HOROSCOP URANIA 16-22 februarie 2019. Care sunt zilele norocoase pentru fiecare zodie. Cine va avea o săptămână de coşmar

Publicat: Vineri, 15 Februarie 2019 12:39 // Actualizat: Vineri, 15 Februarie 2019 12:39 // Sursa: romaniatv.net

Urania a prezentat horoscopul pentru perioada următoare, iar astrele le surâd mai multor zodii în săptămâna 16-22 februarie. Conform previziunilor transmise de celebrul astrolog, pentru nativii din zodia Berbec urmează o perioadă de atașament familial, un timp în care se vor dedica relațiilor cu persoanele apropiate și vor trăi intens.

HOROSCOP BERBEC Între 16 și 17 februarie, după-amiaza, un interes domestic, un atașament familial, poate fi resimțit cu mai multă acuitate, punând uneori probleme dificile de opțiune de genul „familie sau carieră”, „eu sau părinții”, „carieră sau avere” ori invers, constrângerile socio-profesionale se reflectă în chip dizarmonic în relațiile cu părinții și în punerea în aplicare a unui interes major.

Între 17 februarie, după ora 17.21, și 19 februarie, după-amiaza, ambalări afective, trăiri intense, pătimașe, chef de aventură, de petreceri, de sport, precum și dorința trăită intens de a obține imediat niște plăceri. Pe 18 februarie, Kiron va intra în zodia Berbecului, semn în care va rămâne constant până în iunie 2026 și pe care îl va părăsi definitiv, după o perioadă de retrogradare, pe 17 aprilie 2027. Traversând semnul lor zodiacal, Berbecii vor avea mereu, de-acum încolo, senzația că sunt puși la încercare și că în orice moment pot pierde ceea ce au. 

Perioadă a încercărilor în plan personal, dar și șansa de a face salturi în existență, în funcție de gradul la care vor ajunge pe direcția înțelegerii unei lecții de viață. Între 19 februarie, după ora 16.47, și 21 februarie, după-amiaza, obligația de a se dedica muncii, de a avea răbdarea necesară să ducă la bun sfârșit activitățile profesionale. Pe fondul Lunii Pline în Fecioară din 19 februarie, nativii se pot confrunta cu trecătoare stări organice neplăcute, provocate de încărcătura astrală a momentului.

Pe 19 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor și își va pune amprenta pe viața interioară, care îi va împinge să se întoarcă cu gândul la trecut în diferite forme: amintiri, reevaluări, nostalgii, regrete, etc. Între 21 februarie, după ora 16.18, și 22 februarie, tendința de a tempera dialogurile parteneriale, de a le da o turnură diplomatică' și care să le permită să câștige timp.

HOROSCOP TAUR Între 16 și 17 februarie, după-amiaza, atenție la detalii, bună capacitate de memorare, stare prielnică pentru a învăța, a repeta, a consolida cunoștințele dobândite în ultimul timp. Interes pentru studiu, în general, chiar dacă nu este vorba de a urma o formă organizată de învățământ. Între 17 februarie, după ora 17.21, și 19 februarie, după-amiaza, intervenții energice în cadrul familial. O serie de activități și priorități personale pot intra în conflict de timp, interes sau preocupare cu sarcinile curente casnice și gospodărești.

Pe 18 februarie, Kiron va intra în zodia Berbecului, semn în care va rămâne constant până în iunie 2026 și pe care îl va părăsi definitiv, după o perioadă de retrogradare, pe 17 aprilie 2027. În acest răstimp, el va influența activitatea cerebrală și procesele interioare, care vor presupune trezirea la realitate a unor trăiri ce nu erau pe deplin conștientizate. Pe 19 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor și va influența în chip plăcut sau profitabil relațiile cu prietenii. Taurii vor putea să se întâlnească, să vorbească și să se bucure de proiectele comune sau de ipostazele în care se regăsesc pe „aceeași lungime de undă” alături de prieteni.

Pe 19 februarie va avea loc Luna Plină în Fecioară, ceea ce va imprima un pragmatism, dar și o anume rigiditate în relațiile afective ale părinților cu copiii. Cuvintele-cheie ale momentului vor fi, pentru ei, interesul, obligația, echilibrul, pragmatismul, premise mai puțin romantice, dar necesare în economia lor sentimentală, care îi vor împiedica să se cufunde în divagații fără rost și în himere. Între 21 februarie, după ora 16.18, și 22 februarie, efort de a menține echilibrul relațional la locul de muncă; unul dintre motivele care îi determină să adopte o atitudine indiferentă sau înțelegătoare față de excesele colegilor ori șefilor este chiar starea lor de sănătate, care le sugerează un comportament protectiv.

HOROSCOP GEMENI Între 16 și 17 februarie, după-amiaza, cramponare de bani și bunuri, dorința de a face economie, revizuirea atitudinii curente față de cheltuieli, cumpărături. Între 17 februarie, după ora 17.21, și 19 februarie, după-amiaza, mici orgolii personale, ipostaze flatante pentru nativii care se pot afla pe fondul participării lor la întruniri și activități profesionale de (oarecare) notorietate, unde se vor face ascultați și unde își vor putea impune un punct de vedere ori vor putea face paradă de cunoştinţele și inteligența lor. Pe 18 februarie, Kiron va intra în zodia Berbecului, semn în care va rămâne constant până în iunie 2026 și pe care îl va părăsi definitiv, după o perioadă de retrogradare, pe 17 aprilie 2027.

În această perioadă, el va introduce, o dată sau de mai multe ori, o lezare personală din partea prietenilor care vor acționa în detrimentul nativilor, desolidarizându-se de aceștia sau dând dovadă de carențe de caracter, de comportament, de atitudine. Începe o perioadă a „lecțiilor de viață” cu privire la relațiile de prietenie cu atât mai importantă, cu cât vârsta Gemenilor va fi mai mică, iar ei se vor afla în plin proces de formare și maturizare. Între 19 februarie, după ora 16.47, și 21 februarie, după-amiaza, nevoia de a face ordine și curățenie, la propriu și la figurat, în familie, în casă și în regimul patrimonial.

Pe 19 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor și, timp de o lună, îi va susține în plan profesional, sporindu-le șansa de a avea succes, de a fi admirați. Pe 19 februarie, în acest sector își va exercita influența Luna Plină în Fecioară, care ar putea indica și un aspect critic, șubred cu privire la o chestiune administrativă sau organizatorică de natură casnică/domestică. Între 21 februarie, după ora 16.18, și 22 februarie, disponibilitate spre divertisment, relaxare, detașare de stres, cochetărie, activități culturale.

Mai multe, pe Libertatea.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop horoscop 16 februarie horoscop saptamana Horoscop Urania Urania
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7260
RON
23 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H