HOROSCOP URANIA 15-21 decembrie 2018. Se anunţă o săptămână de coşmar, nimic nu le iese multor zodii

HOROSCOP URANIA pentru perioada 15 – 21 decembrie 2018. Berbecii au o perioadă de calm, Gemenii pot să progreseze

14 dec. 2018, 13:13
HOROSCOP URANIA 15-21 decembrie 2018. Se anunţă o săptămână de coşmar, nimic nu le iese multor zodii

HOROSCOP URANIA Berbec

Între 15 și 16 decembrie noaptea, perioadă de calm, de tihnă interioară sau de preocupări care le vor permite să evadeze într-un tărâm al visului, al proiecțiilor interioare, al unui univers paralel. Între 16 decembrie, după ora 02:44′, și dimineața zilei de 18 decembrie, moment al acțiunii, al revenirii „cu picioarele pe pământ”, al eficienței. Activități legate de felul în care sunt percepuți de către colegi sau de către opinia publică, eforturi de consolidare a funcției prin asumarea unor sarcini de serviciu cu grad mare de dificultate. Între 18 decembrie, după ora 11:38′, și 20 decembrie, la prânz, preocupări financiare născute mai ales din dorința de a-și stabiliza condiția bănească curentă. Atenție la ofertele unor câștiguri insuficient motivate care se pot dovedi, mai târziu, o înșelătorie. Prudență față de propunerile unor prieteni de a intra în combinații financiare bizare care îi pot expune în fața legii. Între 20 decembrie, după ora 14:52′, și 21 decembrie, etapă favorabil oricărui tip de dialog, schimb de impresii sau activități publice (conferințe, sesiune de comunicări, discursuri, luări de cuvânt în cadrul activității unor instituții), examene, teste, verificarea competenței profesionale. Posibile deplasări de scurtă durată sau pe distanțe mici. Șansa de a intra în posesia unor informații utile. Favorizate vor fi, întreaga săptămână, și relațiile cu persoanele și instituțiile din afara granițelor țării. Posibilitatea de a obține avize și aprobări din partea forurilor internaționale, reglementarea pe cale juridică a situațiilor de viață speciale care presupun deplasarea, șederea pentru un timp sau stabilirea definitivă în străinătate. Unele persoane își pot schimba brusc opinia față de oameni, idei și inițiative în care au crezut și pentru a căror susținere s-au implicat, până acum, cu mult entuziasm.

HOROSCOP URANIA Taur

Între 15 și 16 decembrie noaptea, relații plăcute, armonice, între nativi și prietenii lor. Nevoia de căldură sufletească, de apropiere umană, de corespondență spirituală, de preocupări născute din gusturi și interese comune cu ale unor cunoscuți a căror prezență le „face bine” Taurilor. Între 16 decembrie, după ora 02:44′, și dimineața zilei de 18 decembrie, răstimp mai agitat din punct de vedere interior. Motive de nemulțumire, stare de stres, îngrijorare față de soarta unor aspecte din viața și activitatea lor al căror viitor le apare complicat și nesigur. Frământări interioare. Între 18 decembrie, după ora 11:38′, și 20 decembrie, la prânz, Luna va tranzita zodia Taurului și va revărsa asupra nativilor care aparțin acestui semn un binefăcător val de calm, de stabilitate, de energie, voință și răbdare. Femeile vor fi preocupate de aspectul fizic, de modă, cosmetică, estetică, înfățișare și, nu în ultimul rând, de sănătate. Între 20 decembrie, după ora 14:52′, și 21 decembrie, dialoguri pe teme bănești, mai ales în ipostaza consultărilor cu specialiști în materie fiscală, evaluatori, experți contabili, avocați, notari, agenți imobiliari, în vederea lămuririi lor asupra unor chestiuni de legislație și aplicare a actelor normative cu privire la regimul unor câștiguri și avantaje materiale. Accent pe ipostaza primirii sau intrării în posesia bunurilor imobiliare transmise pe calea actelor de donație, testament, succesiune, partaj, etc. Uneori, în relațiile parteneriale, își pot face loc sau pot persista disfuncții mai vechi, manifestate prin egoism, individualism, gelozie, atitudine posesivă. Interese ascunse ale partenerilor de afaceri sau lipsă de loialitatea a unor colaboratori. Dacă au funcții, din invidie, Taurii pot fi provocați, subminați, discreditați prin metode subtile, greu de identificat ca sursă și, prin asta, greu de contracarat.

HOROSCOP URANIA Gemeni

Între 15 și 16 decembrie noaptea, momente plăcute pentru cei care au activități publice (profesori, avocați, ziariști, artiști, oameni politici). Unii pot primi premii și distincții, laude, cronici favorabile, aplauze, prețuire. Oportunități pentru cei care doresc să progreseze, să se afirme sau să-și facă debutul în profesie. Între 16 decembrie, după ora 02:44′, și dimineața zilei de 18 decembrie, confruntări de opinie cu un apropiat sau cu un grup de prieteni, controverse, radicalizarea atitudinilor unora sau altora, observații tăioase, replici dure. Între 18 decembrie, după ora 11:38′, și 20 decembrie, la prânz, efort de calmare a spiritului, izolare de factorii de stres, recuperare a forțelor pierdute, detașare de ecoul neplăcut al evenimentelor care i-au vizat în ultimul timp. Între 20 decembrie, după ora 14:52′, și 21 decembrie, Luna va tranzita semnul lor natal și le va oferi influxuri pozitive. Gemenii se vor simți (mai) bine, vor fi mai destinși, mai veseli și în mare formă psihică, mentală și intelectuală. Întâlniri utile în cadrul negocierilor, dezbaterilor sau discuțiilor menite să reglementeze o activitate. Abordare corectă a unei oferte. Nu amânați momentul semnării unor înțelegeri și contracte, conjuncția Mercur/Jupiter, favorabilă acestor demersuri, nu se va repeta, în același context, decât peste doisprezece ani. Posibilitatea, pentru cei chemați să dea explicații în cazul unor anchete, cercetări, verificări, procese de a se apăra în mod convingător. În cazul celor care au 47 – 48 de ani, se poate lua în calcul ipoteza unui divorț, a unei căsătorii sau a recăsătoririi în urma unui separări rapide, rezolvate „confortabil”, pe baza bunei înțelegeri, cu privire la partaj. În planul sănătății, se menține riscul de a contracta gripe, viroze, răceli și infecții ori de a se confrunta cu un dezechilibru endocrin.
 

Citiți mai multe pe Libertatea.