Horoscop Urania 18-24 decembrie 2021. Lună Plină în Gemeni ne aduce oportunitatea de a elimina balastul din vieţile noastre şi de a ne angaja pe un drum nou, plin de lumină

Principalele evenimente astrologice ale săptămânii sunt intrarea Soarelui în zodia Capricorn şi formarea aspectului de Lună Plină în Gemeni.

17 dec. 2021, 13:05
Horoscop Urania 18-24 decembrie 2021. Lună Plină în Gemeni ne aduce oportunitatea de a elimina balastul din vieţile noastre şi de a ne angaja pe un drum nou, plin de lumină

Horoscop Urania 18-24 decembrie 2021. Lună Plină în Gemeni din 19 decembrie este un moment bun pentru a elimina din viața noastră tot ceea ce nu ne mai servește, toate lucrurile pe care nu ne mai dorim să le cărăm după noi în anul care urmează. Avem, aşadar, posibilitatea să renunţăm la tot ceea ce este negativ în vieţile noastre şi să pornim pe un nou drum mai luminat şi mai liniștit, mai potrivit evoluţiei noastre personale.

Vezi, în rândurile următoare, ce ne rezervă astrele în săptămâna care urmează, potrivit previziunilor Uraniei.

Horoscop Urania 18-24 decembrie 2021 BERBEC

Luna Plină în Gemeni, din 19 decembrie, le va aduce Berbecilor neîncredere în veștile pe care le primesc, percepții personale superficiale, instabilitate mentală, erori de logică ori de exprimare, afirmații hazardate. Pe 21 decembrie, Soarele intră în Capricorn și, până pe 20 ianuarie 2022, va influenţa sectorul carierei, va aduce succes și va îmbunătăţi relațiile unora dintre nativi cu cei din jur.

Citeste si Horoscop Crăciun 2021. Ce cadou trebuie să iei în funcţie de zodie pentru a nu strica Sărbătorile

Horoscop Urania 18-24 decembrie 2021 TAUR

Luna Plină în Gemeni, care se formează pe 19 decembrie, le aduce nativilor o stare de îngrijorare, generată de tensiunile între nativi și una sau mai multe persoane din familie, pe tema unei împărțeli (moșteniri) sau a drepturilor cuvenite în urma unei înțelegeri care nu este onorată. Soare intră în Capricorn pe 21 decembrie și, până 20 ianuarie 2022, tranzitează sectorul conștiinței și al valorilor fundamentale, dându-le nativilor dorinţa de a elimina tot ceea ce le zdruncină încrederea de sine.

Horoscop Urania 18-24 decembrie 2021 GEMENI

Lună Plină în Gemeni, din 19 decembrie, ar putea afecta relațiile parteneriale, iar tensiunile tind să se transforme în surse de conflict. Intrarea Soarelui în zodia Capricornului pe 21 decembrie va crea, până pe 20 ianuarie 2022, un context astral greoi, plin de piedici și amânări ori de blocaje instituționale.

Citeste si Horoscop 2022: 6 zodii care vor fi foarte norocoase anul viitor, li se aşterne covorul roşu în fiecare zi

Horoscop Urania 18-24 decembrie 2021 RAC

Luna Plină în Gemeni din ziua de 19 decembrie va accentua riscul de accidente produse în zona picioarelor și a brațelor sau efectele nefericite provocate de foc, de aparatele care generează căldură sau de traumatismele rezultate în urma unor incidente violente (bătăi, agresiuni fizice). Odată cu intrarea Soarelui în Capricorn, tranzit care va avea loc între 21 decembrie 2021 şi 20 ianuarie 2022, devina mai accentuată nevoia de cooperare, nevoia de a rămâne calmi, oneşti, corecţi, lucizi.

Citeste previziunile complete ale Uraniei pe www.libertatea.r0