HOROSCOP URANIA 12-18 MARTIE: Tatonări cu un nou partener, surprize neaşteptate pentru anumite zodii

HOROSCOP URANIA: Între 12 și 18 martie a.c. se va menține acumularea de planete în zodia Pești, cinci la număr, plus Nodul Sud al Lunii. Pe 12 martie, Venus va intra în semnul Peștilor, pe care îl va tranzita până pe 5 aprilie.  Este vorba de o Venus „în exaltare”, postură bună pentru o serie de activități, delicată pentru alte ipostaze de viață. Este, de altfel, și singurul eveniment astronomic și astrologic al perioadei pe care o analizăm, al cărui specific se va menține pentru următoarele zile.

11 mart. 2016, 08:56
HOROSCOP URANIA 12-18 MARTIE: Tatonări cu un nou partener, surprize neaşteptate pentru anumite zodii

HOROSCOP URANIA BERBEC

Nevoia de stabilitate materială se abate, pe 12 și 13 martie, intens asupra celor născuți în Berbec. Unii vor să securizeze ceea ce au câștigat deja, alții vor să sporească o mică rezervă, în sfârșit a treia ipoteză este cea a unor câștiguri, modeste ca nivel financiare, obținute din muncă proprie, pentru a rezolva cheltuielile obișnuite. Zilele de 14 și 15 nu sunt confortabile. Casa dialogurilor și a transferului de informații pare bătută de vânt ori chiar de furtuni. Informațiile vin, știrile sau doar vorbele circulă dar totul se petrece într-o mare grabă, fără ca nativii să aibă posibilitatea să mediteze asupra lor. Contradicțiile se nasc la tot pasul, incapacitatea de a trage o concluzie pertinentă nu este un lucru bun, pentru nici unul dintre domeniile de viață de care ar fi nevoie de ele. În plus, nativii vor da dovadă de instabilitate, de nehotărâre, oscilațiile fiind la fel de periculoase ca și ambalările rapide. Nervii „sunt la mare cinste” în aceste zile, lucru obișnuit pentru Berbeci, doar că, de astă dată, aceste stări de nervozitate îi pot împinge să se contrazică cu interlocutorii până în pânzele albe, să se certe, să nu înțeleagă, să răstălmăcească tot ceea ce li se spune. Unul dintre locurile care poate suferi de pe urma acestor derapaje este casa muncii. Nativii pot dezvolta idei preconcepute sau chiar idei fixe, pot lua în brațe prejudecăți care nu au alt motiv logic, decât comoditatea de a nu analiza profund sau orgoliul de a nu accepta varianta sănătoasă a altcuiva. Psihicul lor, torturat de cele șase posturi astrale în Pești, este, evident, cel care stă la originea acestor percepții deformate. Din 12 martie, planeta Venus se va afla în casa lucrurilor discrete și le va da posibilitatea, uneori, se întrezărească adevărul din spatele perdelelor de fum. Între 16 și 17 martie, se repun vechile probleme de familie cu efecte asupra relației de cuplu iar din 18 martie (după ora 9 dimineața), încep să se contureze noi aspirații afective, de identitate spirituală, de transformare profesională sau de progres social.

Taur

Pe 12 și 13 martie, nativii aparținând acestei zodii își vor potrivi pașii după ritmul evenimentelor, într-un chip judicios, fără emoții, fără stres, cu calm și eficiență. Unii pot reveni chiar la forma fizică bună de altădată. Între 14 și 15 martie, la ordinea zilei sunt discuțiile pe teme de bani și/sau afaceri. Sunt mai mult niște punți relaționale, niște tatonări ale unui posibil partener ori în vederea unei prezumptive asocieri profitabile din care componenta străinătății nu lipsește. Aceste sau planuri pun în fața unora ipoteza unei deplasări din țară ori a unei relații de afaceri la distanță, insuficient consolidată în prezent, pentru a le da siguranța să treacă la fapte. Calculele lor sunt mai mult niște exerciții de gândire și răzgândire pentru că, în acest proces interior de limpezire a intențiilor, intră destul de mulți factori aleatorii care vin dinspre copii, dinspre relațiile sentimentele ori dinspre cunoscuți și prieteni. Cel mai mult, le grevează intențiile, relațiile libere de constrângeri, bazate pe simpatii și interese comune, specifice casei a XI-a care continuă să fie locuită de mai multe planete ce tranzitează zodia Peștilor și în care, pe 12 martie, își va face intrarea planeta Venus. Până pe 5 aprilie, ea le va oferi mici momente de speranță sau satisfacție, etape agreabile care nu trebuie exagerate nici în forma, nici în conținutul lor, pentru că au o valoare de moment și atâta tot. Între 16 și 18 martie dimineața, Taurii vor fi scumpi la vorbă și vor deveni bănuitori, predispuși să verifice totul și să nu creadă pe nimeni ba chiar să devină ostili și iritați față de orice sugestie care li se oferă. Pe 18 martie, după ora 9 dimineața, pe Tauri îi va încerca un foc la inimă a cărei sursă este o chestiune de familie care îi face să se „inflameze” ori de câte ori motivul respectiv le revine în minte tocmai pentru că nu-l pot rezolva.

