HOROSCOP URANIA 14 AUGUST 2017: Cum ţi-e prezis azi, aşa îţi va merge toată săptămâna. HOROSCOPUL DE LUNI

HOROSCOP URANIA 14 AUGUST 2017: Cuadratura Luna-Marte poate provoca dificultati de comunicare si o stare generala de iritabilitate. In acest context astral este recomandat sa ne pastram calmul, sa fim toleranti cu punctele de vedere ale celorlalti si, indiferent de problemele cu care ne confruntam, sa incercam sa vedem partea buna a lucrurilor.

13 aug. 2017, 11:29
HOROSCOP URANIA 14 AUGUST 2017: Cum ţi-e prezis azi, aşa îţi va merge toată săptămâna. HOROSCOPUL DE LUNI

HOROSCOP 14 AUGUST 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Eşti foarte econom astazi, de parca te-ar fi copleşit o serie de griji materiale pentru ca nu te afli pe cel mai sigur nivel din acest punct de vedere. Eşti mult mai preocupat de consumuri, de cheltuieli, de preţuri, şi faci in aşa fel incat sa le ţii pe toate perfect sub control ca sa nu dezechilibrezi bugetul. Unii chiar vor spune ca ai devenit cam zgarcit, ca exagerezi cu economia, dar numai tu iţi cunoşti interesele şi puterile materiale pentru a te comporta aşa! E mai bine sa fii prudent şi cumpatat in cheltuieli intr-un moment critic decat sa arunci cu banii pe fereastra şi sa regreţi mai tarziu.

HOROSCOP 14 AUGUST 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Mintea ta e plina de idei şi toate au ca numitor comun lupta pentru adevar. Conştiinţa işi lasa amprenta pe tot ce faci şi consideri ca nu te poţi abate de la calea cea buna nici macar un pas. Nu poţi accepta sa faci niciun fel de compromis, priveşti lucrurile cu maxima seriozitate doar din prisma adevarului, şi daca observi chiar şi cea mai mica urma de iluzie, de minciuna, de abatere de la reguli, iei masuri imediate. E mai bine sa iei acum aceste decizii radicale, decat sa accepţi sa continui un drum ştiind ca eşti nevoit sa comişi şi unele greşeli, dar ceva din interiorul tau nu te lasa sa calci pe alaturi. Doar pe calea corecta, aşadar!

HOROSCOP 14 AUGUST 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Discuţi despre bani cu un ton mult mai serios, pus pe fapte mari. Eşti in faţa unor investiţii masive, a unor achiziţii de zile mari sau poate a unei tranzacţii majore cu efecte pe termen lung, cum ar fi cumpararea unui obiect scump (o casa de exemplu). Pe de alta parte, deciziile de natura financiara pe care eşti gata sa le iei te pot influenţa pe luni de zile de acum inainte, tocmai de aceea nu ai voie sa glumeşti sau sa iei decizii pripite, ci sa chibzuieşti profund asupra direcţiei spre care eşti gata sa porneşti.

HOROSCOP 14 AUGUST 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Lucrurile merg ca la carte şi ai toate motivele de bucurie cand vezi ce bine se aşeaza toate la locul potrivit. Eşti pe drumul cel mai sigur catre o victorie de toata frumuseţea, dar trebuie sa recunoşti ca ceea ce a stat la baza acestei reuşite a fost numai gandirea ta pozitiva. Ai avut incredere totala ca vei reuşi, ca vei ajunge la acest scop, şi iata ca intuiţia te-a dus direct la ţinta ta suprema. Ai numai motive de satisfacţie şi de mandrie personala pentru ceea ce ai construit, deci lauda-te lumii, pentru ca ai cu ce! Nu e infatuare, nu e orgoliu, ci e un sentiment de totala fericire ca ai ajuns aici, deci de ce nu te-ai lauda cu asta?

HOROSCOP 14 AUGUST 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Intotdeauna apare soarele dupa furtuna! Acelaşi sentiment il vei avea şi azi ca, dupa cine ştie ce mare proba de incercare prin care ai trecut, dintr-o data orizonturile se lumineaza. Semn ca niciodata nu trebuie sa-ţi torni cenuşa in cap, sa-l iei pe nu in braţe, sa iţi accepţi infrangerea, pentru ca soluţiile apar şi cand te aştepţi mai puţin. Vei vedea ca toata suferinţa prin care ai trecut are un sens şi o rezolvare, poate fi ştearsa cu buretele şi in urma raman doar razele calde ale soarelui. Nimic nu merita transformat intr-un dezastru, ci uneori chiar şi ceea ce pare mai trist nu e decat o etapa intermediara inainte de o mare bucurie. Capul sus şi aşteapta deznodamantul cel bun!

HOROSCOP 14 AUGUST 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Eşti parte dintr-un intreg, ca atare nu incerca sa te separi de restul lumii, pentru ca numai printre oameni poţi da randament maxim. Schimbul de idei, cooperarea, dialogul sunt toate la cote inalte acum, pentru ca ai ocazia de a-ţi expune şi tu punctele de vedere foarte bine argumentate, dar afli şi o mulţime de informaţii interesante de la ceilalţi. Daca ţi-ai uni forţele cu cei care ţi se alatura acum, rezultatele ar fi excelente, ca atare nu face opinie separata, ci stai laolalta cu un grup de oameni care te completeaza de minune, care gandesc la fel ca tine, care participa umar la umar la un interes comun.

HOROSCOP 14 AUGUST 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Chiar daca nu te afli in cel mai stimulativ mediu, ci printre oameni care se plang mereu de ceva (de boli, de lipsuri, de bani, de eşecuri), ar trebui sa faci abstracţie de acest anturaj şi sa te gandeşti numai la propria ta linişte interioara. Ştii bine ca asemenea subiecte te influenţeaza negativ, pentru ca ai un suflet sensibil care rezoneaza la necazurile umane, dar azi numai tu şi liniştea ta interioara contaţi. Prefa-te ca nu auzi lamentarile celor din jur, pentru ca unii vor profita de bunatatea ta şi tocmai pentru ca ştiu ca pe tine te impresioneaza uşor asemenea poveşti, te vor copleşi cu ale lor. Nu-i asculta!

HOROSCOP 14 AUGUST 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Mare atenţie pana unde intinzi coarda in cazul unui conflict ce poate denatura in reacţii agresive periculoase. Poţi avea o confruntare acerba cu o persoana care nu prea te are la suflet, descoperind cu aceasta ocazie mai clar cine ţi-e prieten sau nu. Tensiunea generata de conflict te face sa aluneci spre o zona sensibila pentru psihicul tau, pentru ca nici ţie nu-ţi place cum se desfaşoara discuţia, pentru ca scoate la iveala ce e mai urat din caracterul uman. Evita aşadar situaţiile conflictuale!

HOROSCOP 14 AUGUST 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Veştile bune vin de la oamenii la care ţii cel mai mult, care te rasfaţa cu vorbe dulci, cu incurajari şi aprecieri care iţi fac bine. Descoperi cat de important e sa ai pe cineva drag aproape care sa-ţi ridice moralul atunci cand eşti mai obosit. In astfel de momente sensibile din punct de vedere emoţional, poţi numara caţi prieteni adevaraţi mai ai, care sunt alaturi de tine necondiţionat şi cred in tine, exact atunci cand tu te indoieşti cel mai mult de propria valoare. Vorbele lor frumoase au efect miraculos asupra psihicului tau, reducandu-te pe linia de plutire.

HOROSCOP 14 AUGUST 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Apare o piedica greu de trecut din cauza careia multe planuri de astazi vor sta pe loc sau vor fi amanate. E o lecţie a rabdarii, pentru ca stai pe loc cu scopul de a mai invaţa ceva sau de a repara o veche eroare ce iese abia acum la iveala. E nevoie de acest ragaz, chiar daca, pe moment, ai tendinţa de a-l considera finalul tuturor eforturilor tale, dar dupa ce va trece valul cel mai dificil, vei incepe sa-i inţelegi rostul. Stand un pic pe loc, vezi altfel lucrurile, şi la fel se va intampla şi azi, descoperind, chiar din miezul acestui hop, cea mai utila idee de a ieşi din impas.

HOROSCOP 14 AUGUST 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Bucura-te de liniştea care s-a instalat peste viaţa ta, de parca toate problemele majore nu mai au nicio importanţa. Eşti calm, rabdator, te comporţi ca un inţelept care şi-a invaţat lecţiile destinului şi deja poate da sfaturi şi la alţii. Mulţi vor aprecia sfaturile tale, pentru ca se bazeaza pe o experienţa bogata şi pe invaţaturi bine asumate. Cine te are azi prin preajma are numai de caştigat de pe urma informaţiilor, cunoştinţelor şi ideilor bine argumentate logic pe care le ai de impartaşit cu multa placere.

HOROSCOP 14 AUGUST 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Refuzul care vine azi ca din senin iţi strica toate planurile pe care ţi le-ai facut cu privire la un proiect important. Il poţi considera o uşa trantita in nas, un eşec care, momentan, nu poate fi reparat. Ţi se cere o schimbare radicala de atitudine, nu mai poţi continua in acelaşi mod ca inainte, deci, oricat de greu işi este sa te adaptezi altei situaţii, va trebui sa o faci cat de repede, ca sa nu pierzi tot ce ai construit pana acum. E o surpriza neplacuta, dar daca ii vei da curs, mai sunt inca şanse pentru planul ajuns acum in impas.