Horoscop Urania 13-19 martie 2021. Alchimii sufletești pot descătușa niște sentimente înăbușite

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 13 - 19 martie 2021 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

12 mart. 2021, 12:28
Horoscop Urania 13-19 martie 2021. Alchimii sufletești pot descătușa niște sentimente înăbușite

Horoscop Urania 13-19 martie 2021 Berbec

Între 13 și începutul zilei de 14 martie, nativii ar trebui să resimtă efectul tranzitelor momentului asupra stării lor psihice. În mod normal, aceștia ar trebui să fie mai calmi, mai ponderați sau mai înțelepți în reacții ori chiar să aibă puterea să se detașeze de factorii care le pot tulbura liniștea, evitând oamenii și împrejurările care le pot da echilibrul organic peste cap. Luna Nouă în Pești, care se va produce în ziua de 13 martie, va pune accentul pe latura interiorității și a trăirilor generate de amintiri, emoții, solicitări afective.

Uneori, aceste alchimii sufletești pot descătușa niște sentimente înăbușite sau neînțelese în adevărata lor motivație pe care acum nativii o pot înțelege cu adevărat. Acest sector existențial va rămâne activ încă trei săptămâni ca o consecință a intrării planetei Mercur în zodia Peștilor, în ziua de 16 martie, semn pe care îl va traversa până pe 4 aprilie, timp în care le va permite celor născuți în Berbec să-și rafineze percepțiile și să primească informații pe căi discrete, purtătoare de mesaje subtile.

Între 14 martie, după ora 1:44, și 16 martie, la prânz, Luna va tranzita zodia Berbecului și-i va scoate pe nativi din starea de alean și de visare, făcându-i să se angajeze în activități practice, să se cupleze la realitatea din care, spre marele lor deliciu, au evadat câteva zile. Între 16 martie, după ora 12:57, și începutul zilei de 19 martie, agitație fără vreun efect concret în plan financiar. Se mențin active toate ipostazele care privesc blocajele bănești, evenimentele construite greșit pentru că nativii s-au bazat pe niște prieteni care nu au fost la înălțimea așteptărilor sau a momentului, oferindu-le surprize neplăcute. Din 19 martie, după ora 1:42 și ulterior, pe 20 și 21 martie, moment interesant pentru tot ceea ce înseamnă comunicare, dialog, schimb de idei și impresii, acumulare de informații.

Horoscop Urania 13-19 martie 2021 Taur

Între 13 și începutul zilei de 14 martie se va menține starea de bine și influența pozitivă a unor relații de prietenie asupra nativilor: unii se vor bucura de o bună comunicare cu cei apropiați, alții ar putea dezvolta proiecte comune și, în sfârșit, alții ar putea primi “o mână de ajutor” sau o intervenție salutară într-unul din sectoarele lor de viață și activitate. Un moment special îl poate reprezenta ziua de 13 martie, grație efectelor pe care le-ar putea produce Luna Nouă în Pești, în acest sector al cerului lor de naștere. Din 16 martie, când planeta Mercur va intra în zodia Peștilor, și până pe 4 aprilie, dialoguri utile, sincere sau speciale cu o persoană care îi poate fi de folos nativului prin calitatea relației, prin circumstanțele pe care le va genera sau prin corespondențele spirituale și reperele de viață pe care le vor oferi.

Între 14 martie, după ora 1:44, și 16 martie, context puțin semnificativ pentru aspectele de sănătate și, cu atât mai puțin, pentru necunoscutele pe care unii ar dori să le dezlege. Între 16 martie, după ora 12:57, și începutul zilei de 19 martie, Luna se va plasa în tranzit prin zodia Taurului, activând și susținând toate aspectele care țin de specificul casei I a cerului de naștere al acestor nativi, doar că acolo va da peste Uranus și Luna Neagră, care răscolesc de ceva vreme universul lor cotidian.

Horoscopul primăverii 2021 cu Cristina Demetrescu: Marele Benefic ajută la închiderea pandemiei

Horoscop Urania 13-19 martie 2021 Gemeni

Între 13 și începutul zilei de 14 martie, ipostaze ale unei vieți profesionale cu un grad sporit de importanță sau de relevanță socială. Perioadă bună, favorabilă creării sau reparării unei imagini publice grevate de stângăciile anterioare sau de manifestările ce au vădit lipsa de experiență. Posibilitatea ca unele persoane născute în acest semn să găsească tonul, formularea sau cuvântul potrivite în împrejurări complicate: tensiune relațională, ostilități, manifestări ale antipatiei sau lipsei de solidaritate cu el, personal, sau cu cauza pe care o va susține.

Sectorul ascensiunii profesionale poate trece printr-un moment semnificativ (încercare, efort de depășire a unei situații delicate ori riscante) în ziua de 13 martie, pe fondul Lunii Noi în Pești care le va spori intuiția. Ipoteză de viață publică și care se poate transforma într-un succes. Sectorul va continua să fie bine aspectat astral și după 16 martie, când Mercur va intra în zodia Peștilor și, până pe 4 aprilie a.c., le va da posibilitatea Gemenilor să se exprime coerent și convingător în spațiul public. Între 14 martie, după ora 1:44, și 16 martie, la prânz, nativii nu ar trebui să spere la ajutorul unuia sau mai multor prieteni, pentru că acesta nu va veni.

Horoscop PRIMAVARA 2021: Ce ELEMENT este zodia ta – AER, FOC, PAMANT sau APA? Iata ce aduc cele 3 luni de primavara pentru elementul tau!
Între 16 martie, după ora 12:57, și începutul zilei de 19 martie, posibile destabilizări interioare (teamă de viitor, neîncredere în propriile puteri, incapacitatea de a intui direcțiile de evoluție ale unei împrejurări cu prea multe necunoscute). Din 19 martie, după ora 1:42, și ulterior, pe 20 și 21 martie, Luna va traversa zodia Gemenilor și le va da celor care s-au născut în acest semn un real spor de imagine și susținere într-o serie de atitudini și inițiative în care vor avea nevoie de curaj, de spirit tânăr, de reacție rapidă, de dorință de progres, de capacitatea de a face față evenimentelor în derulare.

Horoscop Urania 13-19 martie 2021 Rac

Între 13 și începutul zilei de 14 martie, activitate susținută la nivelul mentalului superior (interogații legate de conștiința, de locul și rolul nativului în scopul de a progresa sau a da curs unor vocații), resimțită chiar ca o provocare în preajma zilei de 13 martie, când se va produce Luna Nouă în Pești. Racii vor fi atenți la ceea ce se petrece în jurul lor și vor încerca să extragă concluziile utile dezvoltării și corectării proiectelor lor. Moment al exercitării unor influențe elitiste, venite prin lecturi și studii în scopul rafinării percepțiilor, prin exerciții spirituale sau în contextul unor cursuri de dezvoltare personală desfășurate sub supravegherea unui profesor. Din 16 martie, când Mercur va intra în zodia Peștilor, până pe 4 aprilie a. c., unele persoane pot dezvolta capacități speciale de asimilare a evenimentelor și de înțelegere corectă a motivației unor fapte, date, atitudini, declarații publice. Între 14 martie, după ora 1:44, și 16 martie, la prânz, solicitări intense în viața profesională; situații care nu-i convin nativului pentru că îl vor pune la încercare sau îl vor obliga să ia decizii care nu vor fi în armonie cu curentul general de opinie și cu nota comună de abordare. Între 16 martie, după ora 12:57, și începutul zilei de 19 martie, pentru că unii prieteni le pot face necazuri celor născuți în zodia Racului, indicat ar fi ca aceștia să nu solicite ajutorul apropiaților sau să-i implice în activitățile lor importante, altele decât cele ale unei banale relații sociale. Din 19 martie, după ora 1:42, și ulterior, pe 20 și 21 martie, latura exprimării orale, a vorbirii, a rostirii, a formulării ideilor, a dialogului va fi blocată sau condiționată de nevoia Racilor de a fi prudenți, de a “ține un secret”, de a nu divulga o sursă, de a nu spune ceea ce știu, de a fi precauți cu persoanele mai puțin cunoscute sau de neîncredere.

Mai multe detalii pe libertatea.ro