Horoscop Urania 13-19 februarie 2021. Lacrimi de Valentine’s day pentru multe zodii

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 13 - 19 februarie 2021 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

12 feb. 2021, 13:02
Horoscop Urania 13-19 februarie 2021. Lacrimi de Valentine’s day pentru multe zodii

Horoscop Urania 13-19 februarie 2021 Berbec

Între 13 și 14 februarie după-amiaza, moment al interiorizării, al cufundării în gânduri și analize personale, nevoie de a “vagabonda” cu gândul în diferite zone ale existenței personale; răstimp calm.

Între 14 februarie, după ora 17:54, și zorii zilei de 17 februarie, Luna va traversa zodia Berbecului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal energie și determinare, (ceva) mai mult entuziasm și capacitatea de a se angaja în activități care cer efort și curaj. Între 17 februarie, după ora 05:12, și după-amiaza zilei de 19 februarie, perioadă mai puțin liniștită din punct financiar: stres legat de nevoia de a face niște plăți, dialoguri incomode cu funcționarii unor instituții pe teme financiare, vești destabilizatoare, situații care se schimbă de la o oră la alta, efort de a menține un echilibru între încasări și plăți pe fondul unor situații care devin, cu fiecare zi, tot mai presante. Posibile conflicte cu prietenii pe teme bănești, mai ales dacă nativii au intrat cu aceia în afaceri sau în combinații care, acum, nasc neînțelegeri.

În ziua de 18 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 20 martie; acesta va deschide larg porțile unei stări interioare intense, marcate de nostalgii, de visare, de aspirații, de sensibilitate și de emoții. Începând cu 19 februarie, după 18:04, și, ulterior, pe 20 și 21 februarie, Luna va activa sectorul comunicării și le va permite nativilor să se exprime liber, nestingheriți de prejudecăți și să formuleze într-un chip convingător chiar și un conținut dificil (adevăruri, mărturisi, atenționări, refuzuri) făcând acele adevăruri mai puțin deranjante pentru cei cărora le vor fi adresate. Beneficiu de la schimbul de idei și impresii cu persoanele relativ apropiate lor (cunoscuți ocazionali, parteneri de întruniri, vecini, tovarăși de călătorie).

Horoscop Urania 13-19 februarie 2021 Taur

Între 13 și 14 februarie după-amiaza, momente plăcute petrecute alături de un prieten sau de un grup de apropiați în mijlocul cărora nativul se va simți în largul lui. Între 14 februarie, după ora 17:54, și zorii zilei de 17 februarie, neliniște interioară, agitație, enervări pe fondul rememorării unor secvențe de viață care i-au nemulțumit pe Tauri și care nu le dau pace nici după ce s-au epuizat pentru că ecoul lor va pune în evidență slăbiciunile personale care au funcționat în acel moment. Între 17 februarie, după ora 05:12, și după-amiaza zilei de 19 februarie, binevenită tendință de calmare și de atenuare a stărilor de spirit răscolite în ultima vreme. Totuși, tranzitul va activa și alte mecanisme trupești și sufletești născute din dorința nativilor de a-și păstra echilibrul în fața provocărilor.

Posibile ipostaze de viață cotidiană plăcute sau asociate cu un risc pentru corpul fizic (lovituri, traumatisme din cădere, suferințe organice legate de fiziologia zonei gâtului și a cefei – junghi, rigiditate, anchiloză). În ziua de 18 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 20 martie, timp în care va străbate casa relațiilor de prietenie. În mod normal, secvența ar trebui să le permită refacerea legăturilor cu una sau mai multe persoane de care au fost, la moment dat, apropiați, și cu care, din varii motive, au întrerupt legătura.

Momente plăcute, petrecute alături de prieteni: sinceritate, corespondență sufletească, amabilitate, onestitate etc. Începând cu 19 februarie, după 18:04, și, ulterior, pe 20 și 21 februarie, aspect astral mai puțin relevant pentru mecanismele bănești. Atenție, întreaga săptămână, la încleștarea de interese și de conflicte posibile pe direcția exercitării unei funcții, a gestionării autorității cu care au fost investiți; posibile confruntări de idei și stil de a gestiona chestiunile profesionale.

Horoscop Urania 13-19 februarie 2021 Gemeni 

Între 13 și 14 februarie după-amiaza, Urania anunţă ipostaze plăcute pentru cei care desfășoară activități “în văzul lumii”: actori, artiști din toate genurile interpretative, personalități care se exprimă în fața unui public. Între 14 februarie, după ora 17:54, și zorii zilei de 17 februarie, unii prieteni îi pot agasa pe nativi prin insistență, solicitări nejustificate, lipsă de măsură, impolitețe. Disfuncții în felul în care se vor desfășura relațiile Gemenilor cu unii apropiați: întâlniri contramandate, dialoguri întrerupte, comunicare viciată de evenimentele cotidiene, stres personal.

Între 17 februarie, după ora 05:12, și după-amiaza zilei de 19 februarie, disfuncții organice legate de zona gâtului și a organelor localizate în acel sector anatomic, efort de păstrare a echilibrului interior pe fondul unor informații sau situații destabilizante, tendința de a lua decizii la mânie, la revoltă sau în fața unor provocări.

În ziua de 18 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 20 martie. În acest răstimp, sectorul funcției și al succesului va fi avantajat de energia pe care nativii o vor primi de la Soare și care le va da forța de a rezista la încercări, le va susține efortul de afirmare și de exprimare în public. Începând cu 19 februarie, după 18:04, și, ulterior, pe 20 și 21 februarie, Luna va traversa zodia Gemenilor și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal mai multă degajare interioară și distanță față de factorii stresanți. Gemenii vor simți nevoia să se exprime liber, să acționeze fără a fi cenzurați de restricțiile exterioare sau de limitările personale. Moment de mare și frumoasă activitate mentală: imaginație, inspirație, intuiție, spirit novator, inteligență pratică, soluții salvatoare găsite în ultima clipă în situații dificile. Posibile destabilizări interioare în urma revelației unui adevăr.

Ziua indragostitilor 2021. Cine seduce si cine este sedus? Horoscop special de Valentine’s Day
Horoscop săptămânal Rac  – 13 – 19 februarie 2021

Între 13 și 14 februarie după-amiaza, nevoia de a schimba registrul: Racii vor fi atrași de preocupările care pot să le dea satisfacții în plan sufletesc, spiritual, cultural, religios; moment al sensibilității și receptării unor mesaje subtile. Între 14 februarie, după ora 17:54, și zorii zilei de 17 februarie, posibile ipostaze incomode în plan profesional, mai ales dacă activitățile se desfășoară în fața unei asistențe, a unui public sau a unui colectiv exigent, uneori, chiar, ostil lor.

Între 17 februarie, după ora 05:12, și după-amiaza zilei de 19 februarie, o relație de prietenie poate fi pusă la încercare de evenimentele care introduc accente majore ce privesc interesul personal în fața cărora, nici Racii, nici prietenii lor nu vor fi scutiți de tentația de a se proteja (menaja) sau de a culege roadele unei ipostaze avantajoase; dispute pe tema organizării și a susținerii unor preocupări și inițiative comune menite să le ofere o formulă de exprimare a personalității lor.

În ziua de 18 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 20 martie. În felul acesta, sectorul afirmării într-un plan superior al pregătirii lor pentru viață și profesie va avea o susținere reală, dându-le un binevenit spirit de inițiativă și dorința de a trece la fapte. Cei mai avantajați vor fi cei care au deja un ideal formulat clar dar pentru care nu au avut, până acum, energia sau convingerea interioară să-l pună în aplicare. Începând cu 19 februarie, după 18:04, și, ulterior, pe 20 și 21 februarie, aspect puțin semnificativ pentru evoluția stării lor de sănătate.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro