HOROSCOP URANIA 15-20 FEBRUARIE 2020. Zodii predispuse la răceală, probleme financiare şi accese de gelozie

Publicat: Sâmbătă, 15 Februarie 2020 09:57 // Actualizat: Sâmbătă, 15 Februarie 2020 09:57 // Sursa: romaniatv.net

HOROSCOP URANIA 15-20 FEBRUARIE 2020. Cele două evenimente astrologice importante ale intervalului 15-21 februarie 2020 sunt intrarea planetei Marte în zodia Capricornului și intrarea Soarelui în zodia Peștilor. Iată care sunt previziunile Uraniei pentru toate zodiile în săptămâna 15-21 februarie 2020.

Berbec

Bănuielile pot pune stăpânire pe sufletul și mintea câte unui nativ care se îngrijorează în legătură cu felul în care decurg niște proceduri birocratice. Aceștia trebuie să depună un efort pentru a se menține într-o funcție ori pentru a fi acceptați într-un context de activitate cu grad mare de dificultate. Nativii vor avea o stare de incertitudine interioară. 

Taur

Cei care au probleme financiare sau materiale/patrimoniale vor căuta soluții logice, corecte, în nota și spiritul legii și chiar vor găsi. Taurii vor fi obligați să se supună unor rigori sau să adopte un mod de viață care presupune disciplină, rigoare, metodă și sacrificarea unor plăceri ori confortul unui mod de viață lipsit de griji pentru a obține o performanță sau a evolua în plan profesional. 

Gemeni

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Gemenilor vor fi predispuși la răceală, guturai, infecții stomatologice, disfuncții ale aparatului urinar sau genital. La locul de muncă, se vor confrunta cu mici probleme din partea unor colegi geloși pe abilitățile lor. Va fi nevoie de răbdare, maturitate, logică și rezistență nervoasă pentru a trece cu bine peste toate ostacolele. 

Rac

Nativii vor avea trăiri intense, profunde, răscolitoare, care pot complica relațiile sentimentale nu tocmai armonice, în schimb, pot ridica pe culmile succesului un demers artistic, deoarece creativitatea este la cote înalte. Vor fi călăuziți de dorința de revanșă, dar au tendința de a refuza soluțiile oneste. Nativii vor aspira spre un mod de viață superior. 

Leu

Nativul Leu va avea probleme serioase în familie, unde se strecoară minciuna, dar totul se va rezolva cu o discuție serioasă. Este posibilă o plecare în vacanță, deoarece nativul are nevoie de destindere, vrea să se bucure de viață. Trebuie să fiți atenți, deoarece apare pericolul unor accidentări destul de serioase. La capitolul finanțe vor sta foarte bine, iar lucrurile se vor îmbunătăți!

Fecioară

Nativii nu se mai joacă și vor dori să dea un semnal celor din jur că ei “nu glumesc”, ceea ce multora dintre partenerii lor de dialog nu o să le placă. Apar mici conflicte sau nereguli în timpul unor deplasări, fapt care poate duce la regândirea unor parteneriate. 

Balanță

Nativul Balanță trece printr-o perioadă dificilă, cel puțin din punct de vedere material. Apar situații speciale în viața de familie care nu pot fi rezolvate ușor, care generează blocaje. Asupra relațiilor de muncă se va abate nesiguranța, îndoială sau riscul unei evaluări incorecte a oamenilor și evenimentelor. 

Scorpion

Nativii vor fi plini de farmec, de intensitate în trăiri și reacții, sensibilitate, inspirație și intuiție. La locul de muncă însă apar nemulțumire față de felul în care este pus în aplicare un act normativ și care nu-i favorizează sau care, și mai rău, îi dezavantajează. Nativii elevi vor da semne de revoltă și vor respinge unele metode de predare și verificare a cunoștințelor.

Horoscopul integral pe libertatea.ro.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8127
RON
28 Feb
noapte 2 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H