HOROSCOP URANIA 14-20 APRILIE 2018: Luna nouă în Berbec, Saturn retrograd, se anunţă o săptămână grea. Ce recomandă astrologul

Previziuni astrologice pentru perioada 14 – 20 aprilie 2018. Luna Nouă în Berbec, Soarele va intra în zodia Taurului.  

13 apr. 2018, 09:57
HOROSCOP URANIA 14-20 APRILIE 2018: Luna nouă în Berbec, Saturn retrograd, se anunţă o săptămână grea. Ce recomandă astrologul

Berbec

În primele ore ale zilei de 14 aprilie, preocupări, enervări de moment, reacții impulsive. Între 14 aprilie, după ora 06:26′, și dimineața zilei de 16 aprilie, comportamentul Berbecilor poate fi marcat de agitație și nervozitate. Pe 16 aprilie, (ora 05:47′), Luna Nouă în Berbec poate patrona sau genera un eveniment semnificativ în plan personal: o inițiativă, un gest care marchează începutul unei noi preocupări, o discuție esențială care pune premize noi de viață. Între 16 aprilie, după ora 11:51′, și 18 aprilie, la prânz, satisfacția sau bucuria de a fi găsit soluția la o problemă financiară de valoare modestă. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului și îi va influența în mod special pe cei născuți între a) 1 aprilie – 18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie 1969 – 18 martie 1969 pe sectorul casei I, a personalității acestor nativi. Între 18 aprilie, după ora 15:03′, și după-amiaza zilei de 20 aprilie, dialoguri mai bogate în spor de cunoaștere decât în alte perioade. Berbecii vor fi vorbăreți și curioși, poate și pentru că Mercur, revenit, din 16 aprilie la mișcarea directă, va funcționa mai bine decât în ultimele trei săptămâni. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mișcare aparent retrogradă, introducând, până pe 7 septembrie, blocaje și întârzieri în sectorul carierei, funcției și succesului. Pe 20 aprilie, (ora 06:13′), Soarele va intra în zodia Taurului, aducând o dorință de stabilitate materială tradusă prin disponibilitatea de a munci mai mult, de a face economii. Totuși, investițiile nu sunt indicate în acest răstimp. Din 20 aprilie, după ora 17:27′, interes major pentru casă și familie. Dor intens resimțit de cei care se află departe de părinți, de casă, de țară, din varii motive (muncă sau studii în străinătate, ședere îndelungată ori călătorii în afara granițelor).

Taur 

În primele ore ale zilei de 14 aprilie, posibilă întâlnire cu un prieten drag sau motiv de bucurie/plăcere resimțită de către nativi în urma unui mesaj sau semn de viață primit de la un apropiat. Între 14 aprilie, după ora 06:26′, și dimineața zilei de 16 aprilie, dureri de cap, stare interioară proastă, tulburări de logică, de percepție sau de judecată provocate de o fiziologie defectuoasă a creierului și a organelor de simț localizate la nivelul capului; Luna Nouă în Berbec, din 16 aprilie, va introduce o grabă neînțeleasă, ca rost și motivație, de către nativi care vor avea impresia că o forță puternică îi mână de la spate. Între 16 aprilie, după ora 11:51′, și 18 aprilie, la prânz, Taurii vor fi iar în formă, bucurându-se de primăvară. Pe 16 aprilie, la ora12:21′, Mercur va reveni la mișcarea directă și va introduce mai multă normalitate. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului și îi va influența pe cei născuți între a) 1 aprilie – 18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie 1969 – 18 martie 1969; timp de opt ani, el va opera transformări legate de casa a XII-a (latura ascunsă a existenței lor precum și bolile lungi, cronice sau de origine karmică). Între 18 aprilie, după ora 15:03′, și după-amiaza zilei de 20 aprilie, posibil dialog sau informări cu privire la salariu. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mișcare aparent retrogradă, marcând, până pe 7 septembrie, sectorul conștiinței și al idealurilor, introducând blocaje sau legături puternice cu trecutul care nu le permit să evolueze sau să se adapteze noilor condiții de muncă și de viață. Pe 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului, ceea ce va reprezenta un factor important de reechilibrare organică pentru următoarele treizeci de zile. Din 20 aprilie, după ora 17:27′, comportament discret, reticențe față de solicitările care, dacă le-ar da curs, i-ar obliga să-și schimbe modul de viață. 

