HOROSCOP URANIA 15-21 APRILIE: Tensiuni domestice, probleme de sănătate şi portofelul gol. Ce urmează după Paşte

Horoscop Urania. Celebrul astrolog a realizat previziuni astrologice pentru perioada 15 – 21 aprilie 2017. Soarele va intra în zodia Taurului, iar Marte va intra în zodia Gemenilor, cum vor fi afectate celelalte semne zodiacale.

13 apr. 2017, 21:00
HOROSCOP URANIA 15-21 APRILIE: Tensiuni domestice, probleme de sănătate şi portofelul gol. Ce urmează după Paşte

Berbec
Între 15 aprilie și începutul nopții de 17 aprilie, nativii vor fi încercați de ideile novatoare, de dorința de a face schimbări reale, profunde, radicale în viața lor. Unele vor fi legate de modificarea statutului profesional, altele vor fi legate de modul lor de viață, de condițiile de trai pe care, de mediul în care trăiesc; de aceea, Berbecii vor intenționa  să facă o schimbare în planul lor de viață pe care strămutarea în altă țară  ar putea să o rezolve pe termen mediu sau a la longue. Cea mai provocatoare zi va fi 17 aprilie, când, ignorând dificultățile sau minimizând detaliile, Berbecii vor fi convinși că, ceea ce doresc, în acel moment, se poate realiza (destul) de ușor sau că este cea mai bună soluție. Între 17 aprilie, după ora 02:05′ și 19 aprilie, la prânz, se va contura, în situația celor activi, nevoia de a-și proteja sau apăra un statut de imagine, de autoritate profesională, de prestanță socială. Între 19 aprilie, după ora 13:52′ și seara zilei de 21 aprilie, posibile surprize de la prieteni sau ipostaze mai puțin obișnuite în care nativii vor fi obligați să se implice sau cărora să le facă față, pe fondul obligațiilor și datoriilor față de prieteni și apropiați. Pe 20 aprilie, la ora 00:27′, Soarele va părăsi zodia Berbecului, intrând în semnul Taurului, respectiv în casa a II-a a banilor acestor nativi. Pe 21 aprilie, la ora 13:32′, Marte va intra în zodia Gemenilor, respectiv în casa a III-a a studiilor mici, a călătoriilor și a schimbului de informații. Din 21 aprilie, după ora 22:43′, va începe o perioadă mai blândă, mai temperată, în care năvala gândurilor și vigoarea unor dorințe se va estompa, făcând loc unei necesare etape de analiză și meditație. Acest mod de viață „au ralenti” va fi determinat de cele cinci posturi astrale care se vor afla, din 21 aprilie, în zodia Peștilor, conferindu-le, totodată, Berbecilor un plus de moderație și de înțelepciune.

Taur

Între 15 aprilie și începutul nopții de 17 aprilie, ar putea fi nevoie ca nativii să aibă o inițiativă sau să facă demersurile necesare intrării în legalitate ori a normalizării relațiilor de natură financiară între ei și persoane particulare sau instituții pe baza unor contracte, convenții și înțelegeri verbale. Între 17 aprilie, după ora 02:05′ și 19 aprilie, la prânz, Taurii vor simți nevoia intensă de ști exact pe ce și pe cine să se bazeze în viața de fiecare zi. Uneori, planurile lor vor avea nevoie de un lanț de mici acte/fapte care să le netezească drumul spre un demers important. Alteori, ei vor simți nevoia să elimine îndoielile și eventualele surprize din activitatea lor. Dorință de clarificare și temei în convingerile și idealurile lor. Între 19 aprilie, după ora 13:52′ și seara zilei de 21 aprilie, posibile posturi publice; Taurii pot fi activi în viața socială sau pot fi provocați să se exprima într-un cadru oficial. În ziua de 20 aprilie, la ora 00:27′, Soarele va părăsi zodia Berbecului, intrând în semnul Taurului, respectiv în casa I a acestor nativi, permițându-le, timp de o lună de zile, refacerea personală și reorientarea spre prioritățile viitorului ciclu astral de un an, pe care îl vor deschide cu acest prilej. Pe 21 aprilie, la ora 13:32′, Marte va intra în zodia Gemenilor, respectiv în casa a II-a a banilor, ceea ce le va spori capacitatea de a munci și de a găsi noi soluții financiare. Din 21 aprilie, după ora 22:43′, prietenia va juca un rol plăcut sau, uneori, poate că, esențial; Taurii vor avea nevoie să primească afecțiunea, prietenia, simpatia și încrederea celor apropiați. Revenită la mișcarea directă, Venus, Guvernatoarea zodiei Taur, în sectorul casei a XI-a, va permite, alături de restul planetelor din Pești, îmblânzirea relațiilor tensionate, împăcările și revenirea la sentimente mai bune între nativi și cunoscuții lor.

