora 03:01‘, și 18 ianuarie, dialoguri pe teme bănești, propuneri și tentative de ameliorare a situației financiare; vești, informații, sfaturi pe teme financiare. Cei doi Benefici vor lucra în favoarea Taurilor pe casa bunurilor și a ajutoarelor materiale ori a susținerii personale prin demersurile asumate de persoane străine sau de reprezentanții unor instituții.

Previziuni Urania pentru perioada 12 – 18 ianuarie 2019 – Gemeni

În prima parte a zilei de 12 ianuarie, momente plăcute, legate de activitatea profesională, de felul în care Gemenii își vor desfășura atribuțiile publice, mai ales dacă, la mijloc, va fi vorba și de exercitarea unei funcții: laude, simpatie, încredere. Cei tineri vor fi entuziaști și plini de speranță pe fondul unei evoluții valoroase. Între 12 ianuarie, după ora 10:18‘, și seara zilei de 14 ianuarie, relațiile cu prietenii și cunoscuții ocazionali nu vor fi întotdeauna pe placul nativilor care vor fi contraziși și care vor fi obligați să le dea acelora o replică categorică ori o ripostă destul de brutală. Nemulțumiri și enervări provocate de felul în care vorbește sau se poartă cu ei un apropiat. Implicare activă, energică și proiecte comune care îi solicită și le mănâncă timpul. Între 14 ianuarie, după ora 20:32‘, și zorii zilei de 17 ianuarie, plictiseală și abandon al unor activități curente, pe principiul „las‘ că pot să mai aștepte’. Dorință de izolare de provocările vieții active dar și lipsă de energie și motivație generată, uneori, de efortul depus în ultima vreme. Între 17 ianuarie, după ora 03:01‘, și 18 ianuarie, tablou astral modificat: mai multă jovialitate, disponibilitate spre dialog și comunicare. Gemenii își vor reveni, arătând latura plăcută, veselă și senină a firii lor. Întreaga săptămână, cei doi Benefici vor crea premise pentru întâlniri utile, negocieri de contracte sau tentative de împăcare. Moment favorabil pentru toți cei care au procese în derulare sau sunt implicați în anchete; va prima aspectul de intrare în normalitate, de legalitate, de dreptate care operează de partea lor. Dinamism, onestitate și capacitate de a valorifica oportunitățile ori de a înțelege corect semnificația evenimentelor.

Previziuni Urania pentru perioada 12 – 18 ianuarie 2019 – Rac

În prima parte a zilei de 12 ianuarie, Racii vor simți nevoia să zăbovească cu gândul la niște proiecte de viață; cele mai multe dintre ele în legătură cu locul de muncă, cu profesia, cu progresul personal ori cu satisfacția pe care ar trebui să le-o dea activitatea desfășurată. Se va pune însă și problema rostului în viață pe care ar trebui să le-o asigure meseria. Între 12 ianuarie, după ora 10:18‘, și seara zilei de 14 ianuarie, nativii vor fi activi, energici, determinați ori chiar combativi. Perioadă în care unii vor da o mică bătălie personală a cărei dificultate va crește proporțional cu importanța funcției și a responsabilităților publice. Moment de afirmare sau de debut pentru cei tineri. Contextul astral va fi unul pozitiv, oferindu-le Racilor posibilitatea să obțină un succes, un progres ori o schimbare. Între 14 ianuarie, după ora 20:32‘, și zorii zilei de 17 ianuarie, nevoia de stabilitate în relațiile cu prietenii și colaboratorii apropiați. Între 17 ianuarie, după ora 03:01‘, și 18 ianuarie, mintea acestor persoane va fi acaparată de gânduri, calcule, analize și de dorința de a extrage, din toate acestea, concluziile necesare. Un sector important pentru Raci, va fi, întreaga săptămână, cel al relațiilor de serviciu, al muncii, în general. Aici se întrezăresc oportunități: să obțină un statut convenabil, să fie promovați, să li se accepte niște doleanțe ce țin de regimul salarial ori de statutul profesional. Context extrem de favorabil din punctul de vedere al stării de sănătate, sector în care vor opera influxurile conjugate ale celor doi Benefici, care le vor permite multora normalizarea funcționării organismului, vindecări rapide, recuperare, răspuns favorabil la tratament și operații încununate de succes.

Previziuni Urania pentru perioada 12 – 18 ianuarie 2019 – Leu

În prima parte a zilei de 12 ianuarie, planuri mai puțin realiste născute din perspectiva de a obține un ajutor material (finanțare, sponsorizare, împrumut). Speranțele și calculele trebuie să fie corect raportate la realitate pentru a nu alimenta niște himere. Între 12 ianuarie, după ora 10:18‘, și seara zilei de 14 ianuarie, multă ambiție și determinare cu privire la un proiect personal: afirmare, succes, impunere ca lider într-un colectiv sau într-un grup de acțiune (tendința dar și dorința de a ajunge șef, personaj-cheie într-un domeniu de activitate). Pentru asta, unii pot accepta sau își pot asuma sarcini și postùri riscante (să intre în politică, de exemplu). Între 14 ianuarie, după ora 20:32‘, și zorii zilei de 17 ianuarie, preocupări și demersuri pentru consolidarea unui statut profesional ori tactici de menținere într-o funcție mai ales dacă, în prezent, nativii sunt supuși presiunilor publice, disputelor, criticilor și/sau contestațiilor privitoare la capacitatea lor organizatorică, de conducere sau de muncă ori a subminărilor venite din partea colegilor de proiect și a colaboratorilor apropiați. Între 17 ianuarie, după ora 03:01‘, și 18 ianuarie, relații plăcute, destinse cu prietenii. Nevoia de a stabili întâlniri și schimburi de idei și impresii ori consultări cu persoanele competente din cercul lor de apropiați. Sectorul muncii de fiecare zi indică nevoia de a face un efort continuu, de a se supune rigorilor unui program sau sarcinilor de serviciu obositoare. Din punctul de vedere al sănătății, stare organică destul de stabilă dar nu neapărat mulțumitoare. Cei doi Benefici le pot face viața personală, sentimentală sau de părinți, frumoasă. Tendința de a compensa rutina cu petreceri, relaxare, activități delectante. 

Citeşte mai multe pe libertatea.ro