HOROSCOP URANIA 16-22 MARTIE 2020. Multe zodii încep săptămâna cu stângul, karma grea până sâmbătă

Urania îți aduce noile sale predicții, pentru fiecare zodie în parte, așa că vei ști din timp de ce sau, după caz, de cine trebuie să te ferești, vei afla despre eventualele probleme medicale sau dacă ai ocazia să te îmbogățești. Ei bine, săptămâna 14-20 martie nu va fi deloc ușoară, întrucât te așteaptă o serie de provocări izvorâte, parcă, de nicăieri. Pentru că vrei, nu vrei, trebuie să le înfrunți, îți recomandăm să te înarmezi cu foarte multă răbdare și, bineînțeles, să urmezi sfaturile cunoscutului astrolog, publicate pe libertatea.ro.

16 mart. 2020, 06:52
HOROSCOP URANIA 16-22 MARTIE 2020. Multe zodii încep săptămâna cu stângul, karma grea până sâmbătă

Urania îți spune ce te așteaptă în săptămâna 14-20 martie

În cazul în care te numeri printre nativii din zodia Capricornului, trebuie ai mare grijă, pentru că persoane pe care altădată te puteai baza, acum încearcă să îți facă rău. Știi cum se spune, uneori e mai bine să tai în carne vie, decât să ajungi să regreți că ai fost prea îngăduitor cu cine nu a meritat. Elimină de pe acum din jurul tău oamenii care simți că s-ar putea dovedi toxici.

Berbec

În prima parte a săptămânii  ești preocupat de sfera profesională, pentru că vrei cu tot dinadinsul să atingi acele obiective care îți vor aduce confortul financiar mult așteptat. Foarte bine că ești ambițios, pentru că această atitudine te aduce deja cu un pas mai aproape de succes. Odată cu intrarea Soarelui în zodia ta, pot apărea, însă, unele tensiuni în relația cu persoana iubită, așa fii foarte atent. Încearcă să nu o neglijezi tocmai acum, când are nevoie să știe alături. 

Taur

Îți recomandăm  să amâni întâlnirile, ședințele sau întrunirile programate la începutul acestei săptămâni. Nu de alta, dar această perioadă nu e tocmai favorabilă abordării calme și raționale de care ai nevoie în vederea găsirii soluțiilor corecte, mai ales că trebuie să mulțumești pe toată lumea. În plus, te complici singur, din dorința de a te face cât mai bine înțeles, iar o astfel de atitudine nu face altceva decât să lărgească dintre tine și partenerii din sfera profesională. O comunicare mai pe înțelesul tuturor este cheia succesului în aceste zile. 

Gemeni

Din păcate, nu începi săptămâna cu dreptul, mai ales dacă ne gândim la aspectul profesional, pentru că relația cu șefii și colegii de muncă se anunță destul de tensionată. Încearcă să ai răbdare și să asculți opiniile celorlalți. Ai tendința să te impui și nu e momentul acum pentru așa ceva. Treceți printr-o situație delicată, din care numai împreună veți putea ieși, așa că lasă orgoliile deoparte. Spre sfârșitul săptămânii, persoana iubită va avea grijă să te scoată măcar puțin din această stare. Ține minte că fiecare clipă petrecută alături de ea este un motiv de bucurie. 

Rac

Chiar dacă unele probleme de natură juridică sau administrativă par să nu-și găsească rezolvarea la prima vedere, înfruntă-le cu calm și vei vedea că, de fapt, o poți scoate la capăt cu mare ușurință. Ai încredere în forțele tale, doar nu e prima dată când te izbești de astfel de lucruri. Vei avea timp destul să te odihnești în weekend, când toate aceste griji se vor evapora, pur și simplu, ca prin minune. Un film bun, o cină romantică sau de ce nu, chiar amândouă, sunt variante ideale pentru petrecerea timpului liber. 

Leu

Programul ți-este dat peste cap în prima parte a săptămânii, iar asta te enervează la culme și începi să arunci reproșuri în stânga și în dreapta. Încearcă, totuși, să te calmezi, până la urmă așa a fost să fie, nu trebuie să cauți vinovați. Mai bine organizează-te din nou, astfel încât să nu anulezi niciunul din planurile stabilite pentru această perioadă. Ai încredere că vor veni cât de curând și zile mai bune. 

Fecioară

Ești irascibil, iar afirmațiile hazardate ale partenerilor de dialog nu fac altceva decât să îți sporească această stare. Și pentru că un necaz nu vine niciodată singur, o serie de întâmplări neprevăzute te indispun, te enervează, mai ales când la mijloc este o călătorie în care aștepți de foarte multă vreme să pornești. În aceste zile, universul afectiv este lipsit de strălucire și dinamism, pentru că ai tendința de a tranșa lucrurile „la rece”, fără să le analizezi, chiar dacă un astfel de comportament nu îți stă deloc în fire.

Horoscop complet  pe libertatea.ro.