Gemeni

Aspect nesemnificativ pentru primele ore ale zilei de 14 aprilie. Între 14 aprilie, după ora 06:26′, și dimineața zilei de 16 aprilie, agitație provocată de nevoia de a se întâlni cu mai mulți prieteni, de a organiza sau de a participa la întrunirile grupului din care nativul face parte unde se vor lua decizii importante. Pe 16 aprilie, se va produce faza de Lună Nouă în Berbec care ce va introduce un element de noutate (mesaje de la cunoscuți care pot alarma și enerva), sau de urgență în relațiile cu prietenii. Între 16 aprilie, după ora 11:51′, și 18 aprilie, la prânz, dorință de stabilitate; după atâtea șocuri, surprize și provocări, nativii vor dori să se calmeze, să se „regăsească pe sine”, să mediteze asupra celor întâmplate. Pe 16 aprilie, Mercur va reveni la mișcarea directă ceea ce va da funcțiilor lor cerebrale un plus de vitalitate și mai multă vioiciune mentală. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului și îi va influența pe cei născuți între a) 1 aprilie – 18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie 1969 – 18 martie 1969 pe sectorul relațiilor cu prietenii și a punerii în aplicare a proiectelor personale prin intermediul și cu ajutorul cunoscuților. Între 18 aprilie, după ora 15:03′, și după-amiaza zilei de 20 aprilie, Luna se va afla în semnul lor zodiacal, sporindu-le farmecul personal și calitățile native. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mișcare aparent retrogradă, marcând, până pe 7 septembrie, casa beneficiilor materiale obținute prin intermediul unor persoane. În afara unor blocaje și întârzieri, Saturn ar putea impune revenirea la etapa de început a unui demers. Pe 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și le va permite nativilor să-și pună la punct, mai ușor și în condiții optime, condiția fizică. Din 20 aprilie, după ora 17:27′, Luna îi va obliga pe aceștia să ia în calcul nevoia unei economii, renunțarea la o cumpărătură sau alcătuirea unei strategii în vederea unei revendicări salariale. 

Rac

În primele ore ale zilei de 14 aprilie, frânturi de gând nedus până la capăt stare de spirit ce își are motivația astrală în tranzitele ultimelor două-trei zile. Între 14 aprilie, după ora 06:26′, și dimineața zilei de 16 aprilie, intensă viață socială. Agitație motivată de chestiunile mărunte care se acumulează, stres provocat de ecoul pe care îl vor avea declarațiile, măsurile organizatorice ori opinii exprimate într-un cadru oficial. Luna Nouă în Berbec din 16 aprilie ar putea marca începutul unui nou statut profesional. Între 16 aprilie, după ora 11:51′, și 18 aprilie, la prânz, se pot consolida relațiile cu o persoană de curând cunoscută. Pe 16 aprilie, la ora12:21′, Mercur va reveni la mișcarea directă ceea ce va reprezenta un factor pozitiv în felul de a gândi și vorbi al Racilor, mai ales dacă aceștia au funcții, ranguri și demnități. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului și le va influența sectorul carierei, a succesului și a realizărilor superioare prin valorificarea meseriei și a calităților personale ale celor născuți între a) 1 aprilie – 18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie 1969 – 18 martie 1969. Între 18 aprilie, după ora 15:03′, și după-amiaza zilei de 20 aprilie, aspect puțin relevant. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mișcare aparent retrogradă, marcând până pe 7 septembrie, casa relațiilor parteneriale prin blocarea, anularea, întârzierea sau refacerea fundamentală a principiilor care stau la baza unui document, act, contract pe care nativii trebuie să-l semneze. Posibile răzgândiri cu privire la deciziile pe care nativii intenționează să le ia în plan conjugal; nevoia de a medita și cântări pe îndelete. Pe 20 aprilie, (ora 06:13′), Soarele va intra în zodia Taurului și îi va împinge pe Raci să ceară ajutorul prietenilor. Din 20 aprilie, după ora 17:27′, emotivitate și sensibilitate, înclinația de a reacționa afectiv.