Gemeni

Între 15 aprilie și începutul nopții de 17 aprilie, se vor activa mecanisme legale sau care țin de onoare, simț al datoriei, obligație morală, solidaritate etc., cu privire la implicarea și activitatea lor în cadrul unui program comun, contract, asociere sau înțelegere ori căsătorie, chiar dacă pe fond, se identifică conflicte de intensități și importantă diferite. Între 17 aprilie, după ora 02:05′ și 19 aprilie, la prânz, posibil moment de jenă financiară sau de indisponibilitatea celor solicitați să onoreze ajutorul cerut de către nativi. Între 19 aprilie, după ora 13:52′ și seara zilei de 21 aprilie, răstimp marcat de idei fructuoase, de inspirație, de avânt creator. În ziua de 20 aprilie, la ora 00:27′, Soarele va părăsi zodia Berbecului, intrând în semnul Taurului, respectiv în casa a XII-a, de unde va contribui la stabilizarea lor organică, fiziologică și psihică, conferindu-le temperanță și răbdare. Pe 21 aprilie, la ora 13:32′, Marte va intra în zodia Gemenilor, respectiv în casa I, devenind un factor de progres, un suport în toate acțiune pe care le vor întreprinde și un motor vital de mare eficiență și importanță pentru viața nativilor de fiecare zi. Din 21 aprilie, după ora 22:43′, se va contura posibilitatea ca unele persoane născute în acest semn zodiacal să aibă parte de succes, prețuire, de notorietate sau de noroc într-un demers public, oficial de natură profesională. Nota generală a săptămânii viitoare va fi dată, pentru unii nativi, de relațiile tensionate care se pot naște din fapte minore, dintr-o vorbă deplasată, dintr-o afirmație nejustificată sau rostită în momentul nepotrivit, ceea ce poate genera schimburi de cuvinte aspre și escaladări nebănuite ale disputei. Nodurile Lunare, pe axa Fecioară/Pești, vor face cuadraturi la semnul Gemenilor până pe 28 aprilie, când vor elibera de povara lor astrală casele IV și X. Ele vor reveni pe aceiași direcție în 2025/2026.

Rac

Între 15 aprilie și începutul nopții de 17 aprilie, posibile discuții sau situații care necesită consultarea legislației, apelul la un specialist (jurist), evenimente cu conotații legale la locul de muncă. Risc de tulburări ale sistemului arterial prin exerciții sportive exagerate sau muncă epuizantă, mai ales prin suprasolicitarea membrelor inferioare (atenție specială pentru cei cu circulație venoasă deficitară). Între 17 aprilie, după ora 02:05′ și 19 aprilie, la prânz, destul de multe motive de îngrijorare sau de implicare rapidă, eficientă în rezolvarea unor situații „pe ultima sută de metri”cu privire la un contract, un interes comun cu trimiteri directe sau doar cu consecințe secundare, în plan profesional. Între19 aprilie, după ora 13:52′ și seara zilei de 21 aprilie, mici surprize financiare sau materiale (cadouri, premii modeste, câștiguri la pariuri, etc.). În ziua de 20 aprilie, la ora 00:27′, Soarele va părăsi zodia Berbecului, intrând în semnul Taurului, respectiv în casa a XI-a, a relațiilor de prietenie și, din această poziție, el va lumina toate relațiile cu persoanele cu cunoscuții, dându-le energie, noblețe a sentimentelor și materializare a bunelor intenții, făcându-i pe nativi plăcuți celor din jur și capabili să impresioneze ori să se impună în anturajul din care fac parte. Pe 21 aprilie, la ora 13:32′, Marte va intra în zodia Gemenilor, respectiv în casa a XII-a, poziție astrală care nu-i va permite să fie la fel de activ ca în trecut. Multe dintre intenții sau acțiuni vor fi temperate sau amânate din varii motive: nesiguranță, stare fizică proastă, incapacitate de a se implica în activități obositoare, teamă de eșec, pregătire insuficientă. Din 21 aprilie, după ora 22:43′, premize astrale care îi pot apropia pe nativi de un ideal, de materializarea lui, de aducere la bun sfârșit a unui proiect construit în „interioritatea” lor, a unei opțiuni dificile.

Leu

Între 15 aprilie și începutul nopții de 17 aprilie, tentații și de tentative de a evada din cercul strâns al obligațiilor. Nativii vor să aibă parte de intimitate, de căldură sufletească, de aventură, de inedit, de suspans sau – minimum minimorum – de o petrece pe cinste. Între 17 aprilie, după ora 02:05′ și 19 aprilie, la prânz, program de lucru suportat cu dificultate: noian de sarcini de serviciu, obligații de predare întârziate. Leii nu vor avea poftă de mâncare și, în general, nu se vor simți în largul lor. Între 19 aprilie, după ora 13:52′ și seara zilei de 21 aprilie, posibile surprize de la parteneri sau, în varianta delicată, de la activarea unor clauzele contractuale  care le-au „scăpat”. În ziua de 20 aprilie, la ora 00:27′, Soarele va părăsi zodia Berbecului, intrând în semnul Taurului, respectiv în casa a X-a, a ridicării în rang social, dându-le nativilor posibilitatea de afirmare (debut), de apărare sau cucerire a unor posturi sau a unui statut superior profesional. Pe 21 aprilie, la ora 13:32′, Marte va intra în zodia Gemenilor, în casa a XI-a a prietenilor, ceea ce nu va fi de bun augur, pentru că va introduce, pentru niște săptămâni, nuanțe critice, conflictuale, acutizând asperitățile ținute, până atunci, sub control. Risc de despărțiri bruște de un prieten sau de părăsire a unui grup de cunoscuți. Din 21 aprilie, după ora 22:43′, chestiuni legate de bani și bunuri sau beneficii și avantaje materiale. Unele sunt datorii mai vechi, altele construiesc premize favorabile Leilor ca efect al unui demers personal bazat pe invocarea și funcționarea!-, bunăvoinței celorlalți. Nota generală a săptămânii va fi dată de chestiunile care țin de conștiința propriei datorii morale și obligații profesionale care vor intra în contradicție cu realitățile de ultimul moment și care tind să-l împingă pe nativ spre răzgândiri, reevaluări și repoziționări.

Fecioara

Între 15 aprilie și începutul nopții de 17 aprilie, mici probleme domestice menite să aducă pe un făgaș normal sau legal activitatea curentă din casă, gospodărie sau cu privire la ansamblul bunurilor ce le aparțin lor și familiei lor. Posibile acorduri și înțelegeri verbale ori soluții amiabile între nativi și rude. Între 17 aprilie, după ora 02:05′ și 19 aprilie, la prânz, sentimente stabile dar rezervate. Fecioarele nu vor fi dispuse să facă mărturisi, apelul la emotivitate va fi reținut iar sentimentele lor vor fi cenzurate sau exprimate cu moderație. Între 19 aprilie, după ora 13:52′ și seara zilei de 21 aprilie, posibile fluctuații ale stării de spirit, mai ales sub forma unor enervări de scurtă durată. Informații enervante sau alarmante legate de statutul lor la locul de muncă sau cu privire la posibile măsuri care, dacă ar fi puse în aplicare, le-ar afecta veniturile. În ziua de 20 aprilie, la ora 00:27′, Soarele va părăsi zodia Berbecului, intrând în semnul Taurului, respectiv în casa a IX-a Fecioarelor, consolidându-le ideile și proiecte de viață mai vechi, dându-le nativilor un accentuat simț practic, mai multă logică și stabilitate în gândire. Pe 21 aprilie, la ora 13:32′, Marte va intra în zodia Gemenilor, respectiv în casa a X-a a acestor nativi de unde va prova evenimente importante, schimbări și confruntări pe fondul unor acțiuni ce vizează sau lezează direct viața lor profesională, socială sau imaginea. Din 21 aprilie, după ora 22:43′, dorința de a-și face cunoscute opiniile, intențiile sau interesele și poziția în anume circumstanțe delicate, dificile, complicate sau lesne de răstălmăcit. Intervenția nativilor se va justifica prin intenția de a face precizările necesare. După 16 aprilie, sunt posibile înțelegeri și „căderi la pace”, avantajoase pentru ambele părți. Continuă să fie activă tendința astrală care patronează schimbările bruște în regimul financiar.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro