Horoscop Urania 15 – 21 octombrie 2022: Zodia care va avea o surpriză uriaşă pe card. Vin bani, dar sunt probleme în Casa Dragostei

Previziuni pentru perioada 15 - 21 octombrie 2022, realizat de Urania. Află ultimele previziuni astrale pentru nativi din această săptămână.

14 oct. 2022, 15:53
Horoscop Urania 15 – 21 octombrie 2022: Zodia care va avea o surpriză uriaşă pe card. Vin bani, dar sunt probleme în Casa Dragostei

Horoscop Urania 15 – 21 octombrie 2022  Berbec
Pe 15 octombrie, întâlniri numeroase, informații care vin spre nativ uneori în chip obositor, obligându-l nu numai să ia act de ele, ci și să mediteze asupra lor și, eventual, să-și modifice o opinie; unii Berbeci s-ar putea afla în împrejurări oficiale (ședințe, sesiuni de comunicări, conferințe, consfătuiri), unde vor trebui să ia cuvântul, să susțină un anume punct de vedere, care ar putea să nască controverse și dezbateri intense. Între 15 octombrie, după ora 19:11′, și dimineața zilei de 18 octombrie, stresul personal îi poate face pe unii nativi ființe dificile în relația lor cu părinții sau cu rudele în vârstă; refuz al unor soluții practice ce trebuie puse în aplicare în gospodărie sau în legătură cu bunurile patrimoniale.

Horoscop 2023: Cele mai norocoase zodii. Au parte de dragoste, bani şi sănătate

Între 18 octombrie, după ora 7:45′, și seara zilei de 20 octombrie, relații sentimentale cultivate cu interes; Berbecii, mai ales cei tineri, se vor lăsa seduși de farmecul unor aventuri și de emoțiile care le vor oferi un univers afectiv incitant și le vor lăsa impresia că trăiesc viața din plin.

Nevoie de provocare pentru a se putea afirma, pentru a cuceri, pentru a se convinge că sunt plini de calități care să-i facă simpatici și atrăgători. Nevoie de succes în planul activității de creație sau de interpretare artistică pentru care vor aborda teme dificile și își vor propune țeluri ambițioase. Între 20 octombrie, după ora 19:26′, și 21 octombrie, stabilitate în plan organic, armonie între fiziologie și universul interior populat de speranțe, de meditație, de preocupări superioare. Hărnicie și atitudine corectă față de sarcinile de serviciu, chiar dacă acestea sunt mai dificile sau mai solicitante decât în alte dăți. Bună și utilă rezolvării unor chestiuni patrimoniale va fi întreaga săptămână în planul relațiilor parteneriale pentru că vor primi un mănunchi de influxuri pozitive: onestitate, răbdare, calm, echilibru interior.

Horoscop Urania 15 – 21 octombrie 2022  Taur 
Pe 15 octombrie, abordări ale unor teme financiare cu cei implicați în posibila lor rezolvare (funcționari ai statului, angajatori). Efort de a face față mai multor plăți care trebuie să fie onorate în regim (relativ) urgent; nevoie de informații coerente, de aducere la zi a unor argumente pentru a lua deciziile necesare în legătură cu plățile și condițiile contractuale în care sunt implicați.

Posibile deplasări în vederea desfășurării unor activități curente, personale sau profesionale, nu însă și pentru relaxare sau plăcere. Context destul de bun prin încărcătura de energie și de mobilitate intelectuală pe care o va transmite nativilor care vor susține teste, probe de verificare a competențelor, examene teoretice sau practice, indiferent de vârstă. Între 15 octombrie, după ora 19:11′, și dimineața zilei de 18 octombrie, sectorul comunicării va rămâne la fel de delicat și, de multe ori, nemulțumitor, din cauza unor discrepanțe survenite în schimbul de idei sau din cauza unor informații care îi pot destabiliza pe cei născuți în zodia Taurului.

E nevoie de discernământ și de circumspecție în însușirea unor argumente, explicații, teorii, puncte de vedere care vor veni spre ei pe diferite căi și care, dacă nu vor fi atent verificate, îi pot deruta sau dezinforma. Între 18 octombrie, după ora 7:45′, și seara zilei de 20 octombrie, abordări autoritare, energice ale unor aspecte de viață de familie, în ciuda rezistenței unuia sau mai multor rude față de soluția propusă de ei.

Ultimii prieteni ai lui Putin. De ce îl susțin cele 4 țări care s-au opus la ONU rezoluției ce condamnă anexarea teritoriilor ucrainene
Între 20 octombrie, după ora 19:26′, și 21 octombrie, sentimente stabile, corecte, exprimate onest și coerent în relația nativilor cu persoanele dragi; metodă și răbdare cu copiii în procesul de educare și formare a acestora pentru viață. Atenție la semnificația, aparent minoră, a unor fapte de viață care au valoare de avertisment ori de reper la care să se raporteze, în situații similare, în viitor.

Marte retrograd în Gemeni până în 2023. La ce trebuie să fiți atenți în perioada următoare

Horoscop Urania 15 – 21 octombrie 2022  Gemeni
Pe 15 octombrie, Gemenii vor continua să fie în formă, grație influenței pozitive exercitate asupra lor de tranzitul Lunii prin semnul lor zodiacal, care le va da spontaneitate, abilități mentale sporite, voioșie, comportament degajat, dorință de a se manifesta nestingherit de constrângeri, inițiativă.

Între 15 octombrie, după ora 19:11′, și dimineața zilei de 18 octombrie, axa celor două case ale banilor va fi la fel de neproductivă, pe fond, ea fiind neschimbată în statutul ei astral și în semnificație de mai multe săptămâni și luni. Evitați riscurile inutile și angajarea în inițiative despre care nu știți decât lucruri aproximative sau pentru care nu aveți vreo competență reală; simpla dorință de a câștiga bani nu va fi suficientă. Între 18 octombrie, după ora 7:45′, și seara zilei de 20 octombrie, nativii ar putea să se afirme energic și autoritar în spațiul socio-profesional, în cadrul unor întruniri sau dezbateri unde pot dezvolta o teorie, o argumentație, o demonstrație care să câștige încrederea, simpatia și respectul asistenței și specialiștilor care vor lua cunoștință de fondul de idei lansate de către nativi.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro