Horoscop Urania 13-19 mai 2023. Turbulenţe în sectorul banilor pentru multe zodii, deşi ieşim din Mercur retrograd

Horoscop Urania pentru săptămâna 13-19 mai. Cum va fi următoarea săptămână, conform celebrului astrolog. Gemenii au parte de comportamente ciudate.

12 mai 2023, 14:17
Horoscop Urania 13-19 mai 2023. Turbulenţe în sectorul banilor pentru multe zodii, deşi ieşim din Mercur retrograd

Horoscop Urania pentru săptămâna 13-19 mai Berbec

Între 13 și 15 mai dimineața, stare psihică echilibrată, disponibilitate spre relaxare, spre preocupări superioare; nevoie de singurătate și de cufundare în trăiri interioare: amintiri, meditație, visare, proiecții în viitor. Efort de autocunoaștere prin cercetarea atentă a trecutului și a perioadelor de viață mai îndepărtate: prima copilărie, adolescența, eventual chiar tinerețea.

Între 15 mai, după ora 10:56′, și 17 mai, după ora prânzului, Luna va tranzita zodia Berbecului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal energie, o bună capacitate de mobilizare a resurselor interioare, reacții ferme și prompte la solicitările socio-profesionale, ambiție și rezistență la efort fizic sau psihic prelungit.

Horoscop WEEKEND 12-14 mai 2023. Mercur iese din retrograd

Pe 16 mai, Jupiter va intra în zodia Taurului și, până pe 26 mai 2024, va străbate sectorul banilor câștigați prin efort personal; Marele Benefic le va oferi situații favorabile, soluții oneste, dar și voința necesară pentru a valorifica un talent sau o competență care le-ar asigura un venit suplimentar constant sau ocazional, dar le va da și plăcerea de a cheltui, de a face cadouri ori disponibilitatea de a-i ajuta pe cei care au nevoie de o susținere financiară.

Între 17 mai, după ora 15:28′, și 19 mai, acumulare majoră de planete în sectorul banilor câștigați prin efort personal.Treburile financiare vor beneficia, din 16 mai, de mersul direct al planetei Mercur, care va accentua logica, bunul-simț și atitudinea pragmatică, și de prezența lui Jupiter, care va intra în zodia Taurului în ziua de 16 mai; până pe 26 mai 2024, el le va proteja veniturile, buna desfășurare a activităților lucrative și respectarea contractelor în care cei născuți în Berbec s-au angajat. Pe 19 mai (18:53′) va avea loc Luna Nouă în Taur, la 28°25′, tot în sectorul banilor și ar putea marca începutul unui nou tip de relație de serviciu ori de activitate retribuită.

Taur

Horoscopul realizat de Urania pentru săptămâna următoare arată că nativii Taur vor avea parte de sfârșitul unei etape. O dată cu luna nouă în Taur, aceștia reușesc să marcheze sfârșitul unei îndelungi perioade, care a început încă din 2022.

Horoscop Urania 13-19 mai 2023 Gemeni

În săptămâna ce urmează, horoscopul realizat de Urania arată că pot exista certuri cu un apropiat. Este vorba despre un comportament ciudat sau niște derapaje legate de un subiect de care ambii sunt foarte interesați.

Rac

Pentru nativii din zodia Rac, Urania transmite că Mercur îi va afecta în următoarea perioadă. În următoarea săptămână urmează un schimb de impresii cu prietenii Racilor și reușesc să ajungă la un consens.

 

Horoscop Urania 13-19 mai 2023 Leu

Pentru nativii din zodia Leu urmează niște vești foarte bune din punct de vedere material. Este vorba despre niște beneficii care au o valoare mică, dar care te bucură în mare măsură.

Numărul tău de telefon are vibraţii ascunse. Mihai Voropchievici îi avertizează pe cei care au cifrele 2 sau 3!

Te vei confrunta totuși cu niște presiuni. Vrei să faci economii, dar ai și mai multe obligații de plată pe care trebuie să le îndeplinești.

Horoscop Urania 13-19 mai 2023 Fecioara

Horoscopul realizat de Urania pentru săptămâna 13 -19 mai 2023 arată că Fecioarele au unele tendințe favorabile din partea astrelor.

Este vorba despre faptul că sunt favorizate în acest moment dialogurile cu diverși parteneri de afaceri sau chiar cu soția sau soțul.

Continuarea horoscopului realizat de Urania, pe Libertatea.ro