Leu

În primele ore ale zilei de 14 aprilie, aspect astral nesemnificativ. Între 14 aprilie, după ora 06:26′, și dimineața zilei de 16 aprilie, chestiuni de conștiință. Leii vor trăi clipe de răzvrătire împotriva constrângerilor sau limitelor personale care îi împiedică să-și pună în aplicare proiectele, visele și speranțele. Nevoia de a-și depăși condiția va fi amplificată de Luna Nouă în Berbec, din 16 aprilie. Între 16 aprilie, după ora 11:51′, și 18 aprilie, la prânz, posibilă stabilizare într-o funcție sau într-o postură publică. Pe 16 aprilie, la ora12:21′, Mercur va reveni la mișcarea directă ceea ce le va permite nativilor să se exprime fluent și convingător dar le va induce, totodată, nervozitate, vehemență și plăcerea de a stârni controverse. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului și îi va influența în mod special pe cei născuți între a) 1 aprilie – 18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie 1969 – 18 martie 1969 pe sectorul conștiinței, idealurilor, atașamentelor superioare, credinței și convingerilor despre lume și viață. Între 18 aprilie, după ora 15:03′, și după-amiaza zilei de 20 aprilie, dialoguri superficiale, plăcerea de a se pierde în povești. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mișcare aparent retrogradă, marcând, până pe 7 septembrie, casa muncii cu ipostaze stringente ori cu interdicții de natură administrativă, legislativă, organizatorică. În planul sănătății, tranzitul va patrona recuperarea lentă și hipofuncția organelor legate de semnul Capricornului. Pe 20 aprilie, (ora 06:13′), Soarele va intra în zodia Taurului și va spori dorința Leilor de a-și demonstra autoritatea în exercitarea funcției sau competența în plan profesional. Din 20 aprilie, după ora 17:27′, discrete disfuncții organice legate de metabolism (digestie, fiziologia stomacului și a duodenului ori a pancreasului) și de sistemul osos; atitudine morocănoasă pe fondul unei suferințe fizice.

Fecioară

În primele ore ale zilei de 14 aprilie, intenții bune în relațiile parteneriale. Între 14 aprilie, după ora 06:26′, și dimineața zilei de 16 aprilie, posibile conflicte în jurul unui bun, al unui avantaj sau a unei sume de bani cuvenite nativului. Nerăbdarea și ostilitatea față de proceduri, oameni și evenimente vor fi provocate și amplificate de Luna Nouă în Berbec, care va avea loc pe 16 aprilie. Între 16 aprilie, după ora 11:51′, și 18 aprilie, la prânz, moment al atașamentelor față de oameni și idei ori față de premizele sociale, culturale, filosofice, religioase în care nativul se regăsește și cu al căror substrat rezonează. Pe 16 aprilie, la ora12:21′, Mercur va reveni la mișcarea directă ceea ce va mai limpezi felul nativilor de a se exprima, de a argumenta și de a purta o discuție în contradictoriu. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului și îi va influența în mod special pe cei născuți între a) 1 aprilie – 18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie 1969 – 18 martie 1969 pe sectorul casei banilor, bunurilor materiale și al avantajelor primite de la persoane particulare sau de la instituții în urma unor partaje, moșteniri, litigii. Între 18 aprilie, după ora 15:03′, și după-amiaza zilei de 20 aprilie, Fecioare vor fi preocupate de imaginea lor publică; aspect șubred prin frivolitate. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mișcare aparent retrogradă, marcând până pe 7 septembrie, casa sentimentelor și a relațiilor sentimentale ori a relațiilor dintre părinți și copii. Nota generală va fi de înstrăinare, de răceală afectivă sau chiar de ruptură. Pe 20 aprilie, (ora 06:13′), Soarele va intra în zodia Taurului, permițându-le Fecioarelor să-și identifice nevoile în consolidarea unui plan de viață pe termen lung. Din 20 aprilie, după ora 17:27′, Fecioarele vor fi circumspecte sau chiar prudente cu cei care le-au dat motive să se îndoiască de onestitatea lor.

Citește toate zodiile pe pagina Horoscopul Urania.