Horoscop Urania 18-24 mai 2019. Lună Plină în Scorpion. Soarele şi Mercur vor intra în zodia Gemenilor

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 18-24 mai 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

17 mai 2019, 10:32
Horoscop Urania 18-24 mai 2019. Lună Plină în Scorpion. Soarele şi Mercur vor intra în zodia Gemenilor

În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Între 18 și 19 mai, dimineața, nativii vor trăi sub impulsul fazei de Lună Plină în Scorpion, care va avea loc în ziua de 18 mai și care va angaja sectorul beneficiilor materiale obținute cu ajutorul altora. O notă de teamă s-ar putea instala în cazul unor persoane care vor avea impresia că sunt păcălite, că ceva în neregulă, în detrimentul lor, se petrece în „culise” și că ei nu pot controla situația.

Citeşte şi Horoscop Mariana Cojocaru 18-25 mai 2019. Urmează o perioadă grea, Divinitatea face dreptate în rândul zodiilor

Între 19 mai, după ora 4.21, și dimineața zilei de 21 mai, sectorul comunicării va fi intens solicitat de tranzitele momentului care îi pot transforma pe nativi în niște campioni ai dialogurilor, ai conversațiilor sau al exprimării publice, pentru că, pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor, pe care o va traversa până pe 21 iunie a.c., alături de Mercur, care va intra, și el, tot pe 21 mai, în același semn, în care va rămâne până în seara zilei de 4 iunie a.c. În felul acesta, cele două tranzite prin sectorul schimbului de idei și al știrilor le vor permite să învețe și să primească informații. Oferta, invitaţia sau provocarea de a călători în țară şi/sau în străinătate se poate ivi la tot pasul, dar Berbecii le vor tria în funcţie de beneficiul pe care l-ar avea în urma acestor deplasări. Vor fi avantajați cei care vor susține examene, mai ales în varianta probelor orale. Între 23 mai, după ora 20.50, şi 24 mai, efort de păstrare şi securizare a unei postùri publice, a unei funcţii sau demnităţi care, în prezent, este supusă încercărilor şi complicaţiilor venite dinspre familie; acestea le vor abate atenţia pe chestiunile personale sau vor pune, într-o ecuaţie şubredă, interesele și nevoia lor de a-şi consolida imaginea publică şi autoritatea. Între 21 mai, după ora 10.57, şi seara zilei de 23 mai, întâmplări caudate, trăite alături de prieteni, circumstanțe speciale pe fondul cărora evoluează relația Berbecilor cu una sau mai multe persoane apropiate lor.

TAUR

Între 18 și 19 mai, dimineața, relațiile parteneriale nu vor evolua tocmai confortabil din cauza Lunii Pline în Scorpion, care se va petrece în ziua de 18 mai și care va introduce note de suspiciune, de enervare, de nemulțumire sau de ostilitate, mai ales dacă în joc va intra un interes material sau o competiție.

Între 19 mai, după ora 4.21, și dimineața zilei de 21 mai, dialoguri pe teme materiale care vor aborda din perspective diferite partajele, moștenirile, obținerea unei susțineri financiare. Chestiunea principală în jurul căreia vor gravita toate argumentele și demersurile lor va fi de natură juridică, mai mult decât cele strict bănești sau materiale. În această etapă, ei ar putea angaja dispute, alimentând controversele prin felul în care își vor argumenta și susține punctele de vedere personale. Între 21 mai, după ora 10.57, și seara zilei de 23 mai, mecanisme de gândire blocate în niște premise de viață importante la care nativii nu sunt, deocamdată, pregătiți să renunțe. Uneori, ar putea fi vorba de o situație-limită care indică faptul că un aspect de viață a atins punctul-limită, că s-a epuizat și nu mai reprezintă un temei pentru atașamentele, proiectele de viitor, deciziile sau implicările lor în viitor. Pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor, pe care o va traversa până pe 21 iunie a.c., insuflând un dinamism special chestiunilor financiare pe care nativii le vor aborda cu mai multă dexteritate decât până acum; în plus, Mercur, care va traversa semnul Gemenilor, tot din 21 mai, până în seara zilei de 4 iunie a.c., le va permite Taurilor să intre în posesia informațiilor necesare rezolvării problemelor bănești ori să primească un sfat competent. Între 23 mai, după ora 20.50, și 24 mai, situații stringente în plan public sau profesional. Ipostaze care îi pot pune pe nativi la încercare prin nevoia de a se adapta unei împrejurări ciudate sau de a face față stresului.

GEMENI

Între 18 și 19 mai, dimineața, nemulțumiri sau îngrijorări cu privire la locul de muncă (siguranță, salarizare), care se explică prin sentimentul, mai mult sau mai puțin explicit, de blocaj, de incapacitate de a se modifica, în chip necesar și corect, relațiile angajator/angajat.

Posibilă susținere discretă a unui nativ care are darul ca, din umbră, să limpezească lucrurile, pe fondul Lunii Pline în Scorpion, care va avea loc pe 18 mai, și să dezvăluie acele mecanisme sociale și semnificații umane care au generat respectiva neregulă, dându-le, astfel, nativilor posibilitatea să acționeze în cunoștință de cauză, în vederea susținerii unei revendicări sau a rezolvării unei dispute profesionale. Între 19 mai, după ora 4.21, și dimineața zilei de 21 mai, relațiile parteneriale vor fi avantajate de tranzitele momentului care le vor da Gemenilor energia și intuiția necesare în orice confruntare sau negociere.

Este vorba de intrarea Soarelui în zodia Gemenilor, în ziua de 21 mai, semn pe care îl va tranzita până pe 21 iunie, și de intrarea planetei Mercur, în același semn zodiacal, pe care îl va tranzita până pe 4 iunie a.c., din postura de Guvernator. În plus, cele două planete vor traversa sectorul casei I care controlează corpul fizic și afirmarea personalității, ceea ce reprezintă o importantă zestre astrală pentru evoluția și redresarea fizică și psihică a nativilor. Între 21 mai, după ora 10.57, și seara zilei de 23 mai, vechile probleme financiare se pot complica cu aspecte colaterale: îngrijorare, incertitudine, spaimă de viitor, enervare, tendința de a se crampona de o ipostază. Între 23 mai, după ora 20.50, și 24 mai, idei originale cu privire la felul în care nativii s-ar putea prezenta într-un mediu academic, într-un spațiu de viață și activitate elitist. Mare putere de adaptare la ipostazele publice riscante sau exigente.

Continuarea horoscopului pe libertatea.ro.