Gemeni

12 și 13 martie pot fi niște zile banale pentru Gemeni care vor urma rutina și preocupările curente legate de casă, familie, gospodărie care numai entuziasm nu provoacă. Între 14 și 15 martie, Gemenii vor resimți o dezmorțire sufletească : vor fi mai degajați, mai dispuși să se bucure de viață dar și mai dispuși să răspundă noianului de provocări ale carierei, profesiei, funcției. Tinerii vor căuta situațiile cu vocație publică pentru a se afirma, pentru a atrage atenția asupra lor. Pentru cei maturi se pune problema apărării unui statut, corectării unei etape ce a trecut în dezavantajul lor. Cei care desfășoară activități artistice, de creație, interpretative, care lucrează în presă sau în orice formă de media, pot înregistra, după 12 martie, succese, progrese, premii, cronici bune, simpatia publicului sau, de la caz la caz, pot înfrânge obstacole mai vechi. Între 16 și 17 martie, unii nativi vor fi prudenți și cumpătați la capitolul bani. În ziua de 18 martie, Gemenii vor dori să se impună în orice discuție cu miză importantă: vor dori să aibă ultimul cuvânt într-o decizie, își vor susține energic un punct de vedere sau o soluție. Pentru unele persoane născute în acest semn zodiacal se pot ridica probleme de cooperare cu persoanele cu care, până mai ieri, au lucrat bine. Acum, pot apare divergențe de opinii, provenind de la o diferență de interese și mize ce nu mai sunt comune. Alteori, viața acelora suferă zdruncinări de statut care-i pun, prin reflex, pe Gemeni, în situația de a se reorienta pentru a continua un proiect sau a securiza activitatea în care sunt implicați. În rândul unor tineri, nu sunt excluse ieșirile stridente, deplasate sau disproporționate, aceștia reușind să se pună rău cu persoanele mai în vârstă pe fondul unor dispute și confruntări. Întreaga săptămână este nesigură și alunecoasă pentru acțiunile cu componentă legală, cu miză juridică sau care urmează o desfășurare procesuală.

Rac

Temeinicia unor relații de amiciție poate fi pusă la încercare în zilele de 12 și 13 martie. Relațiile în care intervin interese lucrative, cooperări, parteneriate este viciată de tranzitele acestei perioade care pot scoate la iveală vicii: unii parteneri nu sunt așa cum păreau a fi, alții își dau arama pe față, în sensul în care operează schimbări radicale de comportament, în detrimentul nativilor din Rac sau aceste relații se dovedesc a fi fost dintotdeauna șubrede doar că, acum, această latură este mult mai vizibilă. Între 14 și 15 martie, gândurile, rațiunea, conexiunile logice, percepțiile Racilor sunt supuse unui stres.Flash-uri astrale cad asupra unor segmente de viață și mecanisme de gândire ale nativilor astfel încât aceștia pot avea revelații, pot „intra la idei”, devenind din ce în ce mai preocupați de aspectele nerostite, nedezvăluite, încețoșate din viața lor. Sănătatea de fiecare zi poate să le ofere, cu predilecție bărbaților, surprize neplăcute, celor tineri sau încă tineri (22, 33, 44 de ani) și cu prioritate celor care desfășoară activități fizice cu grad mare de efort ori activități sportive. Astfel, unii dintre aceștia se pot trezi, în aceste zile, că aparatul loco-motor nu funcționează corect, că acesta „a intrat în grevă”, ne mai permițându-le să-și desfășoare, activitatea, ca altădată. Între 16 și 18 martie (până la ora 9 dimineața), Luna este un aliat puternic care, deși îi face hipersensibili, îi ajută pe nativi, prin intuiții corecte și presimțiri justificate, să completeze un șir întreg de raționamente fracturate, până nu demult, de informațiile lipsă, prin intuiții și lămuriri interioare care le permit să ia deciziile corecte și necesare lor, în această etapă de viață. În restul zilei de 18 martie, se conturează nașterea unor orgolii profesionale ce îi pot împinge, pe unii, să provoace rediscutarea salarizării sau retribuției lor.

Leu

Pe 12 și 13 martie, unii nativi vor dezvolta o tendință, utilă lor dar neconvenabilă pentru cei din jur, de a-și consolida un statut socio-profesional, de a face paradă de virtuțile lor, de a-și exercita dreptul de a decide discreționar (mai ales dacă sunt „șefi”), în scopul de a-și consolida o poziție ori de a face impresie în fața opiniei publice. În cerc restrâns, ei se vor „da mari”, cu orice prilej. Pe 14 și 15 martie, relațiile în care intervine un dram de simpatie, de atracție sau chiar de afecțiune pot fi încercate de „alunecări de teren”. Ceva fuge de sub picioarele unor nativi care asistă, neputincioși, la degradarea relațiilor bazate pe prietenie sau pe atracție. Uneori, ei înșiși pot fi cei care declanșează o criză în acest cadru relațional, manifestându-și atașamentul sau atracția față de unele persoane ceea ce stârnește furia, nemulțumirea sau, după caz, gelozia prietenilor și partenerilor. Aventura este, pentru ei, o provocare aproape irezistibilă. Mai există o dimensiune astrală a acestor zile care activează cele două case ale banilor și beneficiilor materiale, extrem de puternică, ceea ce poate reprezenta o motivație reală – nu doar o justificare subiectivă! – pentru escapadele sau bruștele lor atașamente. Este un moment al contradicțiilor și conflictelor potențiale, provocate chiar de ei. Între 16 și 18 martie (până la ora 9 dimineața), Leii se vor putea confrunta cu posibile stări de disconfort gastric, de suferințe osoase sau de reacții cutanate pe fondul unui aliment, medicament sau tratament pe care organismul nu-l suportă. După ora 9 dimineața, va crește nivelul de orgoliu și se va intensifica dorința nativilor de a face lucruri importante care să-i ridice în proprii lor ochi. Individualismul, dorința de a cuceri, de a doborî recorduri sau de a frânge inimi va continua până în seara zilei de 20 martie.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro